אז תשבו פה, ותבכו, ותמשיכו לצחוק
על מה שפעם היה הפורום
הכי F'n פעיל בתולדות האתר הזה, ועכשיו הפך לבדיחה של N00bs בני 5 שההורים שלהם מקלידים בשבילם?! ענבל, בפורום הספר, בטח חווה קשיים רבים- כשביעיסט, אני יכול להעיד שזו שנה לא קלה (אממ... ענבל, אם את קוראת- את שביעיסטית, נכון?). אבל היא עדיין מוצאת את הזמן לכתוב, לענות ו
לנהל את הפורום. כשהיא ראתה בזמנו שהיא לא יכולה לתת 100%, הייתה לנו את ה"לשכה", שהצילה את ענבל ממוות-כתוצאה-מעומס. כאן, לעומת זאת, המנהלת לא כתבה ולו הודעה אחת בחודשים שעברו מאז פתיחת הפורום הזה. היי, זה שלא דיברתי עם 99% מכם לא אומר שאני לא עוקב. לא תוכלו להיפטר ממני בכזו קלות, אתם יודעים
. ובגלל שהפכנו ל"קהילה" (שלפחות רבע ממנה, אם תשימו לב, התרחקה ממנה בשלב זה או אחר, כפי שעשיתי בעצמי בחודשים האחרונים), התרחקנו מהנושא שבגללו התחלנו לדבר אחד עם השני מלכתחילה, ובעבקות ה"קהילתיות" ו"גאוות היחידה", הפכנו לכ"כ לא מגובשים וכ"כ אוף-טופיק שצריך שלושה פורומים רק כדי שכל מעריצי "הארי פוטר" בתפוז (עד כמה שמערכת הפורומים גדולה [Cheap Pop], זהו
רק פורטל אחד) לא יתנגשו. אישית, אני מאמין שהפורום הזה צריך להיסגר בשלב כלשהו (מוטב מוקדם מאשר מאוחר) ואני מאמין שפורום הסרט צריך להיסגר בשלב כלשהו (כי גם אנחנו מדברים על הסרט ועל "נושאים אחרים הקשורים בהארי פוטר", ומעטים מאיתנו עשו זאת בפורום 660), וכל האנשים בשלושת הפורומים (כלומר, אנחנו והאנשים שאני עדיין רואה, בשפת-רשת, כ-N00Bs) צריכים לחיות תחת קורת גג וירטואלית אחת, פורום 160. אני הייתי ויטוריו סטורארו (אפוקליפסה עכשיו~!), חיגגו הלאה!