../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif|יעל|

כן, אני מסכימה. אבל הבעיה היא שכולם אומרים שזה עצוב, אבל אף אחד לא באמת עושה עם זה משהו..

מלאכית16

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אני מארגנת בזאת את החזרה לפורום הספר
זה באמת לא עובד ככה... אני הגעתי למצב שאני אפילו לא טורחת להכנס ל-160.
אנחנו לא מכירים שם אפאחדים.. זה באמת נורא... אפשר להתחיל בקטן, להיכנס פעם ביום, להגיב על טופיק אחד... אולי להתחיל פורום פיק אחד או שניים.. צריך להתחיל להראות נוכחות
*מבט נחוש* זה לא עובד ככה.. זה כאילו אנחנו מתחננים שייקחו לנו את הפורום...
מי איתי
בואו נתחיל בקטן
ואם יש לכם עוד רעיונות..אל תפחדו להציע...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif חשוב חשוב חשוב ../images/Emo41.gif

חבר'ה לא רק שזה עצוב, אלא שאנחנו פשוט, literally, נותנים לזה יד. כל עוד אנחנו פה, בוכים ומתלוננים - האלה ממשיכים להסביר (לעצמם בעיקר o_O) מה זה "פורום פיק" (סופסוף אני יודעת מה זה! ^_^
) ואולי אשכרה כותבים אחד כזה *מתאבדת*, אני בעד פשוט... לסגור את הפורום הזה. ולא להותיר לנו ברירה אלא להשתלט בחזרה (ובהצלחה רבה יותר מאשר הצבא הכושל של ספארו[!!1]) ו.. מקסימום נמצא איזשהו הסכם עם ענבל לגבי רמת הטופיקיות והאי-טופיקיות. חייבים לחזור לשם. שמנו מחולל.

Jelly Beans

New member
OMG~! ../images/Emo60.gif

זה הקש ששבר את קונכיית השבלול!!!!!
לא אכפת לי שלא קראתי את הספר החמישי.. אני חוזרת!!!!

shloompi

New member
בואו הבייתה! ../images/Emo79.gif

אנשים... אני מנסה לחזור, לא יודעת מה איתכם ...

אז תשבו פה, ותבכו, ותמשיכו לצחוק

על מה שפעם היה הפורום הכי F'n פעיל בתולדות האתר הזה, ועכשיו הפך לבדיחה של N00bs בני 5 שההורים שלהם מקלידים בשבילם?! ענבל, בפורום הספר, בטח חווה קשיים רבים- כשביעיסט, אני יכול להעיד שזו שנה לא קלה (אממ... ענבל, אם את קוראת- את שביעיסטית, נכון?). אבל היא עדיין מוצאת את הזמן לכתוב, לענות ולנהל את הפורום. כשהיא ראתה בזמנו שהיא לא יכולה לתת 100%, הייתה לנו את ה"לשכה", שהצילה את ענבל ממוות-כתוצאה-מעומס. כאן, לעומת זאת, המנהלת לא כתבה ולו הודעה אחת בחודשים שעברו מאז פתיחת הפורום הזה. היי, זה שלא דיברתי עם 99% מכם לא אומר שאני לא עוקב. לא תוכלו להיפטר ממני בכזו קלות, אתם יודעים
. ובגלל שהפכנו ל"קהילה" (שלפחות רבע ממנה, אם תשימו לב, התרחקה ממנה בשלב זה או אחר, כפי שעשיתי בעצמי בחודשים האחרונים), התרחקנו מהנושא שבגללו התחלנו לדבר אחד עם השני מלכתחילה, ובעבקות ה"קהילתיות" ו"גאוות היחידה", הפכנו לכ"כ לא מגובשים וכ"כ אוף-טופיק שצריך שלושה פורומים רק כדי שכל מעריצי "הארי פוטר" בתפוז (עד כמה שמערכת הפורומים גדולה [Cheap Pop], זהו רק פורטל אחד) לא יתנגשו. אישית, אני מאמין שהפורום הזה צריך להיסגר בשלב כלשהו (מוטב מוקדם מאשר מאוחר) ואני מאמין שפורום הסרט צריך להיסגר בשלב כלשהו (כי גם אנחנו מדברים על הסרט ועל "נושאים אחרים הקשורים בהארי פוטר", ומעטים מאיתנו עשו זאת בפורום 660), וכל האנשים בשלושת הפורומים (כלומר, אנחנו והאנשים שאני עדיין רואה, בשפת-רשת, כ-N00Bs) צריכים לחיות תחת קורת גג וירטואלית אחת, פורום 160. אני הייתי ויטוריו סטורארו (אפוקליפסה עכשיו~!), חיגגו הלאה!

De-Panther

New member
דווקא ענבל כתבה כאן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הודעה אחת
אני לא זוכר אם יותר מזה
אבל אתה יכול לעשות חיפוש אם אתה רוצה
וכן זה באמת צרה מה שניהיה עם הפורום שלנו מה קרה לימים שהפורום היווה מודל לחיקוי לפורומים אחרים?? אני רוצה שוב פעם לחזור למספר פורום הזה!! לראות איך שכולם כותבים גם אני בפורום הארי פוטר הספר!! וכותבים את זה בגאווה!! תראו מה ניהיה מהפורום שם ברגע שעזבנו אותו...

אורן...

שתוק (דאמיט, כמה זמן לא אמרתי את זה
). בצחוק, בנאדם, אנחנו על אותו עמוד (או... משהו), רק שלא הבנת את הכוונה שלי כשאמרתי "המנהלת"- התכוונתי למנהלת של הפורום הזה, "שולמית מהעיר הקטנה". אחרי שרשורי ה"מזלטוב על הפורום החדש!!!111", לא ראיתי אפילו הודעה אחת שלה.

De-Panther

New member
תפוז באמת מחפשים...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מישהו להחליף אותה נדמה לי שכבר כמה מהפורום הלכו למשרדים של תפוז בשביל ראיון או משהו בסגנון

אורן...

שתוק (דאמיט, כמה זמן לא אמרתי את זה
). בצחוק, בנאדם, אנחנו על אותו עמוד (או... משהו), רק שלא הבנת את הכוונה שלי כשאמרתי "המנהלת"- התכוונתי למנהלת של הפורום הזה, "שולמית מהעיר הקטנה". אחרי שרשורי ה"מזלטוב על הפורום החדש!!!111", לא ראיתי אפילו הודעה אחת שלה.

למעלה