../images/Emo7.gif

אולי תצחקו עליי ואולי לא... אבל יש לי בעיה קטנה... לפני כמה שנים בפרץ רגשות מפגר החלטתי להתגלח. לא פעם, לא פעמיים, שלוש פעמים. והבעיה היא.. שאני בת! אני מרגישה מטומטמת.. ואני לא יודעת מה לעשות! הייתי רוצה להפטר מהמטרד הטיפשי, אבל אני די מובכת לדבר על זה עם אמא שלי... יש לכם אולי עצות לתת לי איך להפטר מ"שפם" לצמיתות או אולי לא לצמיתות... מחומרים שיש בבית..? סובלת בצער

MsPiggy

New member
יש שיטות להסרת שיער באופן תמידי

אבל לא נראה לי שתוכלי להשתמש בהן כל כך... ביינתים - שעווה לפנים, להשיג בסופר פראם, לחמם על אש קטנה (ורק על אש קטנה, ויש סיבה מאוד טובה לזה שאת לא רוצה לגלות
) על הכיריים - למרוח עם סכין על האיזור - קודם כל לחכות שהיא קצת תתקרר... ואז פשוט להוריד... וכמו כל שעווה - למרוח בכיוון גדילת השיער, עם שעווה לפנים לא צריך להשתמש בנייר שיוריד את זה היא פשוט מתקשה על הפנים ואז מושכים אותה נגד כיוון גדילת השיער... שאלות?

תודה רבה רבה../images/Emo70.gif

זה נכון שהשיער מתדלדל אחרי שעושים שעוה? שאני עושה נאי לא שמה לב להבדל... חוץ מזה זה בעצם אומר שאני אצטרך לעשות את זה כול הזמן...לא? ממש חוכמה אחורי המעשה
אבל תודה בכול מקרה
אם להגיד את האמת העניין הוריד לי את הביטחון העצמי ל-0...

MsPiggy

New member
כן

אני שמה
לזה די הרבה - במיוחד כשאין לי כוח לעשות שעווה לשתי הרגלים אז אני עושה רק לאחת ובסוף מתעצלת לעשות שעווה גם לשנייה... ואל תדאגי - לעשות שעווה ככה זה ממש לא לוקח הרבה זמן! נגיד 15-20 דקות וכבר אין לך שיער על הפנים. ולמה שזה יוריד לך אץ הביטחון העצמי? לכי עם ראש מורם בגאווה!

plomphy

New member
חחחח

גם אני ככה! יש לי חלקים ברגליים, חלק עם שעווה, חלק עם מכונה וחלק עם גילוח! זה גודל ממש מוזר...

אה כן ועוד שאלה..

ואני מצטערת שאני מטרידה אותכם/ן ככה... יש לי גם נקבוביות מאוד גדולות ב"איזור"... איך אפשר להקטין אותם?

Buffy1

New member
תשובות

1. אני ממליצה בחום על מכשיר להסרת שיער של kenwood. הוא ממש טוב ומסיר מהר יחסית את השיער בגוף ובפנים (שפם). 2 דקות ואין שערה אחת בשפם.
2. את מתכוונת לאיזור ה-T. אם הנקבוביות גדולות האיזור שומני כנראה. קני ג´ל לניקוי פנים לעור שמן + מי פנים. רק תדאגי שהם יהיו OIL FREE. אם אחרי הניקוי יש לך הרגשה יבשה בפנים, תשתמשי בקרם לחות שגם הוא לעור שמן ו-OIL FREE.

liorlord

New member
אתן לא מורידות את זה עם שני חוטים

ועושות ככה תנועה עם האצבעות ומשהו כזה ואז זה יורד... לא?

plomphy

New member
חברה שלי פעם עשתה את זה

וזה נראה ממש כואב, אישית אני לא צריכה להוריד שפם (פיו..) אזל סיפרו לי ששעווה הכי פחות כואב..

katykr

New member
תשטפי את הפנים עם תכשיר

ניקוי ומים חמים, ובסוף.. תשטפי עם מים קרים קרים. ככה שיהיה הפרש טמפרטורות, והנקבוביות מתכווצות. אפשר גם להשתמש בחליטת קמומיל (בבונג) , להקפיא את החליטה ובתום הרחצה להעביר קוביית קרח על הפנים... הקמומיל גם עושה טוב לעור, והקרח מכווץ נקבוביות (לי אישית הקמומיל לא עושה טוב אבל אני מכירה נשים רבות אחרות שמשתמשות בזה דרך קבע). אבל יש גם כל מיני קרמים מיוחדים , אני לא משתמשת אז אני לא יכולה להמליץ לך, אבל אני בטוחה שבסופר פארם או באפריל ידעו מה טוב לך.

תותי-בת

New member
אויש מתוקה שלי ../images/Emo24.gif חברה שלי גם עשתה את זה - אבל ממש ממזמן והיא לא מספיק גילחה את הפנים אלא גם את הידיים והבטן!!!!!!! אני אומרת לקנות שעווה ולעשות (יש הוראות...) או ללכת לקוסמטיקאית, חוצמזה תמיד יש עוד חברות משופמות לא? ../images/Emo8.gif דברי איתן! תבדקי מה נסגר איתן אולי יש קוסמטיקאית טובה אצלכן באיזור ../images/Emo8.gif אני יודעת שבמספרה שלי לוקחים 30 שקלים על גבות+שפם... בכל מקרה מתוקה, אל תגלחי את זה שוב לעולם! חבל על הפנים היפות שלך!!! ליאת.

liorlord

New member
לכל מי שחושבת לגלח את השיער בפנים

כמגלחים שיער, הוא נהיה יותר עבה, ואם תגלחו את השיער בפנים בסוף יהיה לכם אחלה שפם, אז תורידו אותו בדרך אחרת.

להגיד את האמת ../images/Emo3.gif

יש לי חברה שעשתה מה שעשית וזה לא כזה קטסטרופלי..
תודה לאל אני לא צריכה הורדה כלשהי אז אני לא כל כך מבינה בעניין..

ממתי מורידים שפם עם סכין גילוח????

יכולים לגדול לך זיפים כמו של גבר ואז זה יהיה הרבה הרבה יותר גרוע!!!! תפסיקי עם זה מייד!!!! ותתחילי לעשות שפם עם חוט או שעווה, את יכולה ללכת לקוסמטיקאית בשביל זה! אבל לעולם אל תורידי שערות בפנים עם סכין גילוח!!!!!

אז לסיכום?

אני הולכת לסופר פארם וקונה שעוה. בעדינות עדינות אני עושה אותה. אחורי זה אני שוטפת את הפנים בקרם ניקוי לעור שמן ואחרי זה מעבירה על זה קרח להקטין נקבוביות. בסופו של דבר השעוה תעדן ותקטין(?) את כמות השיער(שד"כ אגב צמח רק אחרי הניסיון הטיפשי שלי...) בסופו של דבר אחרי מספר פעמים... אני כבר אוכל להפסיק נכון?! ותודה לכול מי שעזר לי רק תגידו לי אם יש מה להוסיף לתקן וסליחה על ההטרדה

למעלה