faith2

New member
../images/Emo7.gif

טוב זהו עכשיו אני ממש בוכה! אנשימים עד תחילת אוגוסט אין ים! הנחילים היותר גדולים מגיעים ממש עכשיו לישראל....אגב מדוזות כבר יש בחופים מלפני חודש וחצי, הקדימו השנה.... השנה יגיעו לראשונה לחופי ישראל המדוזות הסגולות והחומות שהן קטלניות. אז אנשישים לא להיכנס לים!!!!!!!!

איכס...

איזה זוועה של דבר. ובקשר לים, זה לא ממש מזיז לי, אני במילא לא מתקרבת אליו... ד"א שלומית, לא הפסדת היום כלום..

faith2

New member
אבל אבל......./images/Emo7.gif

אני רוצה ים, אני חייייייבת ים
קארין, יום אחד תמציא עצמך נגררת ע"י רותם, ואת עוד תיראי שאין כמו הים!!

חחחחחחחח

אם בא לך לשמוע אותי מתלוננת בלי הפסקה על החול, הבוץ, השמש, החום ובקיצור כל דבר שרק יכול להיות, אז אין בעיה, אני אבוא איתך. אני מבטיחה לך, שאחרי פעם אחת כזאת, את בחיים לא תציעי לי לבוא לים...

faith2

New member
בכיף....

את עוד תיראי שאת לא תוכלי לעזוב את הים! תראי אותי, פעם הייתי שונאת תחת את הים!....היום תראי אותי קיץ בלי ים?

Amir 19

New member
דווקא אני אהבתי את המדוזות הכחולות.

הם ממש מגניבות, כאילו כחול של אולטרה כזה... הייתי רוצה אחת כזאת, היא מסיביתית!

אפרופו מדוזות כחולות........

לפני כמה קייצים...שלומית(כן..אמסלם) באה אליי לביקור.... קיצר טיילנו קצת בחוף...פתאום ראינו משהו כחול צף במים....... ישר חשבנו-מדוזה....!!! ושלומית ואני מנסות כמה שיותר להתקרב...ולהתקרב כדי לראות אם זה נכוון..כי היה לה מסביב פס שחור כזה...לא מובן.....לא הבנו מזה ... עד שבסוף התברר לנו שזה בכלל גומייה....... כן...הרבצתי לה אחר כך...וגם היא לי כמובן!! מוסר השכל- לא כל דבר צף הוא מדוזה...במיוחד שהוא כחול...!! חחחח טוב..כנראה אני יותר מדי עייפה...אז לא להתייחס.... מוקדש לשלומית החברה הטובה...!

General Zod

New member
סיפור הפוך

היינו בחוף הקשתות באשדוד וראיתי כדור כחול במים, הושטתי את היד כדי לקחת אותו ויאיר (פטל) צעק לי שזה מדוזה. מוסר השכל - לא להרים כדורים כחולים בים.

א אלבז

New member
לפי דעתי...

מדוזות זה דבר מאוד נחמד, מוסיף הרבה עניין לים, כי אחרי כמה שעות שיושבים בים מאוד משעמם ואז שיש מדוזות אפשר להשתעשע איתן.. לפני שנה וחצי אולי שנתיים היינו בניצינים כמה חבר'ה וחבר שלי שיקו(לא מבית שמש) הוציא מהים בעזרת הבוגי של גיא מדוזה ממש ממש עצומה ושזה היה נחמד התעללנו בה קצת ואחר כך חתכנו אותה להמון חתיכות קטנות, זרקנו אחד על השני היה ממש נחמד, בסוף קברנו אותה עמוק עמוק בחול... :) אבל היו כמה שניפגעו ממנה קשות אבל חפיף.. העיקר שלא היה משעמם, תודות למדוזה :)

anava1

New member
../images/Emo5.gifאמאל'ה איזה יצורים!!

איך אפשר לחתוך מדוזה?! ועוד לזרוק חלקים ממנה... ו"להשתעשע בה?!? בלעע..... אין לי מילים!

Amir 19

New member
ווי מאוד מוכר לי הסיפור הזה

גם אני וחברים שלי לפני איזה חודש ככה נסענו לניצנים וגם מצאנו מדוזה כחולה ענקית, אז הוצאנו אותנ וחתכנו אותה ואז קברנו אותה

Amir 19

New member
תחשבי שהמדוזה הזאת הייתה....

יכולה לנשוך אנשים אחרים... אז חסכנו את הכאב מאותם אנשים

faith2

New member
אין קשר אמיר...

מדוזה עוקצת רק בשביל הגנה. להתעלל ביצור חי נראה לי שטני....מאוד שטני.

למעלה