../images/Emo7.gif
היי, זוכרים אותי? זאת שעושה גיחות מדי פעם לפורום...
אני באמת מצטערת שלא כתבתי כבר שנים זה פשוט שאין לי זמן לנשימה (גם עכשיו בקושי הצלחתי לדחוף חמש דקות פנויות) ובכל זאת, כשרע או עצוב, זה הפורום... חברים, רע לי. עצוב לי. קשה לי. לא, ממש לא בגלל חברות... גם לא כל-כך בגלל לימודים (למרות שזה כן קשור בלימודים בצורה זו או אחרת)האמת היא שהפעם זה קשור בבחור. אחד ספציפי. אחד שכבר גרם לכל סקאלת הרגשות שלי לפעול במלוא עצמתה... אותו אחד שגרם לי לדכאון מטורף של ימים שלמים בהתחלה, ואח"כ הרס לי את חופש פסח, את פורים וגם את הטיול השנתי האחרון עם חברה מאוד טובה שלי שעזבה לשליחות. נהדר לא?! אז זהו! שממש לא!!!!! נמאס לי!!!!!! למה תמיד אני מוכרחה להתאהב במטומטמים?! ורק לצורך ההשוואה, אם היתה לבנים חסרי רגישות ממלכה הוא בטוח היה המלך!!!! ואם כבר סבלתי ממנו מספיק, אז למה שוב?! למה הוא כל-כך מושך אותי?! תשמעו, אני באמת שלא מצליחה להבין! בימים האחרונים בעזרת חברה מאוד מאוד טובה שלי החלטתי להתעלם כמה שיותר מהנוכחות שלו, אני מצליחה אבל זה רק כלפי חוץ. בפנים זה כל-כך קשה לי!!!! אני ממש לא מסוגלת להניח לו כבר!!! די! זה משגע אותי! אני רוצה חבר חמוד!! מישהו רגיש, שיבין אותי, שידע מה אני צריכה, שידבר בלי שאני אצטרך לדובב אותו! מישהו שיחשוב שאני נהדרת ומשגעת ומקסימה וראויה למלוא ההשקעה ותשומת הלב!!! למה, עד שאני פוגשת מישהו שמוצא חן בעיני מכל הבחינות הוא חייב לגור כל-כך רחוק ולהתגייס?!?!?!? שמישהו יסביר לי את זה! נמאס לי כבר!!!!!!! נ-מ-א-ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה שני שירים שכרגע ממש ממש מתאימים לי, פלוס שיר אחד בונוס שאני ממש אוהבת...: קח אותי מילים ולחן: תום פטרובר מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור ומי זרק לך איזו הערה תגידי זה סגור מי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש את הגל בחוף ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה את הנוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך ----------------------------- אם זו אהבה מילים: אהוד מנור לחן: אבנר קנר אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת, אהבה רעה כל יום, כל שעה. מעגל קסמים סוגר עלי אין מוצא לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לא מוצאת בי כוח לוותר ולעזוב אותך אין לי מנוחה. למה כשאתה אוהב אתה כמו אויב בדמי אתה סובב ואת עורקיי שורף אהבה נואשת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום תקווה. אם זו אהבה אז למה היא לא טובה גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה אהבה הורגת אהבה רעה ומכאיבה אין לי שום ברירה. -------------------------- והשיר האחרון שהוא פשוט שיר מרגש ומדהים (שווה להוריד): Mandy Moore - Only Hope (written by: Jonathan Foreman) From the album "A Walk To Remember" There is a sun thats inside of my soul, It's the one that I've tried to write Over and over again... I'm awake in the infinite hope, But you sing to me Over and over and over again (Chorus) So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I know now your my only hope Sing to me the song of the stars Of your galaxy dancing, And laughing and laughing again... When it feels like my dreams are so far, Sing to me of the plans that you have for me, over and over again (Chorus) So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I know now your my only hope I give you my destiny. I'm giving you all of me. I want your symphony, Singing in all that I am At the top of my lungs, I'm giving it all So I lay my head back down, And I lift my hands and pray To be only yours, I pray to be only yours... I pray to be only yours... I know now your my only hope --------------------------- מכירים את השירים שמעוררים בכם רצון לבכות? השיר האחרון הוא ממש כזה מבחינתי... "קח אותי" ממש ממש מדבר אליי מכל הבחינות (אני ממש מרגישה כאילו שזה נכתב אליי) ו"אם זו אהבה" הוא שיר שמאוד רלוונטי לגבי הבחור הספיציפי שעליו אני מדברת (עניין שנמשך כבר יותר מחצי שנה...
) אוהבת אתכם...
היי, זוכרים אותי? זאת שעושה גיחות מדי פעם לפורום...