HoNeY14

New member
../images/Emo7.gif

יש לי ביום חמישי מבחן במתמטיקה ואני ממש ירתדי השנה במתמטיקה{אני בכיתה ט'}. שנה שעברה הממוצע שלי היה 90 ועכשיו הוא 71
אני ביום רביעי הולכת להירשם בתיכון לכיתת מדעים ואני פוחדת שלא יקבלו אותי בגלל הממוצע הזה
{אני רוצה 5 יחידות} מה אני עושה!?

אם אני לא טועה ....

עושים ממוצא בין 71 ל90 ויוצא 80.5 .... אין לך מה לדאוג.... תבטיחי להם שתשתפרי ....

סמוראית

New member
אני במצבך../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

פחות או יותר... תראי כמה הודעות מתחתיך את ההודעה שלי... אני מציעה לך אם את ממש רוצה ללכת לכיתה הזו, תשקיעי הכל במבחן הזה כדי שתשפרי. על מה המבחן?

אמממ

בעיקרון יקבלו אותך אבל יגידו לך שאם לא תעלי את הממוצע בשליש האחרון לא תוכלי להיות ב5 יחידות... זה מה שאמרו לנו.. דווקא היום הסבירו לנו על זה.. :S סורי אני ממש לא רוצה לדכא אותך אבל את כן יכולה להשתפר! כי כמו שאני מכירה חברות שלי ואת עצמי כללל הטעויות שיש במתמטיקה זה מהלחץ! תנסי פשוט להירגע ממש ממש לפני המבחן ואז יהיו לך פחות טעויות טפשיות ואת תהיה בחמש יחידות! =0)

HoNeY14

New member
../images/Emo51.gif אנשים../images/Emo13.gif

אני חורשת עכשיו ואני אחרוש מחר למבחן גם מחר אני הולכת לראיון קבלה{
} למגמת מדעים עם התעדה מקווה שיהיה בסדר המבחן הוא על פונקציות ובעיקר על פונקציה קווית ובגיאומטריה הוא על ריבוע, טרפז וקטע אמצעים אבל כמו שאני מכירה את המורה שלי{מתחילת שנה שעברה} המבחנים שלה קשים יחסית{לי} ורועי, לא הבנת, הממוצע שלי שנה שעברה היה 90 והשנה הוא 71

את רוצה לשמוע סיפור?

בכיתה ז היה לי ממוצע 93 בתעודה... בתחילת ח החליפו לי מורה והיא נטפלה אלי כזה והשפילה אותי ובנוסף להכל היא הייתה מורה גרועה... בסוף עברתי לכיתה אחרת רק בשיעורי מתמטיקה והממוצע שלי עלה במחצית אחת בלי מורים פרטיים מ65 (שהיה לי עם המורה הבהמה) ל84 (עם המורה הכייי מותקית בעולם!!) וזה רק מוכיח שעם קצת רצון אפשר לעשות הכל! כמובן שהרבה מאודדדד מזה תלוי במורה!

למעלה