Me 4eVer

New member
אני לא מבינה אתכם..../images/Emo4.gif

תראו.. די ברור שיש כאן שתי קבוצות:
אנשים שנשארים בפורום כי הם אוהבים ה"פ+ את האנשים כאן.
אנשים שפשוט אואהבים את האנשים כאן.. וה"פ כבר לא כ"כ מעניין אותם, או לפחות הם לא רוצים לדבר על זה. אז אפשר.. כמו שאתם אומרים, לחזור כולנו ל-160.. ולהחזיר את מה שהיה קודם- אנשים פותחים טופיק רק כדי שיהיה, אנשים מגיבים באוף, מלא שירשורי אוף, אנשים שלא רוצים לדבר על ה"פ- חייבים אם הם רוצים להיות חלק מהפורום.. לפחות בכתיבה.. ולדעתי בגלל זה היו גם מלא עזיבות. ויש גם את הקטע עם הספויילרים. או שיש אפשרות לחזור חלקית.. להחזיר לשם רק את התרגום, המפגשים וכו' וכו'.. וזה אומר שגם האנשים החדשים ששם ירצו לבוא- וצריך יהיה להיות נחמדים אליהם! יש כאלה עם יותר בעיה עם זה.. וכאלה עם פחות. (ולא כי אנשים כאן סנובים!) או שאפשר להשאר כאן.. ומי שממש רוצה לדבר על ה"פ- יחזור לפורום 160/ ישאר שם! או אפילו יפתח כאן איזה שירשור.. עם ממש בא לו לחלוק איתנו משהו בקשר לזה! חברתי או לא.. אפשר. הארכיון וכל מה שכתבנו ישאר שם.. אף אחד לא ימחק! אבל אין הרבה טעם לחזור.. רק כדי להעביר לשם את הדיונים ביננו..
כי כנראה עוד יש אנשים שרוצים לדבר על ה"פ/ פאנפיקים/ מפגשים לדור הבא, בטח הם יתחילו עוד מעט. וכל מי שכאן רק בשביל האנשים- זה באמת לא משנה איפה נכתוב. חבל על פורום 160 אם נעבור אליו! כי הוא סתם יתמלא בדברים שאנחנו כותבים כאן! וכולם יבכו שהם לא מכירים אף אחד.. וכו'.. וכו'.. ובתכלס.. זה רק עמוד באינטרנט.. עוד שנה וחצי בכל מקרה תפוז יפשטו רגל ויורידו אותו!
וכולם יעברו לנענע ושם הם יבכו שהם לא מכירים אותנו!

תתחתני איתי ועכשיו.

ומישהו חכם אמר לי פעם: If you can't beat 'em - DON'T BEAT 'EM לא יודעת אם זה קשור אבל זה נשמע חכם.

Kryptonite

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אני כל הזמן מנסה לחזור לספר... אבל זה קשה כשאתה לבד, מוקף בגלום ולין החדשה וכל האנשים המוזרים האלו שם O_O

travlling light

New member
|נוסטלגיה|../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo122.gif|נוסטלגיה|

ולמי שתוהה על האייקונים שבכותרת- יש שם הכל, ממיטב הרגשות הפורומיסטיים, שאינך פורומיסט אם לא הרגשת אותם. אני מתכוונת כמובן ל...
חבל...על מה שנהיה מ-160...
תמיהה על האנשים המוזרים, הלא שנונים ו..שאינם אנחנו שיש שם עכשיו (כמובן, בהכללה גסה. להיות חדש זה לא רע, רק לא בכאלה מסות עד שכבר אין ואתיקים ואין זרם איכותי להצטרף אליו.)
מחר! (כל מילה מיותרת)
נסקל (אינך פורומיסט עד שנסקלת כראוי לפחות פעמיים :))) ו...|נוסטלגיה|- טוב, אז עשיתי ספירת מלאי (נגיד שלכבוד השנה החדשה או משו) וגיליתי שאני כאן הרבה פחות זמן ממה שחשבתי (4 חודשים), שכתבתי 364 הודעות, יש לי 94 מסרים (מי אמר תחרות המסר ה-100?) ו...שנקשרתי לכאן בצורה ממש מדהימה. אבל יותר מזה- קראתי הודעות ישנות שלי, והודעות ישנות יותר של כולם, ו...מה אומר לכם, היינו יותר שנונים, התאמצנו יותר, היינו מצחיקים. ואנחנו עדיין כאלה! אבל בחברתי זה פחות מתבטא, כי אין למה להתאמץ, בדר"כ. רק ב-4 חודשים שאני כאן, הספקתי לראות כ"כ הרבה דברים קורים- לפחות 10 מפגשים בכל הארץ, 2 עיתוני פורום (ושלישי בדרך), מושית הזהב אחת
, התארגנות פרויקט התרגום הגדול (ארגון, חלוקה ,תרגום, עריכה, הגהה, מושגים)
, אינספור פיקים, סלאשים ופורומפיקים, אנשים הולכים, אנשים באים ואנשים שנשארים. חגיגות יומולדת
, גמדענק, נסיעות וחזרות מחו"ל
, חגיגות "שנה בפורום", "שנתיים בפורום", "שלוש שנים בפורום"(מי אמר ואתיק מאגניב ולא קיבל ?)... הייתי קוראת פאסיבית של הפורום כמה חודשים לפני שהעזתי להתחיל לכתוב בו, כי לפורום הזה יש שפה. דברים שצריך ללמוד להכיר, החל מ"שולתת" ועד "לקסם יש זין". מאימוץ אייקון וללכת מכות עליו ועד ההבנה שלשאול במיכל נגרין אם יש משהו בשקל זה דבר שקורה בפועל.
אבל... אם הייתי במצב של קורא פסיבי היום, פשוט לא הייתי עוקבת אחרי שום פורום ה"פ. כי מי שלא זכה להשתלב קודם, לא ירגיש שייך ב666, מי שיש בו פוטנציאל פורומיסטי לא יעקוב אחרי 160 במצבו המשעמם והלא מבריק כרגע, ופורום הסרט? אל תתנו לי להתחיל
... את המצב שקיים כרגע ב-160 פשוט לא היינו מאפשרים אם היינו צריכים את הפורום ההוא 24/7. כמה הערות מייבשות מכולם בעקביות לכמה מהטיפוסים היותר כפכפיים, והדברים היו מסתדרים. אבל אנחנו ממשיכים לחזור לכאן, להסתגר בחבר'ה ולעזוב את הארי לנפשו. יכול להיות שזה טיפה בגלל שהרוב כאן כבר סיימו לקרוא את החמישי באנגלית, דנו על מה שהיה להם לדון, ולכן הכל דועך בטבעיות עד שייצא התרגום לעברית, אבל זו לא סיבה להפקיר את המקום המקורי שלנו. ואם אני מדברת בכזאת התלהבות (פאקינג 4 חודשים.הרגשתם שזה רק 4 חודשים?) מה יגידו אנשי השנה, השנתיים, השלוש? מתקפת ג'ק ספארו היתה מוצדקת בהחלט, וצריך ללכת הביתה. אני אופטימית. מקסימום, כשיצא בעברית. אבל שלא נתבכיין כשנגלה שכשיצא החמישי בעברית, וניזכר שיש לנו המון מה להגיד, והנה פתאום התבהרו דברים שלא הבנו, והנה, אנחנו ממש רוצים לדבר על זה, כבר אין לנו איפה. כי בפורום שלנו, ב-160 שלנו, כל מה שנשאר זה ילדים מעצבנים מעריצי רדקליף שצריכים להסביר מה זה פורומפיק ולשאול מי רוצה להשתתף בו- כואתיקים, וחוץ מהם עוד הרבה הרבה פטריות שאבא קורא להם פוטר לפני השינה.

Kryptonite

New member
*סוגד*../images/Emo168.gif

גנית לשילתון
גנית חכמה...
ד"א, מתי הייתה מושית הזהב?
פיספסתי אותה? ;;

PURPLE CHICKEN

New member
האמת?../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה לומר.
מצד אחד, להגיד שאני ואתיקה זה הדבר הכי מתנשא (כן, כן! מתנשא.
) שאני יכולה לומר, כי אני ממש לא.
אבל מצד שני, אני מקווה שאתם לא מדברים עלי כשאתם כותבים ככה על האנשים החדשים.
ו... אני באמת לא יודעת מה לכתוב, כי אני חושבת שאני הגעתי לפורום הספר בזמן הבהלה לזהב
, כשכל החדשים הצטרפו בכלל הספר החמישי, אבל אני דווקא כן יכולה להגיד שבזמן הקצר הזה שאני כאן (שם.
), ראיתי את הפורום משתנה לאט לאט.
וראיתי אנשים שולתים ביותר עוזבים, וזה עצוב.
אני לא רוצה לחנך כאן אף אחד לעשות ככה או ככה, ואני באמת מאמינה שכל אחד צריך להתנהג לפי מה שנראה לו נכון לעשות.
אבל אני מסכימה עם כל מי שאמר שלשבת כאן ולבכות שפורום הספר כבר לא אותו דבר ושבאו מלא אנשים חדשים והרסו אותו לא יעזור בגרוש.
שוב, אני ממש לא רוצה להגיד לכם מה לעשות, ואני מניחה שאין לי בדיוק זכות לדבר, כי מי יודע אם בכלל ראיתי את פורום הספר בימים שהוא היה פורום לחיקוי?
אז אני באמת לא יודעת. הדבר האחרון שיש לי לומר הוא שאני כן מבינה את נקודת המבט שלכם, ואני כן מבינה את התלונות שלכם על איך בפורום הספר נראה עכשיו, אבל להגיד בכלליות שבאו אנשים חדשים והרסו אותו זה לא בסדר.
בארור שיש שם כמה שבהחלט שינו את איך שהוא נראה, ואני אפילו אודה שלרעה, אבל להכליל ככה את כל האנשים החדשים שהגיעו זה פשוט לא נכון, לדעתי.
וזהו, אני מצטערת אם פגעתי או עצבנתי מישהו בדברים שלי, זה לא היה מכוון.
*נסקלת*

PopPy

New member
במקום לבכות, הגיע הזמן לעשות משהו.

אז הנה, התחלתי לעשות משהו. עכשיו זה רק תלוי בשיתוף פעולה של כולם..

Gizmo14

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo28.gif

אני יודעת שזה מגעיל ומאולץ, ובכל זאת... מה דעתכם ש- כמה אנשים ינסו לפתוח טופיקים, ובכל מקרה- כל אחד יבטיח לעצמו שהוא מגיב לפחות על שני טופיקים בשבוע
ז"א, אנחנו די הרבה- אם נעשה את זה ככה, אנחנו נציף את הפורום בגדול, ומה זה כבר שתי תגובות בשבוע
מה דעתכם

למעלה