chino moreno

New member
את באמת שומעת דפטונס

או שאת מהמזדיינים האלה ששומעים אותם כי זה מגניב? צ´ינו זמר ענק

theriddler

New member
למה אתה כועס כל כך?

איזה סיבה אחרת יש לשמוע משהו אם זה לא מגניב? אתה מתכוון "כי זה מגניב לשמוע דפטונס"?....אני בספק וצ´ינו באמת זמר ענק תרתי משמע... הוא מכפיל את עצמו בגודל בכל קליפ שאני רואה...

chino moreno

New member
אני פשוט כועס וצריך להוציא את זה...

פשוט נמאס לי שדפטונס זאת אחלה להקה ומלא ילדים מתחילים לשמוע אותם כי זה מגניב לשמוע אותם עכשיו והם לא מבינים איזה גאונים הם

FaithNoMore

New member
אתה צודק ב-ה-ח-ל-ט!

זה באמת טרנד כזה לשמוע אותם וזה תמיד מפתיע אותי איך ילדים ששומעים לינקן פארק שזה זבל של מוסיקה, שומעים גם את דפטונז שזה גאונות! אבל, אתה לא חייבת להיות כזה חצבני בן-אדם

theriddler

New member
linkin park!

או קיי א. אני כבר לא ילד....(.....memories) ב. אני ממש לא שומע את כל הנו מטאל ושות´......לפעמים כל מיני דברים ...לא משהו רציני... ג.אני שומע יותר רוק מתקדם .....dream theater ....וTOOL...ועוד....מוזיקה רצינית... לראשונה ששמעתי את crawling נדהמתי...זה שיר ממש ממש יפה.... אחרי שקניתי את הדיסק שלהם (מזוייף כמובן.....אנחנו בישראל..לא?) ושמעתי אותו...ממש אהבתי אותו.... יש להם אחלה שירים אני מבין אותכם.....גם אם היו משמיעים את changes(in the house of flies(..או משהו בסגנון...בגלגל"צ כל דקה וחצי הייתם מתעבים אותם גם....

legerdemain

New member
קצת לפני..

יש לי חבר מאנגליה ששולח לי מידי פעם להקות שמצליחות שם שאני אשמע.. הוא שלוח לי בדרך כלל דברים ממש טוב (QOTSA,APC, the living end, one miute silence... ועוד הרבה להקות חלקן טובות יותר חלקן טבוות פחות..) בכך מקרה... פעם ראשונה שהוא שלח לי את השם לינקין פארק.. הורדתי שמעתי.. קיטלגטי כ"זבל" ומחקתי.. האמת היא שאין מאחורי הלהקה הזאת משהו טוב באמת, השנאה אליה לא נובעת משנאה לטרנד.. אלא פשוט למוסיקה גרועה.. אין מה לעשות.. זה נסיון לרכוב על הגל של INCUBUS Lost prophets והשאר (למה כל הלהקות שמתפרסמות נהיות גרועות- ראה הדסיק החדש שלהם נ.ב- מישהוא שם לב שהקליף של FAKE SOUND OF PROGRESS שונה בגיסרת אלבום מהגירסה של הMTV?) זהו בערך...

theriddler

New member
לבריאות

א. לא אהבתם את לינקין פארק....טוב... ב. קוראים לזה radio edit.......עורכים את השיר ..(בדרך כלל מקצצים)....כדי שהוא לא "ישעמם"...זה רק פרומו לרדיו/MTV.... ג.אני לא מעריץ של לינהקין פארק...זה רק מוזר לי שאנשים ממש שונאים אותם למרות שיש להם אחלה מוזיקה....והם ממש לא נשמעים כמו lostprophetshoobastankincubus...וכו´...

legerdemain

New member
הם לא נשמעים כמו

הם לקוחים רעיונות.. אבל משום מה הם ראפ מטאל מזעזע אין פה חידוש אמיתי רק שילוב רק של דברים

theriddler

New member
ראפ מטאל מזעזע

לא קרה ששמעתי ואמרתי ..."היי זה נשמע כמו"...וכו

j i m m y

New member
Lost prophets SUX !!!

הם נשמעים כמו חיקוי עלוב לאינקובוס.. מצער כמה שזה ישמע, אני דווקא חיבבתי את לינקין פארק בתחילת דרכם. הם פשוט נהיו פאטתים, ע"ע Foo Fighters. הלוסט פרופטס נשמעים כאילו שהם שומעים את אינקובוס ומנסים לרכב על ההצלחה שלהם ע"י העתקת מילות שירים ומעברים, ולדעתי זו ממש חוצפה.

theriddler

New member
בחייך jimmy

איך linkin park יכולים להיות פאטתיים אם יצא להם רק דיסק אחד ... זה לא שהם התמסחרו...(זה שMTV בחר לחרוש את in the end....) עובדה שהם מוציאים עכשיו דיסק remixים מטורף עם כל מיני אומנים וDJים (whatever) איזו להקת רוק הייתה עושה דבר שכזה...? foo fighters פשוט גדולים..מבחינה """אומנותית""".....גרוהל פשוט בוחר לעשות מה שהוא רוצה.... וlostprophets דיי אחלה.... הם נשמעים בסגנון של incubus שזה א ח ל ה זה כמו לשלול את seven dust ו disturbed ולהגיד שכולם נשמעים כמו korn וכל הנו מטאל הזה.......... למה לא פשוט להנות מאוד להקה שעושה מוזיקה שאתה אוהב...... זה מזכיר שקראתי איפה שהוא שיש להקה בשם pain of salvation שמזכירה בסגנון את dream theater (בערך) הדבר הראשון שאמרתי לעצמי זה "וווהווו...עוד פרוגרסיב מטאל משובח" ולא "חקיינים"
Buy my new record Send more money Fuck you, buddy.

j i m m y

New member
זו דעתי, והיא מוצקה מאוד.

יש לי בעיה עם מוזיקה שנשמעת יותר מידי כמו מוזיקה אחרת.

Useful Idiot

New member
אני לגמרי מסכימה..

לוסטפרופטס מעתיקים מאינקובוס בלי בושה. מילא אם הם היו עושים את זה טוב... אבל הם לא! הם גרועים! חוצמזה, שאינקובוס עושים דברים טובים ביותר, אבל עכשיו כבר פחות.. חבל חבל. np - incubus - calgone צירוף מקרים? לא מאמינה בכאלה

למעלה