i hate

New member
../images/Emo7.gif

יש לי 52 שעות בשבוע!!!!! והנה הפירוט כי משעמם לי.. יום א - שעת 0-הסטוריה אנגלית,אנגלית,ספרות,ספרות,מתמטיקה,ביולוגיה,ביולוגיה,מחשבת ישראל,מחשבת ישראל, מחשבת ישראל יום ב- שעת 0- לשון לשון, היסטוריה,מתמטיקה,מחשבים,מקרא,מקרא יום ג- ביולוגיה,ביולוגיה, אנגלית,אנגלית,חינוך,הבעה,הבעה,הסטוריה יום ד- ערבית, ערבית,ספורט, ספורט, מתמטיקה,ספרות,מקרא,פיסיקה,פיסיקה יום ה- מחוייבות אישית, מחוייבות אישית,מחוייבות אישית, מחוייבות אישית, מתמטיקה,פיסיקה,פיסיקה,פיסיקה,מחשבים,מחשבים יום ו- שעת 0-מתמטיקה מתמטיקה,של"ח,מחשבים,ביולוגיה,ביולוגיה,ביולוגיה

rAmikube

New member
אני מכיר מישהו עם...

60 שעות שבועיות...
לי יש גם לא מעט...לא זוכר כמה

nirte

New member
מה?!?!?!?!?! ../images/Emo2.gif

איזה טירוף!!! כמה מפחיד!!!!!!!!!

גאאאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מפחיד....יואו מסכנונת שיילי
אני אדבר עם המורה שלך
זה לא יתכן שהבת שלי תקבל עבודה על היום הראשון

zvozda4ka

New member
האחיינית הסכנה שלי!!!

מרחמת עלייך.... אבל סמכי על אמא שלך....היא יודעת לשכנע אנשים בדרך שלה....נכון קנד?

icודליה

New member
באמת לא בסדר!!!!../images/Emo46.gif

תעשו שביתה!!!!!! תלכו מהדרום אל הצפון אל ירושלים ברגל!!!!! תעשו מאהל!!!!!!!! ויקי כנפו!!!!!!!!!! אולי זה מה שיעזור.....

mE and Me

New member
שלי... סה"כ 35../images/Emo70.gif

איזו מערכת מושלמת
! וגם הבי"ס הנחמד שלי הדפיס לנו יומנים מיוחדים, כדי שנחשוב שמשקיעים בנו
...

zvozda4ka

New member
יש לנו כל שנה יומן...

חוץ מהשנה...הרי ברור שאין לי מזל,לא?

mE and Me

New member
אצלי זאת פעם ראשונה,

אבל אני חייב לציין שהם באמת השקיעו: חוץ מזה שהם חיברו לזה את התקנון ואת רשימת המורים והפעילויות, הם גם הוסיפו: תכנון חודשי - יולי ואוגוסט 2004 (בציפייה..?) תחזית שנתית משקל רצוי (חסר לי לפחות 10 קילו
) טבלת קלוריות - 3 עמ', יהיה מה לעשות בשיעור... מרחקי דרך - "אם רכבת אחת יוצאת מחיפה במהירות X קמ"ש..." מידות - לא בבגדים!.. צרור עצות למקרי חירום שעות טיסה+איזורי חיוג בארץ לוח מבחנים - אין מספיק מקום... תאריכים חשובים רשימות מס' טלפון ואפילו - טיפים לצו ראשון Irregular Verbs - מושלם להעתקות חוקי חזקות+נוסחאות בסיסיות באלגברה

Moondust

New member
אימאל'ה! מה זה צריך להיות?../images/Emo41.gif

כל כך הרבה שעות, ועוד ברצף! שעתיים ספורט, שלוש שעות ביולוגיה! איזה סיוט... אצלי במערכת יש 46 שעות (התלמידים ה"רגילים" אמורים ללמוד 40 אבל אני במגמת מוסיקה!
), אבל נראה לי שנלמד פחות כי מחלקים אותנו לקבוצות בהרבה מקצועות כך שפעם הקבוצה הזו באה והשנייה לא, ופעם ההפך.

love collin

New member
לי יש 36 שעות שבועיות...

כמעט כל השכבה שלי יש לה מערכת עם מעל ל40 שעות... ואני כזה מראה להם את שלי והם כזה: "מה?? הלוואי עלי" חחח בהצלחה לכולכם בלימודים

simha1112

New member
../images/Emo140.gifואי את מסכנה חבל"ז

ההודעה הזאת מוגדשת לרוני כי היא דחפה אותי לחזור לפורום כפיה לרוני
הוא בדרך למחוא כפיים

למעלה