Queen Of Love

New member
../images/Emo7.gif

אז ככה, הכרתי מישהו ממש חמוד באמת, מלאכונצ´יק, הכל היה טוב, באמת.. הוא אפילו היה נוהג לשלוח לי
לשלוח לי הודעת בוקר טוב....הכל.. באמת... ואני? אני הייתי מכינה לו כמעט כל בוקר
, היה לנו קשר כזה, פשוט חלומי... אהבה "מהודעה ראשונה" פשוט!..
עד שיום אחד גילתי שהוא מתחיל עם אמא שלי...
ואני שאהבתי אותו כל כך... אני מרגישה כל כך אבודה... אני לא יודעת מה לעשות...

@@

New member
מה לעשות את שואלת???

את לא מתביישת ככה מתנהגת הבת שלי??? אני כבר יצאתי בהודעה רשמית על ביטול החתונה

sidi

New member
לא ../images/Emo7.gif

בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות בואי הנה אל המילים אל, הקצב אל הצלילים מספיק חלום, הפכי למציאות - כשעץ בגן מלבלב זה לא כואב להתאהב לכן - עומד ומנגן בואי הנה, בואי איתי כל כך פשוט להיות מעשי נצא ביחד, בטח נהנה שוברת לבבות קטנה אני שבור ללא תקנה וזו סיבה מספיק טובה - אז בואי… כשעץ בגן מלבלב… בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות שוברת לבבות קטנה אני שבור - וזו סיבה מספיק טובה אז בואי, כן בואי…

מאו יין

New member
סייייידייייי../images/Emo166.gif../images/Emo88.gif../images/Emo166.gif

מי הרשה לך להשתמש בשיר שלי בהקשר לא רציני שכזה?????? זה שיר אהבה מדהים ואינו נועד לשטויות
חוץ מזה שזה השיר שלי !!! מי העביר לך זכויות???

mariana

New member
מגיע לך../images/Emo123.gif

אני לא צריכה את הבת של הפוזלת. ואת הבת של הבוגד ניצל אותי והלך. אז אני שמחה שכל החתונה התבטלה מכיון שיכול להיות שאת הבת שלי כי מיקי ולי היו יחסים בזמן שהיה נשוי לאימך הפוזלת.

golem

New member
מה שלא ברור לי...

סיעדי..בני..אמרתי לך תשאיר לי להתחיל עם האימא של הכלה...מה אתה מתחיל איתה במקומי.. רגע אופס..מרין תקרא את זה... הסתבכתי....

mariana

New member
אתה מחדש לי???

אתה מתחיל עם אמא של לירי אני מבינה שהיא יפה, אבל אתה לא נאמן, אז מה גם אני הייתי ביחסים עם מיקי ואני חושבת הילדה לירי היא בכלל שלנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה