../images/Emo7.gif

ישבתי וכתבתי שיר לעופרי שנסע לארצות הברית לשבועיים אני כבר מתגעגעת
לשיר החלטתי לקרוא: [URL='http://'] עד שתחזור[/URL] זה לא נעים להיות רחוקה ממך אתה לא יודע איך אני מחכה לך שתחזור האוקיינוס, המרחק שמפריד ביננו גורם לי לחשוב עליך רבות פזמון: אבל עד שתחזור אני אעמוד לי כאן בשקט יחשוב עליך עוד כמה רגעים אני אחכה לך, לנצח נצחים אני אחכה לך, עד שיגמרו חיי אני לא אזוז לי ממקומי עד שתחזור זה לא נעים לחכות לך בקוצר רוח עד שתחזור, אני לא אפסיק לבכות זה כואב לשמוע את קולך מבלי שאני שומעת אותו באמת פזמון: אבל עד שתחזור אני אעמוד לי כאן בשקט יחשוב עליך עוד כמה רגעים אני אחכה לך, לנצח נצחים אני אחכה לך, עד שיגמרו חיי אני לא אזוז לי ממקומי עד שתחזור

swirrrly

New member
אהוי חשבתי על השיר שלך לכמה שניות

ואולי אם תעשי קשר בין האוקיינוס לדמעות שלך.. נגיד שככל שעובר הזמן את בוכה יותר וכך את ממלאת יותר את האוקיינוס שמפריד ביניכם..

Snitch

New member
מקסים!!!../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif

תתנחמי בזה שהוא נסע רק לשבועיים
ובאמת יש לך כישרון..

יש לי כישרון?

אבל מה אני יעשה איתו? וחוץ מזה אני מתגעגעת לעופרייייייייייייי

Snitch

New member
כמו שאמרתי לך אתמול- ../images/Emo88.gif

נצלי את זה.
אם היה לי איזשהו כישרון כתיבה הייתי מציפה פורומים בכל מיני יצירות מופת עד שיזרקו עלי נעליים

swirrrly

New member
אולי ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif

swirrrly

New member
אהוי

אני תמיד האמנתי שבשעת סערה של רגשות אנשים כותבים את היצירות הכי טובות שלהם.. (כמוני למשל
)

עופרי התקשר אליי מארה"בבבבבבבבבבבבב

יווווווווווווווו הוא נשמע חמוד מתמידדדדדדדדדדד הוא התקשר ממספר 000001201 שיו נבהלתי כשעניתי לא הבנתי מה זה

למעלה