../images/Emo7.gif

אוקייי...אמממ..זוכרים את ההוא שאני אוהבת כבר שנתיים?... אוקיי אז אנחנו ידידים ממש טובים בזמן האחרון וכאלה... לני כמה ימים הכניסו את אמו לבית חולים והיום היא עברה ניתוח ונמצאת בטיפול נמרץ... הוא כול היום בכה ואני..בלב נשברתי.. בכיתי יחד איתו מבפנים.. אבל אפ אחד לא יודע שגם לי זה קשה... אם הוא סובל גאמני סובלת.. כולם ניסו להרגיע אותו היום וכאלה ובינהם גם אני... אבל אין לי מושג איך לעודד אותו?? מה להגיד לו כדיי שיידע שאני איתו לאורך כול הדרך! כבר ניסיתי הכול.. אמרתי לו שהכול יהיה בסדר ושאמו חזקה והיא תעבור את זה... שאם משו אני איתו.. וכאלה!... מה עוד אפםשר להגיד כדיי לעודד בן אדם במצב קשה? זאת הריי אמא שלו והוא נורא אוהב אותה ונורא קשור אלייה...
... ועוד משו:... איך כבר שנתיים וחצי.. אני עדיין אוהבת אותו?? למה אני לא מצליחה למרות שאני כול כך רוצה? ... כול פעם שאנחנו מדברים בטלפון..(כול יום בערך)... אני מתאהבת בו יותר ויותר חזק!! איך אני אדע אם הוא מרגיש כלפיי משו או לא?? לפני איזה חודש אמרתי לו שאני דלוקהנ עליו ממש והוא אמר שגם הוא עליי אבל מה?.. הוא ביקש שנשאיר תמצב כמו שהוא... לא ממש הבנתי אבל לא משנה... חחח כבר אין לי תקווה לכלום.... נשבר לי...
אממ זהו הייתי חייבת להוציא את כול זה....תודה למי שקרא ותודה למי שיגיב!!!

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לדעתי, כשהוא יבכה, תבואי, תחבקי אותו ותגידי לו: "אני איתך, ואני אוהבת אותך" או סתם "אני אוהבת אותך" אני חושבת שזה דייישמח אותו במיוחד עכשיו כשאימא שלו עוברת דבר כלכך נורא
. ואני חושבת שאת מאוהבת בו ממש ברצינות אם זה כלכך הרבה זמן
אני מאחלת לך
איתו ולאימא שלו החלמה מהירה.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעכשיו זה עוד יותר גרוע!!!

כרגע דיברתי איתו והרופאים אמרו שיש לה מקסימום שבוע-חודש.... אין לי איך לעודד אותו... הלב שלו נשבר... ושלי יחד... אם ייקרה משו לאמא שלוכול החיים יהרסו!!! ותודה לך..

אנשים בבקשה תעודדו אותי...

אני יודעת שאני חוצפנית ונופלת עלייכם ומבקשת שיעודדו אותי..אבל אני מרגישה שאני לא אעבור את זה.. אני אפול לבסוף...

ThE BluEyeS

New member
את ממש לא חוצפנית!! ובטח בטח שלא

'נופלת עלינו' !!! את צריכה אותנו עכשיו, ובשביל זה אנחנו כאן איתך. נעבור את זה איתך. אני יודעת שזה לא אותו דבר שאנחנו לא שם איתך, נותנים לך חיבוק חם ובוכים ביחד איתך, אבל תזכרי שאנחנו [או לפחות אני] תמיד אהיה כאן לידך אם תצטרכי אותי. דבר ראשון, אני מקווה שתהיה לה החלמה מהירה-מהירה-מהירה !! עכשיו.. יהיה בסדר בובה.. אל תדאגי.. אני חושבת שהכי חשוב כרגע זה שתהיי שם לידו - תהיי איתו, תבלי איתו כמה שיותר. אל תחשבי עכשיו על הרגשות [למרות שזה חלק מהעניין], תנסי לעודד אותו כמה שיותר, להראות לו שאת שם בשבילו תמיד. זה תמיד עוזר כשיש לידך אנשים שמקיפים אותך בחום ובאהבה.. אתה יודע שאתה לא לבד. כולנו ביחד איתך בזה, לא ניתן לך ליפול !!
חם חם חם !!

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

את תעברי את זה אסור לך ליפול. ליפול זה הכי קל תהיה חזקה בשבילך ובשביל ידיד שלך תראי לו שאכפת לך תהיה איתו עכשיו כמה שיותר שיראה כמה שאת אוהבת אותו זה יחזק עכשיו גם אותך וגם אותו. אל תנסי עכשיו איפלו לחשוב על רגשות תחשבי רק על זה שהוא צריך אותך ואת צריכה אותו עכשיו זה מה שחשוב כרגע. ואם את צריכה משהו כול דבר קטן רק תגדי לי אני מבטיחה לך שאני יתמוך בך וינסה לך כמה שאני רק יכולה.

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את בכלל לא חוצפנית ובשביל זה אנו כאן, גם בשבילך ובשביל כל אחד/אחת בפורום. מה שאת יכולה זה רק להיות שם איתו, לחבק, להקשיב, לדבר, לתת לו להוציא החוצה את מה שמכאיב לו בפנים - בעיקר להיות שם איתו ולתמוך (וגם להתמך על ידו, לתמוך אחד בשני, יותר קל בשניים לעבור מצבים כאלה). מקווה שהתחזית של הרופאים לא תהיה נכונה במקרה זה והיא תחייה יותר משבוע או חודש, אבל את יודעת לפעמים לזה שיושב בשמיים יש תוכניות אחרות, ואולי לאט לאט הוא גם יתחיל לבד לחשוב על זה ולהרגיש את זה. אני מניחה שהוא כן מבין את מה שהרופאים אומרים וכן יודע מה זה בעצם אומר. בקשר לאהבה שלך אליו מזה כבר שנתיים - בינתיים מציעה לך להיות שם איתו, לחבק ולהקשיב לו. הראש שלו עכשיו נסוב סביב אמא שלו ולא סביב אהבה. בינתיים רק היי איתו כמו שאת איתו תמיד. רוצה להכנס לצ'אט?

לידיד שלך

קשה להתגבר על ההלם הראשוני שבו הוא נמצא בגלל אמא שלו , לדעתי אם יש לך את הכוחות הנפשיים, הזמן והרצון , תהיי שם איתו ותתמכי בו באשר יהיה. גם אם יש תקווה שאמו תחלים וגם אם לא , הוא צריך לדעת שלא משנה מה תמיד יהיו אנשים שיתמכו בו, ואת אחת מהם . אומנם בהתחלה זה יראה לך שהוא מסתגר בתוך עצמו ולא ממש יהיה מעוניין לדבר איתך על הרגשות שלו אבל ככל שתתמידי לבקר אותו או לנסות לעודד אותו , הוא יבטח בך יותר . אל תדברי איתו על הנושא הזה כל הזמן אבל בהחלט תאמרי לו שאין לו מה להתבייש ממך ואם הוא רוצה הוא יכול לדבר איתך על הכל ושלא יפחד שהוא סתם מעמיס עליך כי "כמו שאת עומדת לצידו כשקשה לו את יודעת שזה מה שהוא היה עושה אילו לך היה קשה". לפעמים כאשר אנחנו נקלעים למצבים קשים אנחנו מתחילים להרגיש מעט בודדים, והוא עוד מעט יתחיל להתמודד עם מחשבות כאלו גם . לדעתי כמה שיותר חברים יסובבו אותו וישפיעו עליו לטובה (עד כמה שאפשר) יהיה לו הביטחון להתמודד מול הקשיים. הוא כרגע נכנס לתקופה מאוד מסובכת וקשה , אני מקווה שהקשר שלכם יעבור את המבחן הזה והילד הזה ידע להעריך את עזרתך.

gloom

New member
../images/Emo24.gif זה קשה לנחם../images/Emo66.gif

לאמא שלי הייה סרטן השד ואני זוכר שבתקופה ההיא לא סיפרתי לאף אחד והייתי סגור כי כעסתי על עצמי אפילו שזה לא באשמתי ורציתי שיעזבו אותי אז אני מציע שתדברי איתו ותנסי לדבר על דברים אחרים כדי לנסות להשכיח ממנו את הכאב אני יודע שזה קשה אבל כשהרופאים אמרו שלאמא שלו יש חודש או שבוע למה הם התכוונו

למעלה