.............

Pink Punk Girl

New member
.............../images/Emo7.gif

היי אנשים. יש לי בעיה רצינית ואני כבר לא יודעת למי לפנות !! אולי היא לא תשמע לכם עד כדי כך נוראית אבל אני כבר לא עומדת בזה יותר !! אז קודם כל אני אציג את עצמי עם הפרטים הנחוצים. קוראים לי שיר. אני בכיתה ח´. אני בכלל לא שמנה אבל גם לא ממש רזה .. ככה באמצע .. (אתם תראו למה זה קשור). היו לי ציונים מעולים בלימודים עד השנה. (גם זה קשור ..) אז בואו אני אתחיל. שנה שעברה נדלקתי על בן מסוים. לא ממש הלך לי איתו ובסוף נהינו ידידים. הוא נהיה חבר של חברה טובה שלי והמצב היה בסדר גמור עד תחילת השנה הזאת. הבן הזה התחיל להתעצבן ולהעלב מכל שטות והוא רצה שאני כאילו ירדוף אחריו ויבקש סליחה כל הזמן .. אתם מכירים את הטיפוסים האלו .. אז בכל מקרה הוא הגיע למסקנה שאני ילדה מניאקית ומגעילה ושהמטרה שלי בחיים זה להפריד בינו לבין חברה שלו. הוא הפסיק לדבר איתי בגלל איזו שטות (וגם עם 2 חברות שלי) ואז הוא כל הזמן עשה פרצופים לחברה שלו כשהיא הייתה איתנו וזה. לא ממש הייתה לנו בעיה כי היא לא בדיוק שמה עליו אבל זה בכל זאת הפריע... לילד הזה יש הרבה כוח בכיתה ובשכבה. יש לו חבורה כזאת של שפוטים שהם יעשו כל מה שהוא יגיד בשביל שימשיך להיות איתם .. נו אתם מבינים גם את זה .. ולמרות שיש הרבה ילדים שחושבים שהוא מניאק וזה אף אחד לא יעשה כלום כי אין אומץ. המצב החברתי שלי די טוב למרות שלפעמים אני מרגישה בודדה מאז הריב. בשלב מסוים השפוטים שלו התחילו לקלל אותי. זה התחיל באייסי מאיזה שפוט ואז הם התחילו לקלל אותי בביצפר ולרדת עלי. החברות שלי, למרות שהן ראו מה שקורה, הן די עמדו בצד ולא התערבו. וניסיתי להיות חזקה בעצמי וניסיתי להראות להם שלא איכפת לי ולמרות שנראה לי שהצלחתי אני לא עומדת בזה יותר !! היום בכיתי ה-מ-ו-ן !! וגם אמרתי לחברות שלי שאני אשמח מאוד אם הן יעזרו לי בעניין אבל לא יודעת .. עכשיו אני חושבת על הכל אחרת .. ניסיתי להתעלם, ניסיתי לענות להם בצחוק כאילו הם לא מזיזים לי, ניסיתי להחזיר ניסיתי הכל !! אבל אני מרגישה אבודה !! אני כבר לא יודעת מה לעשות !? כאילו הילדים האלו לא משהו בכלל .. כל אחד שם עקום בצורה מיוחדת משלו (חוץ מהילד השולט) אבל משום מה הם ממש פוגעים בי כי הם נוגעים בי במקום הכי רגיש שלי !! אני לא ממש רזה וכאילו כולם יודעים שזה מעסיק אותי והם באים ומקללים אותי דווקא בנושא הזה !! אני מרגישה לבד בעניין ואני כבר לא יודעת מה לעשות !! ירשתי בלימודים, הביטחון העצמי שלי ירד .. הכל נהיה מגעיל ורע !! אני לא יודעת מה לעשות !! כאילו אמרתי לאמא שלי את זה והיא באמת עזרה אבל לקצת זמן .. אני לא יכולה יותר !! יום אחד אני שמחה כי הם לא יורדים עלי אז הביטחון העצמי שלי חוזר והכל טוב .. ויום אחר- ההפך !! נראה לי שאני כבר משגעת את כולם עם המצברוח שלי ולא יודעת !! אני אבודה לגמריי !! תראו אני אדבר בצורה גלוייה ואגיד שאפילו חשבי להתאבד בשלב מסוים !! ואני לא יודעת .. אני עדיין חושבת ככה בתת מודע למרות שאני יודעת שזה לא הדבר הנכון לעשות .. המצב רק מחמיר ואני כבר לא יכולה יותר !! אין לי את תחושת הביטחון והכיף של ללכת לביצפר יותר !! אני ילדה שמקרינה החוצה שיטחון עצמי וחוזקה. נגי היום כששאלתי את החברות שלי למה הן לא עוזרות לי הן אמרו שנראיתי בסדר .. ואולי באמת נראיתי .. אבל לא הייתי !! אני מקווה שאתם מבינים ושלא חזרתי על עצמי יותר מדי .. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר !! זה ממש ממש חשוב לי !! תודה מראש, שיר

היי שיר!!

דבר ראשון להתאבד זו לא הדרך!! תסבירי לחברות שלך שהיית מצפה שיעזרו לך. אם חברה שלי הייתה עומדת בצד ולא עושה כלום- זה לא נקרא חברה!! את יכולה לדבר עם מחנכת שלך על המצב. ותראי את הצד הטוב של זה (איכשהו) רק ככה את יודעת איך הם באמת. מה הצד השני של כולם, שיורדים עליך. כמו זיקית מחליפים צבע כל שניה.(זה בא לי מהסקר.. :)))) אם זה כל כך גרוע אולי כדאי שתעברי בית ספר..

יש עוד כמה אפשרויות,

אם הבעיה שהוא חשב שאת רוצה להפריד בינהם, מה שלא, את צריכה כמה שיותר מהר למצוא לך בחור ואחד כזה שכולם יקנאו ויפחדו. ולהתאבד, עזבי שטויות, זה עדיין לא עזר למישהו. אני ממש מעריץ את הפגנת הביטחון שלך, ורק תיזכרי שאדם הוא זה שעושה מעצמו אדם. בהצלחה. פשוט תתעלמי, תתעלמי, תתעלמי, אני יודע שבטח שמעת את זה כבר, אבל להמון אנשים זה עזר וגם לי.

מתן ב

New member
קשה... ../images/Emo110.gif

אבל קודם כל, אל תחשבי אפילו אל להתאבד כי אף-אחד מהילדים האלו לא שווים את זה. נכון יש את הפתגם הזה "כלב נובח אינו נושך"? ככה זה עם בני-אדם, הם עושים את זה כי הם יכולים. תראי להם שזה לא מזיז לך, הם יפסיקו עם זה. ולגבי החברות שלך, הן סתם חרא של חברות. חברות אמיתיות לא היו עומדות בצד, גם אם נראה להם שאת מסתדרת. הן היו צריכות לעזור לך. ולגבי הילד הזה, אותו דבר. פשוט פעם הבאה שהוא יעליב אותך, אל תפחדי ותגידי לו בפרצוף "למה אתה ילד כזה חרא? אתה לא מבין שילדים מקשיבים לך כי הם מפחדים ממך? אתה ל מבין שכולם חושבים שאתה ילד זבל? תבין את זה" ופשוט תלכי משם... זה יעמיד אותו במקום, תעמדי מולם, הם יפסיקו עם זה..

Pink Punk Girl

New member
וואו תודה ..

באמת, כולכם גרמתם לי לחשוב על הכל
הדבר היחידי שאני לא ממש מסכימה איתכם זה על החברות שלי .. הן לצידי בהכל ואולי הן באמת לא שמו
שאני כל כך זקוקה להן .. הרי אמרתי לכם שאני נראית מאוד מאוד חזקה .. אתמול דיברתי איתן על זה והן אמרו שהן לא ידעו ושהן יהיו שם בשבילי ..

מתן ב

New member
אני מקווה בשבילך ../images/Emo110.gif

שתצליחי להתגבר על זה, ושהילדים המטומטמים והסנג´רים האלו יפסיקו להציק לך רק בגלל שמישהו אחר רב איתך... ועל החברות שלך אני שפטתי רק לפי ההתנהגות שאת אמרת בקטע הזה, יכול להיות שהן באמת חברות טובות מאוד ועומדות לצידך בשאר הרגעים.

GirlFriend

New member
התשובה של מתן הכי התאימה לדעתי.

חוץ מכמה קטעים...
את צריכה לתפוס אותו יום אחד, ליד כל החברים המתלהבים שלו, ולצעוק עליו את כל מה שבא לך להוציא ולומר לחברים שלו שהם שפוטים ווכה כולם רואים אותם. או.... תתחברי עם איזה בן, וככה אולי זה ירתיע אותם....
אבל הכי חשוב, תזכרי, שהם לא שווים את הדמעות שלך, ועוד יום אחד הם יקלטו שמה שהם עושים לך זה ילדותי, וכל האנישם מסביב יראו את זה. מהר מאוד הוא יהפוך לתינוק, ואף אחד לא יסתכל עליו בכלל.....

nobodys girl

New member
באמת בעיה רצינית

בואי ננתח אותה לאט לאט שלב שלב ונפתור אותה ביחד, יאללה? יאללה מצב שבו יש מישהו עם הרבה כוח זה מצב איום. אני באותה כיתה כבר שש וחצי שנים, וזה ישאר ככה עד סוף יב´. יש לי חברה מאוד טובה, היא בדיוק כמוך- ציונים טובים, מצב חברתי בינוני פלוס- מותק של ילדה. אבל מישהו בכיתה שונא אותו. והוא ממש ילד סתום, הוא לא מפסיק לרדת עליה ולהציק לה ולהטריד אותה, וגם מי שיש לו מה להגיד לו בבעיה או שאין לו אומץ, או שהוא ניסה וזה או הלך או שזה במילא אבוד מראש... מה שעשית בהתחלה היה הדבר הכי נכון. כל אחד סתום, עקום, טיפש, מפגר או מכוער נכון? שיגידו מה שבא להם. לך לא אכפת. לך לא מזיז.. וגם לך יש מה להגיד, אל תתביישי להראות את זה. זה מאוד חשוב להיות חזקה מולם, ואם את נשברת אז תודי בזה רק מול החברות שלך או מול המראה. ברגע שהם יראו שהם שוברים אותך זה יתן להם את הסיפוק שהם מפיקים מזה והם ימשיכו... אני יודעת שזה מה שתמיד תמיד אומרים, אבל זה באמת הדבר הכי הגיוני. הסתכלתי קודם בתגובות ומישהו כתב לך שלהתאבד זה לא הפיתרון.. תחשבי על זה- מה זה יתן לך? אז לא תהיי פה. ואז מה? אז כלום. את בנאדם מספיק חזק, ויש לך מספיק מוטיבציה להלחם ולנצח את הטמטום. וזה טמטום לעשות מה שהם עושים. תנסי להציע למורה לערוך שיעור חברה על המצב החברתי- על זה שיש קבוצה של שפוטים שממררים לאחרים את החיים. ואני יודעת שזה נורא קשה לחזור הביתה ופתאום להשבר. אני הכי מבינה אותך בעולם, אבל זה סיפור ליום אחר. תכיני שיעורים, תלמדי, תשמחי ותצחקי ככל שתעסיקי את עצמך בדברים אחרים הבעיה הזאת תהיה בעינייך פחות גדולה כי יהיה לך פחות זמן להתעסק בה. ככל שזה יהיה פחות נוראי בשבילך ימאס גם להם תנסי למצוא חברים גם מחוץ לכיתה, זה יעשה לך כיף לבוא לבצפר, זה יראה להם שיש לך חברים אפילו שהם מנסים לבודד ולהחליש אותך זאת באמת תקופה קשה לך ובאמת קשה להתרכז בלימודים כשדברים חשובים באמת קורים מסביב אבל אנחנו פה, ואת חמוד וחזקה, ואת תצליחי ואם את רק צריכה עזרה, אנחנו פה.. באמת. לשמוע, להגיב ואפילו לעזור לך בלימודים אם את מתקשה רק אל תתייאשי שלך- אדוה

למעלה