../images/Emo7.gif

עצוב לי. וכואב. נורא! נורא. נורא. כואב לי בגרון שבא לי למות. כואב לי בגרון תרתי משמע.
שוב פעם לקום עם כאבי תופת, שוב פעם לישון 4 שעות. ולהתעורר באמצע. ושוב להרדם. לא להרגיש את הכאב. ושוב לקום. ושוב ושוב. אבל עוד לא החלטתי מה כואב יותר. פיזית או ... ?? וגם תאונה מחרידה על הבוקר. מזעזע. מחריד. מצטערת אם פגעתי בך. ובך. בשניכם. לא התכוונתי. אני מקווה שתסלח
למה אי אפשר שכל הימים יהיו יפים ונפלאים? למה צריך לבוא לו איזה יום באסה ולהתנחל באמצע החיים? מי נותן לו רשות? אני לא מאוכזבת.
אני עצובה

יוו כמה כאבים

אולי תספרי מי זה בך וגם בך ובו ומשאית על הבוקר נכון ראיתי זה כואב זה מעצבן זה לא לענין כאילו שחסר לנו... ברוכה הבאה

golem

New member
רק משהו אחד...

אם לא יהיו ימים באאסה - איך נדע להעריך את הימים הנפלאים??? באמת שאני חושב ככה - רק ככה אפשר להעריך באמת את הדברים הטובים שקורים לנו..

אבל אני תמיד תמיד תמיד

ידעתי להעריך את הימים היפים והנפלאים. אני לא מאלו שמתעצבנים משטויות. אני לא מאלו שרבה עם אנשים. אני תמיד נפרדת בנשיקות מאהוביי. תמיד. אני יודעת להעריך את החיים. אני יודעת מה יש שם בחוץ. מחוץ לחממה. אני רוצה ימים יפים. תמיד. לי ולכולם. זה כל כך הרבה לבקש?

golem

New member
זו לא הנקודה שלי בדיוק

גם אני רוצה שכולנו נעבור ימים נפלאים ונחמדים וטובים... אבל תתארי לעצמך מצב שבו עכשיו כל יום יהיה לך מדהים - הרי מתישהוא את תתרגלי למצב הזה - ואז תתיחסי לכל דבר כאילו הוא מובן מאליו ותפסיקי להתרגש מדברים שצריך להתרגש מהם. דוגמא מאוד חומרנית ואינפנטילית אבל - תתארי לך שכל יום את זוכה בלוטו - מתישהוא זה כבר כ"כ מובן מאליו - שאין פה כיף.. לכן אני מאמין שדצריך להסתכל על כל יום בנפרד וליהנות ממנו ולהפיק ממנו כמה שיותר...ואחת השיטות שעוזרות לנו בזה היא לעבור מדי פעם יום לא קל - שלאחריו נעריך יותר את מה שיש לנו... מה את אומרת?? ואני מאחל לי ולך ולכולם כמה שפחות ימים לא טובים!!

ronen1981

New member
יהיה בסדר אל תיהי עצובה.

את לא האדם הראשון ולא האדם האחרון שעבר ניתוח שקדים ולכולם זה עובר הכאב של אחרי הניתוח ומסתדר לטובה. תמשיכי לפעול עלפי הוראות הרופא וזה יסתדר. לגבי התאונה אילו שהיו מעורבים בה הכרת? מכל מקרה זה באמת דבר נורא ועצוב אבל אין מה לעשות זה החיים ,רק לפני יומים דברתי עם חברתי על הנושא (כתוצאה מכך שהעברתי ביקורת על קבוצת צעירים מטומטמים שעקפה מימין לפחות באיזה 30 ק"מש מעל למותר בשטח עירוני.) אנשים לרוב צעירים עושים שטויות ולפעמים "זוכים" לשלם עליהן.

למעלה