goldyboy

New member
../images/Emo7.gif

לא קשור לאנטי גלובליזציה, לא קשור בתאגידים, וגם לא במותגים. קשור בתינוקת אחת שנרצחה היום. הודיה קדם-פימשטיין נמצאה היום בצהריים מתה. זה ממש נורא, מוות כזה של תינוקת, חסר כל סיבה והגיון. יהי זכרה ברוך. אתם מוזמנים להדליק נר לזכרה.

../images/Emo16.gifכל עוד לא מדובר...

בילדים סינים קטנים, זה כנראה לא כל כך מעניין את חברי פורום גלובליזציה. זה אירוע שדווח עליו בתקשורת של בעלי ההון, והילדה בכל זאת לא נהרגה מאש טנקים, או גוועה לרעב בגלל תאגידים. אז מה זה חשוב בכלל? אין להט מהפכני וצעקות שטחיות בפרשה הזו.

tookmy

New member
העובדה שבחרו לא להגיב כאן

אינה מראה על אדישות בהכרח. לא כל אחת רוצה להדליק נר או לדבר על זה. להגיד שלא מזועזעים יהיה ממש מטופש, ביחוד לאור העובדה שלאמא של הילדה הזו יש קרובים וחברים שאני יודעת לפחות על כמה מהם שהם אקטיביסטים או לפחות תומכים באקטיביזם. כך שגם אם ממש לא היה איכפת לי מהילדה הזו, איכפת לי על המכרים שלי שהם קרובים שלה, אוקיי? ובוא נאמר רק שאני יודעת שאני לא היחידה שמזועזעת. לא כולם רצים לבטא את הכאב בפורום בעניין הזה. לפעמים כאב זה משהו יותר מופנם ופורום מקום שקצת יותר מחצינים בו דברים. מי אתה שתשפוט בכלל.

ANTiADi

New member
את האמת...

דווקא כן מעצבן אותי במידה מסויימת איך אנשים מדברים על זה כל היום כמה שזה נורא (וזה באמת נורא) אבל כשיש (אם בכלל) ידיעה של שתי שורות על ילד שנהרג\נפצע על-ידי הצבא זה משום מה לא מעורר סערה תקשורתית גדולה כל-כך.

למעלה