לירונר

New member
לא נורא... תמיד אפשר לעשות עוד אחד

ותסתכל על חצי הכוס המלאה - לפחות תדע על מה נכשלת, ולא תחזור על זה שוב.

לירונר

New member
אני לא נכשלתי בטסט...

אבל אני זוכר שבשיעור שלפניו כמעט עשיתי תאונה. זכות הקדימה הייתה שלי, אז הלכתי עם זה עד הסוף, בזמן ששני מכוניות באו משני הצדדים...

Raami

New member
והנה סיפור של ידידה שלי אילנית ../images/Emo13.gif

היא עשתה את לימודי הנהיגה שלה בברלין. באחד הטסטים היא נכנסה למכונית שחנתה במגרש של משרד הרישוי, נסעה עד ליציאה מהמגרש, נעצרה ואותתה כדי להשתלב ברחוב. כל הזמן עברו מכוניות והיא לא הצליחה להשתלב. אחרי כמה דקות נמאס לבוחן והוא אמר לה להתחלף עם הנבחן השני... אני בטוח שזה לא היה כל כך מביך אצלך ! אני עברתי בטסט שלישי. באחד הטסטים שנכשלתי הבוחן כתב בסיכום: "רברס - ישר על המדרכה!" ועד היום, דרך אגב, אני גרוע ברברסים. בהצלחה בטסט הבא !

לירונר

New member
אני עשיתי אחלה רוורסים בטסט

אבל משום מה במכונית של אבא אני לא מצליח

marik

New member
אני עברתי טסט ראשון ותיאוריה ראשונה

והיה לי טסט חלק, ואני עוד עשיתי לטסטר עיניים... חחחח "רוצה שאני יפתח לך חלון??" "שנדליק רדיו?" כל מיני כאלה... והיה מגניב. אני עברתי וזאת שהיתה איתי נכשלה!! עשיתי הכל חלק, כולל חניה לשמאל ברוורס ועוד כמה מכשולים ידועים בדרך.

לירונר

New member
גם אני עברתי טסט ותיאוריה ראשונים..

ועוד שבוע בדיוק נגמר לי המלווה

marik

New member
כאילו שנסעת עם מלווה מלכתחילה

והכי חשוב - שתדע להשתמש במה שקיבלת בחוכמה. זה אולי ישמע קיצ'י אבל בעצם קיבלת רשיון לרצוח, ורק אתה יכול למנוע מההדק להילחץ. אז תנהג בשיקול דעת ובהגיון ובהמון חוכמה!!! ואני לא פולניה ולא אבא שלך, פשוט נסיון של המון חרא בחיים שלי בתחום הזה...
זה היה רגע רציני בחייו של עדי

לירונר

New member
../images/Emo46.gif אני תמיד עם מלווה !!!

למען האמת אני אפילו אמשיך עם אבא עוד קצת לפני שאני אתחיל לסוע לבד... אני משתדל להיות ילד טוב בנושאים רציניים... (וגם בכמה שלא...
)

o O Y O o

New member
אוף.. גם זאת שעשתה

איתי את הטסט נכשלה
איזה רוע לב
היא הייתה כל כך חמודה
אבל חפיף.. עבר לי.. אני עליז ומאושר
האא.. דרך אגב.. המילקשייק של מקדונלדס ממש טעים
היום ניסיתי, והוא מ-צ-ו-י-ן

לירונר

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo31.gif

ידידה שלי שעשתה היום טסט גם נכשלה, טסט שני... זו אותה אחת שהמליצה לי על המורה שלי, ולמדנו ביחד. התחלתי ללמוד אחריה והוצאתי לפניה...

o O Y O o

New member
הממ.. עד כמה שזכור לי..

לירון לא ציין את זה במפורש.. הוא רק אמר ש"הקרציות היו מהלחץ"..

Gal-Mo0D

New member
הטובים עוברים בטסט שני

(זה כל מה שאלה שעוברים בטסט שני אומרים [כמוני!]). ההצעה שלי היא ככה, כשתיכנס בתורך למושב הקדמי, תוריד את האמברקס, הפעל את האורות ושלח ידך לא אל מוט ההילוכים של האוטו, if you know what I mean - עבד אצלי, ואפילו בלי חניה. "אופס, וואו, באמת התפלאתי איך מוט ההילוכים נהיה כל כך גדול ועבה..."

LOL ../images/Emo6.gif

לפי המראה של הבוחנים, אני מקווה שזה לא היה יותר מדי טראומטי בשבילך... גם אני עברתי בטסט שני

marik

New member
צנוע ועניו

ממעיט במילים וקולע בול למטרה זהו שותפי לפורום - אין עליו המלך....

marik

New member
שמתם ../images/Emo23.gif פעם לכרטיס שלו?

אתה דווקא נראה טוב.... רק צולמת ביום שיער רע! איזה תמונה ענקיתתתתתתתתתתתתתת

למעלה