heli benado

New member
אז בואו נעשה מפגש בצ'אט...

ומאור ישדר לנו את המשחק... (חחחחח, כמו פעם)

patito ƒeo

New member
גם אני לא ../images/Emo107.gif

למרות שאמא עצבנית שצריך לשלם :< אבל מה אני אעשה o_O

g r e e n n i r

New member
מצוין, פשוט מצוין

גם ככה 90% מהמשחקים של מכבי חיפה יוגדרו "משחקים מרכזיים" וישודרו בערוצים 2 / 10, ככה שטוב מאוד שמדי פעם ניתן לאוהדים בבית להזמין משחק שלא אמור להיות משודר בכלל. הרי לפי המצב הקודם, בכל מקרה לא יכולתם לראות את המשחק כי לא היו שולחים שדרן וניידת צילום למגרש. עכשיו, בעצם ערוצי הטלוויזיה באים לקראת האוהד הממוצע, ומאפשרים לו לראות משחקים שגם ככה לא היו משודרים - אומנם תמורת תשלום, אבל עם כל הכבוד - 17 ש"ח זה שום דבר לעומת 80+ ש"ח תמורת החוויה האמיתית באצטדיון. למען האמת, אולי הצעד הזה יצליח להוציא "אוהדים" מן הכורסא ולהביא אותם לאצטדיון - כי הקבוצות זקוקות לתזרים מזומנים באופן דחוף ומיידי (בלי קשר לכך שהכדורגל שלנו מנוהל כמו בועה כלכלית שעתידה להתנפץ). אולי נראה יותר אוהדים במגרש מאשר "אוהדים" שיושבים על הכורסא בבית...

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים

עם הקטע של ה"אוהדים" דייי הבנוו.. תשמע זה שיש כאלה שיושבים בבית ולא הולכים למגרש לא אומר שהם לא אוהדים!! זה אומר שכנראה הם לא עובדים ואז אין להם מספיק כסף ללכת לכל משחק במיוחד שכרטיס עולה 80 ש"ח ובת"א לא מוכרים כרטיסי נוער! דבר שני יש גם את ההורים ה"יותר מדיי" מגוננים שלא נותנים לילדים שלהם ללכת לכל מקום וחוץ מזה תחבורה ציבורית - אין בשבת! לא לכל אחד יש אוטו או רישיון וגם למי שיש...אם אתה חושב שההורים שלי יתנו לי לסוע עם האוטו עד חיפה אתה טועה אז תאמין לי זה לא מבחירה שיש משחקים שאני רואה על הכורסא בבית.. תפסיק לזלזל באוהדים פה...

אני חושבת שבתאל ממש ממש

צ ו ד ק ת לא כל אחד יכול להרשות לעצמו מסיבות אלה או אחרות להתייצב בכל שבת במגרש למרות שכל אחד מאיתנו מאוד רוצה

לפני שאתם קופצים עליו... הוא צודק!

אם היו מחליטים לשדר רק שני משחקים , מכבי והפועל ת"א (שישודרו בערוצים 2 ו-10), ולא לשדר את מכבי חיפה, הייתם מתעצבנים
לא. זה הגיוני. זכותם לבחור. אז באמת מה שעשו זה ללכת לקראת האוהדים
שלא יכולים להרשות לעצמם לבוא, לשים שלושה משחקים לא בתשלום ושלושה (שלא היו אמורים להיות משודרים) כן בתשלום. ואז יוכלו לראות את המשחק למרות שהוא לא היה אמור להיות משודר. אין לזה קשר למי שלא יכול להרשות לעצמו, כי בכל מקרה הוא לא היה רואה את המשחק.לא במגרש ולא בטלויזיה. מה עדיף?
אז אולי זה רק לטובה
דרך אגב, אם יתחילו לשים את המשחק המרכזי בערוץ בתשלום- אז אני אסכים איתכם. כל עוד זה בא על חשבון שידור החינם - אני בעד (למרות שלי אישית זה לא ממש מזיז...אני בכל מקרה במגרש.

למעלה