swirrrly

New member
../images/Emo7.gif

אווווווווווווווווווווווווווווףףף כל לילה שני יש לי חלום שבו אני רק חולמת שזה חצלול אבל זה בעצם לא! יעני, אני חולמת שיש לי שליטה על החלום ואני יודעת שאני חולמת, אבל כשאני מתעוררת אני מבינה שזה היה סתם עוד חלום...

KEiN

New member
לא נורא ......................

........... זה קורא תמיד, למשל מה קרה לי אתמול, הלכתי לישון אצל סבתא שלי בלי חשק- ואמרתי עם כבר אז כבר ועצמתי את העיניים וניסיתי 1001 שיטות לווילד בו-זמנית, לפי מה ידיעתי באותו רגע נסיתי ווילד לבערך 30 דקות נונ-סטופ- כשבסוף קמתי, ההורים שלי עושים לי ´בוקר טוב!! מותק שלי´ (אתם יודעים איך הורים עושים) ואז זה היכה בי, שאלתי אותם כמה זמן ישנתי והם אומרים לי ששעתיים וחצי, WHAT THA FUCK!!!! וזה היה כאילו כל הזמן הייתי ער כי הייתי מודע לדברים שקורים מסביבי באופן מדהים, אבל עדיין הייתי חצי ישן, כאילו הייתי באמצע... שעתיים וחצי.. מה?!?!?!?!?

swirrrly

New member
זה לא מה שהיה לי..

לי היה חלום עד הסוף, שום חלק צלול קטן לא היה בו. חלום חלום חלום. בחלום אמרתי לעצמי שזה צלול ושאני יודעת שאני חולמת, אבל בעצם לא באמת ידעתי, החלק המודע של המוח שלי לא היה פעיייל.

Real Dream

New member
אוי, איך אני שונאת שזה קורה לי....

וגם מה שקיין אמר קורה לפעמים. גם את זה אני שונאת - ללכת לישון ובכלל לא להרגיש שישנתי. אבל לחלום שאני חולמת חלום צלול זה יותר מעצבן.

למעלה