לימונדה

New member
../images/Emo7.gif

היי, זוכרים אותי? זאת שעושה גיחות מדי פעם לפורום...
אני באמת מצטערת שלא כתבתי כבר שנים זה פשוט שאין לי זמן לנשימה (גם עכשיו בקושי הצלחתי לדחוף חמש דקות פנויות) ובכל זאת, כשרע או עצוב, זה הפורום... חברים, רע לי. עצוב לי. קשה לי. לא, ממש לא בגלל חברות... גם לא כל-כך בגלל לימודים (למרות שזה כן קשור בלימודים בצורה זו או אחרת)האמת היא שהפעם זה קשור בבחור. אחד ספציפי. אחד שכבר גרם לכל סקאלת הרגשות שלי לפעול במלוא עצמתה... אותו אחד שגרם לי לדכאון מטורף של ימים שלמים בהתחלה, ואח"כ הרס לי את חופש פסח, את פורים וגם את הטיול השנתי האחרון עם חברה מאוד טובה שלי שעזבה לשליחות. נהדר לא?! אז זהו! שממש לא!!!!! נמאס לי!!!!!! למה תמיד אני מוכרחה להתאהב במטומטמים?! ורק לצורך ההשוואה, אם היתה לבנים חסרי רגישות ממלכה הוא בטוח היה המלך!!!! ואם כבר סבלתי ממנו מספיק, אז למה שוב?! למה הוא כל-כך מושך אותי?! תשמעו, אני באמת שלא מצליחה להבין! בימים האחרונים בעזרת חברה מאוד מאוד טובה שלי החלטתי להתעלם כמה שיותר מהנוכחות שלו, אני מצליחה אבל זה רק כלפי חוץ. בפנים זה כל-כך קשה לי!!!! אני ממש לא מסוגלת להניח לו כבר!!! די! זה משגע אותי! אני רוצה חבר חמוד!! מישהו רגיש, שיבין אותי, שידע מה אני צריכה, שידבר בלי שאני אצטרך לדובב אותו! מישהו שיחשוב שאני נהדרת ומשגעת ומקסימה וראויה למלוא ההשקעה ותשומת הלב!!! למה, עד שאני פוגשת מישהו שמוצא חן בעיני מכל הבחינות הוא חייב לגור כל-כך רחוק ולהתגייס?!?!?!? שמישהו יסביר לי את זה! נמאס לי כבר!!!!!!! נ-מ-א-ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה שני שירים שכרגע ממש ממש מתאימים לי, פלוס שיר אחד בונוס שאני ממש אוהבת...: קח אותי מילים ולחן: תום פטרובר מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור ומי זרק לך איזו הערה תגידי זה סגור מי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש את הגל בחוף ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה את הנוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך ----------------------------- אם זו אהבה מילים: אהוד מנור לחן: אבנר קנר אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת, אהבה רעה כל יום, כל שעה. מעגל קסמים סוגר עלי אין מוצא לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לא מוצאת בי כוח לוותר ולעזוב אותך אין לי מנוחה. למה כשאתה אוהב אתה כמו אויב בדמי אתה סובב ואת עורקיי שורף אהבה נואשת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום תקווה. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום ברירה. -------------------------- והשיר האחרון שהוא פשוט שיר מרגש ומדהים (שווה להוריד): Mandy Moore - Only Hope (written by: Jonathan Foreman) From the album "A Walk To Remember" There is a sun thats inside of my soul, It's the one that I've tried to write Over and over again... I'm awake in the infinite hope, But you sing to me Over and over and over again (Chorus) So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I know now your my only hope Sing to me the song of the stars Of your galaxy dancing, And laughing and laughing again... When it feels like my dreams are so far, Sing to me of the plans that you have for me, over and over again (Chorus) So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I know now your my only hope I give you my destiny. I'm giving you all of me. I want your symphony, Singing in all that I am At the top of my lungs, I'm giving it all So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I pray to be only yours... I know now your my only hope --------------------------- מכירים את השירים שמעוררים בכם רצון לבכות? השיר האחרון הוא ממש כזה מבחינתי... "קח אותי" ממש ממש מדבר אליי מכל הבחינות (אני ממש מרגישה כאילו שזה נכתב אליי) ו"אם זו אהבה" הוא שיר שמאוד רלוונטי לגבי הבחור הספיציפי שעליו אני מדברת (עניין שנמשך כבר יותר מחצי שנה...
) אוהבת אתכם...

me don't know what to say

(me speaking like Yoda all the time) אז זה בשבילך: Some things in life are bad, They can really make you mad, Other things just make you swear and curse, When you're chewing your life's gristle Don't grumble, give a whistle, And this'll help things turn out for the best, And..... Always look on the bright side of life. [whistling] Always look on the light side of life. [whistling] If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps. Just purse your lips and whistle. That's the thing. And... Always look on the bright side of life. [whistling] Always look on the right side of life, [whistling] For life is quite absurd And death's the final word. You must always face the curtain with a bow. Forget about your sin. Give the audience a grin. Enjoy it. It's your last chance, anyhow. So,... Always look on the bright side of death, [whistling] Just before you draw your terminal breath. [whistling] Life's a piece of shit, When you look at it. Life's a laugh and death's a joke. It's true. You'll see it's all a show. Keep 'em laughing as you go. Just remember that the last laugh is on you. And... Always look on the bright side of life. [whistling] Always look on the right side of life. [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Always look on the bright side of life! [whistling] Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by Please try What's the use of worrying and feeling blue When days are long keep on smiling through Spread a little happiness till dreams come true Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by I've got a creed for every need So easy that it must succeed I'll set it down for you to read So please, take heed Keep out the gloom Let in the sun That's my advice for everyone It's only once we pass this way So day by day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by Please try What's the use of worrying and feeling blue When days are long keep on smiling through Spread a little happiness till dreams come true Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by (whistling solo) Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by חמודה, אני לא יודעת מה להגיד לך. לפעמים אני לא מבינה, אני מניחה שבכולנו יש איזשהו צד מזוכיסטי שגורם לנו להתאהב ולחזר אחרי אנשים, גם אם הם לא רוצים אותנו, גם אחרי שהם פוגעים בנו מין צד הרסני מזוכיסטי שלא נותן לנו לוותר, להרפות. אני רק יכולה לקוות שעם חברות אוהבות וכן, עם הקלישאה הכי הכי בעולם- הזמן, הכל יעבור והפצעים יגלידו אני מזדהה איתך, גם אני הרגשתי צורך כזה. אני חושבת שכולנו רוצים אדם מושלם כזה שיבין אותנו ובקיצור שיהיה מושלם. קשה לי להאמין שיש אדם כזה, אנחנו הופכים אדם מסויים למושלם ברגע שאנחנו מתאהבים בו- לא סתם אומרים שאהבה היא עיוורת. חמודה, אני יודעת שברגעים שכואב קשה לחשוב על העתיד ולהבין שיהיה טוב יותר ככל שהזמן עובר. מתרכזים בעכשיו, בכאב של עכשיו ולא חושבים על המחר. את בן אדם מקסים, ואת תזכי לאותו בחור שיהיה מושלם בשבילך. החיים מלאים בהפתעות, מלאים באנשים שנכנסים ויוצאים מחיינו ומכל אחד אנחנו לומדים. כל כאב בסופו של דבר מחשל אותנו.. אנחנו נפגעים הרבה במהלך החיים, אבל אנחנו גם לומדים להתחשל אחרי כל פגיעה. נופלים וקמים, אין מה לעשות. כמו שאנשים לא תמיד מודעים לזה שהם פוגעים בנו ושוברים את ליבנו, ככה גם אנחנו לא מודעים תמיד כשאנחנו פוגעים במישהו. לפעמים אני רוצה בחור, והוא לא רוצה אותי- ואני נפגעת. אך לפעמים זה להיפך, גם אני פוגעת בבחור שרוצה אותי ואני לא רוצה אותו בחזרה. חמודה, יהיה טוב. את תתגברי על זה, אני בטוחה אני מאמינה שיש לנו 5000 נשמות תאומות בעולם!! אין סיכוי שנשאר לבד, אף פעם. לימו, תשעני על אנשים שאוהבים אותך ותומכים אותך. את תעברי את זה

דיתוּש

New member
הוֹ, לימו שלי... *חיוך עצבובי*

כמה שאני מבינה אותך. אין לך מושג ירוק <
> כמה אני קולטת אותך טוב. אני לא אתחיל להגיד לך מה לעשות, אני בטוחה שאת יודעת את זה גם בעצמך, אני בטוחה שאת מבינה את עניין הזמן... זמן מרפא, זו לא קלישאה. אפילו ם לוקח יותר מדי זמן, זה מרפא, מה לעשות. הדברים עוברים, ואת עוד צעירה ועוד תמצאי מישהו שיאהב אותך ולא תצטרכי לדובב אותו. בסה"כ את מבקשת מה שכל בן-אדם מבקש-אהבה ממישהו אחד ויחיד. ואני לא יכולה להבטיח לך שמחר הוא ידפוק לך בדלת וינסה למכור לך אנציקלופדיה או קו טלפון של בזק, ואני לא מבטיחה לך שהיום הוא ידפוק לך על החלון כי הוא מתקן המרפסות החדש, ואני לא מבטיחה לך שמחרתיים תקלטי אותו ממלצר באיזה באר-מסעדה בשנקין. אני יכולה להבטיח לך שמתישהו עוד תמצאי אותו, ועד אז - אפילו אם זה קשה, תנסי להנות מהחיים כמה שיותר ולא להתרכז יותר מדי בצד הזה של החיים. לא לשכוח את הצד הזה, אבל פחות להתמקד בו. אפילו שזו ההנאה הכי גדולה שיש, יש גם את החברים והחברות שעושים לך יום מושלם עם "בוקר טוב" אחד, ויש את הורד שמצאת תלוש בגינה ולקחת אותו לעצמך, ויש את החתול הקטן שיושב עם המבט התמים שלו ומגרד את האוזן והמראה כל-כך שובה לב [למרות שאני חושבת שכל החתולים שונאים אותי והם זדוניים
]. אני אוהבת אותך
ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם מתוקה שכמוך. אף-פעם אל תזלזלי במה שיש לך לתת, אפילו אם לאחרים שאת אוהבת זה לא מתאים. |חיבוק חזק חזק|

שלומצי

New member
הו לימו אהובה....

באמת, חוץ מלהזדהות אין הרבה מה לומר. זאת דילמה קשה, מצד אחד אנחנו רוצות אותו מקסים וטוב לב ואוהב, ומצד שני נמשכות לדפקטים שעושים לנו סמטוכה בחיים...מין מיסטר ביגים שכאלה... אני יודעת שזה לא מעודד, אבל אהבה עוברת. הזמן מרפא את הפצעים ובסוף בסוף מגיע מישהו טוב שנכנס לחיים בלי ששמנו לב, הבעיה היא שזה לוקח זמן. יש כאלה שזה מגיע אליהם מהר, ויש כאלה שלוקח המון זמן בשבילם. זה כנראה ענין של גורל או מקרה או אלוהים יודע (ואולי הוא באמת יודע)... לא נשמע לי שהבחור הזה הוא באמת בשבילך, כי מהתיאור שלו נשמע שהוא באמת מהזן הלא בריא, ואני רק מקוה שתתעשתי מהר ותצאי לדרך חדשה - בלעדיו... תמיד שמחה לקרוא את ההודעות שלך...
שלומץ.

הללי... ../images/Emo24.gif

"אני רוצה חבר חמוד!! מישהו רגיש, שיבין אותי, שידע מה אני צריכה, שידבר בלי שאני אצטרך לדובב אותו! מישהו שיחשוב שאני נהדרת ומשגעת ומקסימה וראויה למלוא ההשקעה ותשומת הלב!!!". אין לך מושג כמה שהזדהיתי עם מה שכתבת. אבל בעיקר עם מה שציטטתי כאן למעלה. במשך כל השנתיים האחרונות חיכיתי למישו כזה. זה אולי נשמע פאתטי או נואש, או משו, אבל כ"כ-כ"כ-כ"כ [
] רציתי, בדיוק כמוך, מישו מקסים כזה. וידעתי שקיימים אנשים כאלה, כי ראיתי את זה מסביב, אצל חברות טובות, אצל ידידים, קרובים יותר או פחות... ידעתי שיש חיה כזאת, שקוראים לה אהבה, והיא הכי מופלאה שיש, ולכן היה לי כ"כ עצוב כשראיתי שלי זה עדיין לא הגיע. אבל את יודעת מה מילת המפתח כאן? "עדיין". כן, אני יודעת שבטח יימאס לך לשמוע [לקרוא] את זה, ואני יודעת שהמילים שלי לא יעזרו לך בגרוש... זה בסדר, אני יודעת, אני הייתי במצב שלך בדיוק. אבל בדיוק. אני לא יכולה להסביר לך עד כמה אני מזדהה. באמת שלא. אבל הללי מקסימונת, זה יגיע. אם לא בחודש הבא, אז בעוד מספר חודשים. ואם לא בעוד מספר חודשים, אז בעוד שנה. ואם לא בעוד שנה, אז שנתיים. אבל זה יגיע. תאמיני לי, הסבלנות משתלמת. וכשזה יגיע, זה לא יהיה כמו שאת חולמת שזה יהיה. זה יהיה אפילו יותר מזה, כי זה יהיה אמיתי. ואנושי. ולא מושלם ולא פרפקציוניסטי כמו שיש לך, ולכולנו, נטייה להפוך את זה לכזה. ואוף, דאמט, אני יודעת שאת בטח מתקשה להאמין למה שאני כותבת לך, כי שוב, גם אני הייתי שם. עד לפני חודש וקצת, הייתי שם. הרגשתי דחויה, כאילו לעולם לא אצליח להיות אהובה, ואהובה באמת. ואני יודעת כמה מתסכל זה לאהוב מישהו שלא אוהב בחזרה, או שמשחק לך עם הלב וכו', ואני באמת חושבת שאם הוא עושה לך ככה, ועוד בידיעה שהוא גורם לך כאב, אז כדאי לך לעזוב אותו [חה, אני נשמעת כמו ורדה רזיאל ז'אקונד: "תעזבי אותו! תזרקי אותו!"
]. ואני יודעת כמה קל לדבר וכמה קשה לעשות, כי פלצני ככל שזה נשמע, על הלב אי אפשר להשתלט, והרגשות הסנטימנטליים הם אדונים לעצמם. אבל תנסי, טוב? זה יקח זמן, אבל בסוף את תהיי בסדר. כשהייתי בדיכאון וחברות שלי היו מנסות לעודד אותי: "הזמן יעשה את שלו", הייתי מתעצבנת עליהן שיפסיקו לנסות לעודד אותי עם משפטים שלא עוזרים בגרוש. אבל עכשיו, כשאני נמצאת בצד השני של המתרס, אני מבינה כמה צודקות הן. כי הזמן באמת עושה את שלו, הללי שלי. הזמן גורם לפצעים להגליד, גם אם לא לגמרי. ועד שזה קורה, אז נכון, יכאב לך המון, אני לא אשקר לך. ותכאבי, ותבכי, כי זה קשה. וזה בסדר שיהיה קשה, וזה מותר וזה לגיטימי. אל תייסרי את עצמך על הקשיים האלה, כי זה הכי-הכי טבעי שיכול להיות. טוב, ילדה יפה?
ובסוף זה יקרה. בסוף יבוא מישו שיאהב אותך כמו שאת כ"כ משתוקקת. סוד הקסם הוא להפסיק לחפש אחר זה. להפסיק לגשש אחר המטרה הנכספת. כן כן, אני מתארת לעצמי שגם את זה אמרו לך עוד הרבה לפניי, ואני מתארת לעצמי כמה המשפטים הנדושים שהשפרצתי עליך בקצב כאן לא יעזרו, אבל שתדעי, שכל המשפטים הנדושים, כביכול, כאן - הם הכי נכונים שיכולים להיות. באמת. וכן, בסוף זה יקרה, ויבוא מישו שלא יתגייס רחוק, ושיאהב אותך, על כל מיטב תכונותייך, ויקבל את חיסרונותייך, והכל ביחד, ויהיה לך נהדר. ובעצם, נהדר לך גם עכשיו, ילדה. אני בטוחה שנהדר לך, ולפעמים אנחנו לוקחים דברים כמובנים מאליהם, את יודעת? באמת, חבר לא יביא לך את האושר לו את כמהה כ"כ. כלומר, כן, אבל לא את כולו, וכבר כתבתי כאן לפני כמה ימים, נדמה לי, שאסור שאושרו של בנאדם יהיה תלוי באופן אבסולוטי בבנאדם אחר. כי אני בטוחה שיש לך הרבה טוב בכף היד, ולפעמים אנחנו צריכים לקחת פסק זמן עם עצמנו, לדעת וללמוד להנות מהטוב הזה לפני שייאבד ויחמוק לנו מבין האצבעות. את ילדה מדהימה, הללי. אני תמיד אוהבת לקרוא אותך, ושמחה על הביקורים שלך, גם אם הם קצרים ומלנכוליים במקצת. זה לא משנה. לעולם אל תפסיקי לכתוב, אל תפסיקי לשתף, ואפ'פעם, אבל אפ'פעם, אל תזלזלי בעצמך ובמה שיש בך. כי זה הרבה. זה המון. ואני אוהבת אותך על כל אלה. שלך, תמיד
עדי

Conspiracy

New member
הללי, יקירה שלי!

הממ... אני חושבת שכל מה שעדי אומרת, הוא נכון ומדוייק.. חבל שאני סתם אחזור על הדברים שלה, לכן רק אוסיף
דובי ענק ומחמם, תזכרי שאנחנו אוהבים אותך, ומאחלים לך רק טוב. אני בטוחה שלמרות שהכל נראה עכשיו שחור וחסר טעם, עוד מעט המצב יתהפך, כי אחרי רע תמיד בא טוב, וגם הבחור שלך יגיע. אוהבת אותך המון!
<ולא אשכח לציין ולומר, שיש לך שם מדהים
>

למעלה