Mylight

New member
../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה ממש הרגיש לי כמו התחלה טובה את כל האופטמיות בעולם גייסתי החודש. קבלתי זריקת כרוגן והיה ביוץ בדקתי בערכה ביתית !! עשיתי בבוקר בדיקה ביתית יצא שלילי היום ביום ה 29 למחזור (בדר"כ זה בין 26-30) קבלתי "מתנה" התחיל דימום אני שונאת את היום הזה ! כל הכאבים בחזה והשינוי צורה במשך שבוע וחצי כאבי ראש לא מוסברים... שאר הסימנים ו.. נדה

מייליט יקרה ! לא להתאייש ,תמיד

ישנו החודש הבא ולפי הסימנים שתיארת זה נשמע כאילו זריקת הכרוגן עשתה את העבודה שלה ואכן היה ביוץ ! אז מכאן שאת בדרך הנכונה ! מותר להתאכזב קצת אבל לגייס מייד את כל משאבי האופטמיות ולחלום על תינוקות ורודים !

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא יודעת יותר מה להוסיף, רק ((((לחבק)))) חזק חזק ולהתפלל שהחודש הבא יהיה יותר טוב

אני איתך - את לא לבד ....

גם אני קיבלתי אחרי 29 יום. גם אצלי איחר ב 3 ימים וגם לי היו כל הסימנים (החזה עדיין נפוח וכואב לי!!) לא יודעת אבל אימא שלי אומרת שזה הלחץ.

Mylight

New member
נפיחות בחזה

אפשר לפתוח חנות בלונים
גם הבטן יכולה להשתתף בחגיגה העצובה הזו ...

אוףףףףףףףףף

זה באמת מבאססס... מאחלת לך בשורות טובות בחודש הבא והמון בהצלחה עם המון אצבעות ממני הנסיכה...

Mylight

New member
הדימום פסק

אולי זה שוב המתח אולי זה יגיע מחר ובגדול לשאלתי - אם עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילי - זה אומר סופי החודש אבוד ?

Mylight

New member
אין לי היסטורית מדידות

אז... לא שאיכפת לי למדוד ולרשום פה מחר... תודה חמודה

לא בטוחה במאה אחוז אבל

אני חושבת ש- 36.7 מעיד על חום גבוה (מנסיוני האישי ומגרפים אחרים שראיתי) בהצלחה !

סנונית 1

New member
מיילייט אל תתייאשי../images/Emo24.gif

זה מבאס זה מעצבן זה מרגיז זה הכללללללללללל אבל ממש. אבל אל תשכחי לדבוק בחתימה שלך מתוקה. אל תתייאשי את תנצחי אותה כולנו ננצח.

u z a

New member
מילייט יקרה ../images/Emo24.gif

מבינה אותך לגמרי ומזדהה... מקווה בשבילך שאכן הדימום יפסיק ולא ישוב עוד, ובכל מקרה - מותר לך להיות עצובה, אבל לא להתייאש! מחר מתחיל חודש חדש!

סנונית 1

New member
רגע רגע מה שמעתי?

הדימום פסק? אז אולי... אולי... נקווה שכן, ושזה סתם איזו הפרשה. הבדיקה הביתית לא אמינה במקרה של תשובה שלילית. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.

למעלה