greeneye

New member
../images/Emo7.gif

ניפצו לי את החלום. התקשרתי למספר שמנהלת אתר ביפ נתנה לי. האיש הזה בהחלט לא היה נחמד, וגם זלזל בי בגלל שאני קטנה. הוא אמר שאני משועממת אם אני רואה את זה בגיל שלי. (כן, מה הוא חשב שעושים בגיל 14? משחקים בברביות?!) ואחרי התיעצות של שניה- הוא אמר לי בקריורות נוראית "לא" וניתק. ואני כ"כ עצובה.

kfm

New member
וואלה? איזה איש מגעיל! ../images/Emo46.gif

אני מקווה שהייתה לו סיבה מאוד טובה להיות כזה רשע..... אבל בכל מקרה הוא לא היה צריך ענות לך ככה! חוץ מזה, מה זאת אומרת "את משועממת שאת רואה את זה בגיל שלך"...מה זה אמור להביע?! גם אני בת 14! ואני גם מתה על התוכנית הזאת! ארררררררר......באמת שזה לא יפה מצידו... איזה גיל של אנשים הוא חושב "שצריך" לראות את זה, 90?? חוץ מזה, בתור אחד שעובד שם הוא לא בדיוק עושה להם שם טוב....מישהו שמתקשר וככה עונים לו- לא ירצה להתקשר שוב! ו...סליחה שלא שמתי לב אם כתבת את זה כבר פעם, אבל מה ביקשת ממנו? מי הוא?

greeneye

New member
התכתבתי באי מייל עם מנהלת אתר ביפ

והיא הייתה ממש נחמדה, ואמרה לי שאני יכולה לבוא, חד פעמית למרות שאני בת 14. כ"כ שמחתי, ורציתי שזה יהיה לכבוד יום ההולדת (שהיה לפני כמה ימים). היא אמרה ואני מצטטת- "באופן חד-פעמי אין בעיה. תתקשרי לליאור עוד היום, ואם יש בעיות, תכתבי לי." ומכאן את כבר יודעת את כל הסיפור.

kfm

New member
מזל טוב......./images/Emo140.gif../images/Emo4.gif

ואולי כדאי שתכתבי לה על מה שקרה? *אני אומרת להוריד את ההגבלות של הגיל ל-14!!!* תציעי לה את זה....תגידי לה שיש ביקוש....(:) בכל מקרה, כמו שאמרתי, בין אם את בת 14 ובין אם את בת 60, מה שהוא אמר לך היה מאוד לא יפה! ואם המנהלת באמת נחמדה (ואני מניחה שכן) אז היא תדבר איתו או תסדר את העניין איכשהו....בכל מקרה, אל תקחי קשה (:)

~*~gaL

New member
מוזר מאד

דווקא חשבתי שאנשים בביפ הם אנשים מאד נחמדים. טוב, כנראה אני פשוט נפלתי על מישהי נחמדה כשצלצלתי... היחס שקיבלת מזלזל בטירוף. כשהייתי בת 14 גם אהבתי חלומות בהקיציס. זה אומר שהייתי אז משועממת? זה שאת בת 14 זה אומר שאת צריכה לצפות ב"המורדים"? מה לעזאזל? אני תיכף שולחת לך מסר...

ידוע שנחמדות זה לא הצד החזק שלהם

קודם, אל תקחי אישית. ידוע שנחמדות זה לא הצד החזק שלהם והמצב שלך ממש (!!) מוכר מבחינתי. עכשיו תעשי את הדבר הפשוט ביותר, תבקשי ממישהו מבוגר ממך (אמא/אבא/ אח וכד') להתקשר ולהזמין לך כרטיסים, יביאו להם תוך שנייה וכשתגיעי לאולפנים אף אחד לא יבדוק אותך מי את ומה את עושה שם... (וכן, כל זה מניסיון אישי)

~*~gaL

New member
אני בחיים לא אשכח,

שאמא שלי צלצלה להזמין כרטיסים לאיזו תוכנית בשבילי ובשביל חברות שלי, והבאתי לה ניסוח של מה להגיד (כי היא הייתה צריכה להשאיר הודעה)... והיא, כמובן, לא השתמשה בניסוח הזה, והשתמשה בכזה משלה... בואו רק נגיד שטלפון חזרה - לא קיבלתי.
(אבל אחרי זה צלצלתי בעצמי והגעתי לתוכנית... ככה שהכל הסתדר.)

בוא'נה איזה איש חרא!!!

בחיים לא הייתי נותנת שמישהו יזלזל בי ככה!תתקשרי אליו ותגידי לו שהוא פשוט מפלצת!!! הוא הרשה לעצמו כי את ילדה,אבל תתחצפי תעמדי על שלך ואל תתני לאף אחד לנפץ לך את החלום!!!אם את צריכה רשימה של קללות אני יעביר לך במסרים אישיים. אבל ככה הוא הגיב?!במגעילות כזאתי?!איזה "בן אדם"רע!!! תתקשרי שוב ותעמידי אותו במקום! אם את רוצה אני יכולה להציע לך רעיון,אבל אני אכתוב לך אותו במסר אישי ביום ראשון(אני נוסעת עד אז). אז ביי בינתיים,ואני אנסה לעזור לך!

Yuvalenko

New member
נכון - אם את רוצה, את יכולה לשלוח

לו מפלצת כזו - :::::::))))))))))) כי זה מה שהוא...

למעלה