../images/Emo7.gif

עכשיו... מורידים לי ת'ראסטות..
למה
כי אמא זונה.. בקרוב אני יחדש אותם.. אבל הפעם משהו יותר מקצועי עד אז... שלום לראסטות.. בקשה לי עליכם.. להדליק נר
לזיכרם

../images/Emo16.gifדודה אני משתתפת בצערך...

דודה מותק...זה היה כלכך יפה לך... אבל גם השיער הרגיל שלך מקסים:)

tzionov

New member
יו ראסטות זה מזה יפה....

אבל תלוי למי..לך זה נורא נורא יפה..נורא מתאים לך..חבל שאת צריכה להוריד

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifיום אבל בין לאומי

לזכרם של הראסטות אני עומד דקה דומייה:(

תהיתי בנוגע לחתימה שלך...

בשיר אלוהים טום אומר בהתחלה.. "למישהו יש סיגריה?" האם משם הרעיון ל"למישהו יש טאבק לנרגילה?" ו

תאמת

לא חשבתי על זה.. סתם היה באחד מהרגעים(כמו תמיד) בא לי נרגילה אבל אין טאבק\גחלים... זה פשוט תמיד,אבל תמיד קורה לי.. ותודה לכולכם על התמיכה... THE RASTA WILL BE BACK אפילו משופרות ויפות יותר... זאת הבטחה
מואהאהאהאהאהאה *בקול זדוני*

jt7785

New member
את יודעת

שבטאבק שמים חרא של גמלים... כאילו אני לא אומר שזה צריך להפריע לך, אבל יש כאלה שזה מפריע להם... שמים חרא של גמלים כדי להגדיל את הנפח וזה חומר שהוא כאילו טוב להדלקה וזה... אני מכיר את זה שמייבא את הטאבק לארץ והוא אמר לי... :|

jt7785

New member
כן אני יודע, דוגרי ../images/Emo26.gif

לא ברור לי למה חרא נהיה ביטוי של משהו לא טוב. כאילו
וכאלה... חרא = טוב מהיום.

לא לקחת ללב.....

גם לי היו ראסטות....ואני חייבת לציין שהיו לי ראסטות בכל הראש!!!!! וגם לי אמא החליטה שזה מכוער ומסריח והיא הכריחה אותי להוריד את הראסטות!!!! אני בעד ראסטות...ובכל זאת הורדתי אותם...ורק אז הבנתי שהם היו חלק נכבד ממני... אבל לא נורא...שהשיער יגדל תעשי עוד פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

השיער שלי אותו אורך כמו שהיה פעם...

אבל הפעם יהיה יותר בעייתי.. פעם קודמת זאת הייתה בעיה... כי השיער חלק מדיי... ועכשיו הוא יותר חלק.. תהיה יותר בעיה.. ככה הלכו להם 19 ראסטות מדהימות.. אבל הם יחזרו...בשיפור... והפעם לא יהיה איך להוריד לי חוץ מגלח.. שתיזדיין
שכל העולם הזה יזדיין! כוס אמא של הבצפר

למעלה