shunit4

New member
../images/Emo7.gif

זה נושא כאוב במיוחד, שאני מעלה בלב כבד. מישהי ביקשה ממני - מסיבות השמורות עמה היא לא רוצה לקחת חלק פעיל בפורום, אבל מאוד חשוב לה להעלות את הנושא לדיון, פשוט כדי לטהר את שמו של מייק. להתאבדות יש אולי סוג של לגיטימציה בעולם המערבי החילוני (חיה ותן לחיות, חיה ותן למות), אבל ביהדות (ומדובר באשה דתיה) זהו חטא כבד כלפי אלוהים. יש הרבה מיסתורין סביב יום מותו של מייק, אבל יש תמונה אחת שאומרת הכל (המצ"ב). אדם שקופץ מיוזמתו למטה, לא יכול לנחות כך שיהיה מקביל למדרכה. במיוחד לא על הגב. הוא יכול לנחות בתנוחה ניצבת או אלכסונית כלשהי, אבל לא מקביל למדרכה. זו תנוחה של אדם שנזרק למטה, כשהיה חסר ישע להתנגד. ז'אן קאשי, אצלה מייק ישן בלילה האחרון לחייו נתנה ראיון לקוני אחד, ומאז היא שותקת. "הייתי באמבטיה, לא שמעתי כלום, יצאתי, מייק היה על המדרכה". השכנה שלה אמרה ששמעה את קולות שבירת הבמבוק במשך כמה דקות. נסיון לטשטוש עקבות? לשם מה לאדם גבוה לשבור את הבמבוק כדי לקפוץ למטה? ולראות מה קורה שם היא לא חשבה?! יש הרבה שמועות סביב מותו של מייק, כל מיני אנשים שלכאורה היו להם סיבות להפטר ממייק. מג'וני האלידיי, שייך סעודי, קליף ריצ'רד ועד המאפיה והמוסד(?!). לא יודעת, וכנראה גם אף פעם לא נדע. נראה שהיתה כאן השתקה גורפת כלפי כל מי שאולי היה יכול להגיד משהו.

מיכל שמ

New member
שונית,הנושא אכן כואב וטעון אבל ...

לא נראה לי שנדע אי פעם את התשובה החד משמעית . גם כשהיינו בפאריז ועמדתי בדיוק במקום המצולם בתמונה שצירפת , אמרתי שם שאין שוב הגיון שמהמקום שבו נפל מייק הוא יכול להגיע למקום שבו שכב , בנפילה עצמית , כי המרחק של מקום הנחיתה מראה כאילו כוח המשיכה של כדור הארץ לא פעל באותו הרגע או שפעל באלכסון , עמדתי שם די הרבה זמן ולא הצלחתי לקבל או להאמין לקביעה שמייק התאבד . אני חושבת שכל מי שהיה איתי שם זוכר שאמרתי שכדי להגיע לכאן כנראה "עזרו" לו ואני אומרת עזרו כי אני מתכוונת ,יותר מאדם אחד , או שהיו לו תכונות שעזרו לו לעוף כמו ציפור . אני בהחלט מסכימה עם הקביעה שמשהו מוזר מאד בהתנהגותה של ז'אן קאשי אבל שוב , בל נשכח שבכל זאת כחצי שנה קודם לכן היה נסיון נוסף שכשל . אל התשובה האמיתית כנראה לא נגיע לעולם

mikamike

New member
גם אני חושבת כך......

הייתי בשנת 98 בתוך הבית של מאדם קאשי ,בתוך המרפסת וראיתי את גדר הבמבוק , זה לא הגיוני שמייק קפץ ,למרות שמייק היה גבוה !! גדר הבמבוק כל כך גבוה שהיה צריך לעלות על סולם או כסא כדי לקפוץ וגם בספק היה מצליח ,זו הרגשתי מאז ביקורי בבית של מאדם קאשי!!! איך אמרה ברוניה ברנד ז"ל זה לא יחזיר לי את מוישל'ה שלי ! תהיה נשמתה צרורה בצרור החיים אמן ..

בוקר נפלא לכולם

להגיד לכם את האמת, אני ובבית הוריי מעולם לא האמנו שמייק התאבד, מייק כתב לאבי ז"ל מכתבים וגלויות בכל התקופה שהיה בחו"ל, גם אחרי הפעם הראשונה שהוא נפצע ואף פעם לא היה שום סימן שמייק לפני התאבדות, אתם יודעים אני לא מסוגלת להגיד את המילה התאבד, אני רק אומרת שמייק נפטר, שיהיה לנו יום מדהים

daliat1

New member
דעתי כדעתך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וחבריי בפורום

יודעים זאת היטב. המשך יום נפלא ומדהים גם לך

למעלה