מעקב הורמונים

באיזה יום למחזור עשית את בדיקות הדם? הפרוגסטרון שלך מורה על כך שהיה ביוץ, מעל 30, זה אומר שהיה ביוץ, לא חושבת שיש קש\ר בין ציסטה לבין התרחשות הביוץ... אולי כדאי לברר באמת.. למרות שאני יודעת שהיו לי ציסטות והתרחש ביוץ למרות שהיו ציסטות..

kululu2B

New member
../images/Emo32.gif ובמעבר לפסים שטחיים.....

מזמן לא דיברנו על הכרסוניות שלנו.. אני מתגעגעת..
אז.. היום בחנתי את גופי בעירום מול המראה והגעתי למסקנה שמאז גילוי האנדו פשוט נוצר לו מין גלגל עיקש באיזור הבטן-מותניים. צמיג. בהתחלה האשמתי את הציסטה, וככל שהיא תפחה, האשמתי אותה יותר..אח"כ האשמתי את הגלולות ברצף.. טוב, האמת שבצדק. זו היתה תקופת נפיחות שנצרבה היטב.. אח"כ תליתי תקוות בלפרוסק'.. אולי אחרי שיוציאו את הציסטה תחזור בטני להיות חטובה ושקועה אבל.... לא לא לא. כרסונית איז היר טו סטיי. ואפשר רק להיזכר בערגה בימים שטוחי הבטן העליזים.... לדעתי צריך להוסיף לשאלון אבחון האנדו' את השאלה: "האם בטנך נוטה להיות נפוחה מהרגיל?" או לחילופין- "מהי התדירות בה את שומעת ממכרייך את המשפט- "מזל טוב! בשעה טובה!" תוך נעיצת מבטים בבטנך העגלגלה?" ענית בחיוב----> מזל טוב! הצטרפת למשפחת האנדו'! ואלו היו 60 שניות של שטחיות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועוד מעט כשתעברי לIVF תאשימי את ההורמונים
כמה טוב שיש את מי להאשים

אני רק לא מבינה...

למה הכרס עסוקה בלייצר אוויר ולגדל חייזרים שתעזוב את השטויות האלו ותתמקד בגידול דברים יותר חשובים!
אני כבר מזמן הפסקתי להבין מאיפה צומחת לי מידי פעם כרס (ואצלי זה בכלל יוצא מוזר, זה לא צמיג, זה "רק" כרס
, רואים מסביב את כל העצמות אבל באמצע מתנוססת לה לתפארת הכרס! אם היא כבר נפוחה ויפה, אפשר להכניס לשם תינוק על הדרך? יש לו מקום, יש הרבה אוויר שם
)

kululu2B

New member
ניק ניק דווקא חשבתי עלייך כשכתבתי

את ההודעה..
נזכרתי איך סיפרת על בטן "רזה כמו שולחן" (מטאפורה שלך..
) וכמה את רוצה שהיא תתמלא בדברים הנכונים.. אני זוכרת שכשכתבת את ההודעה הזאת בתוספת זה שיש לך "רק" חשד לאנדו', רציתי לכתוב לך שאם צנימותך עומדת בעינה, כנראה שאנדו' זה לא.. עכשיו נרגעתי!
אגב, התחלתי היום דיקור בזכרון חשבתי עלייך אולי נתאם איזה מפגש בקרוב? אני הולכת להיות לפחות פעם בשבועיים בזכרון בזמן הקרוב..

../images/Emo6.gif

שבועיים במינוס, שבועיים בפלוס
מהרגע שהדימום מסתיים היא במינוס (בטח מינוס, חתיכת מינוס! אחרי כל הגושים שיצאו, איך לא תהיה במינוס!!) שבוע לפני המחזור היא מתנפחת ומתנפחת... רק צריך סיכה לפוצץ אותה
עכשיו עם הדקא היא יחסית נפוחה (זה תלוי גם ב-כמה פעמים רצתי לשירותים באותו יום ומה יצא שם, אם בכלל...
), לפני כמה ימים הסתכלתי עליה, היא היתה כמעט בגובה של הציצי
(ומאז הספיקה לרדת לחצי התורן, אבל עדיין נוכחת...) היום בלילה התחלתי להבין מה זה גלי החום שכולם פה מדברים
היה לי קר, התכסתי בשמיכה, ואז נהיה לי חם, אבל בטירוף!! אז הוצאתי את השמיכה ושוב נהיה לי קר
בעבודה לא עשיתי כמעט כלום, המזגן עובד על "נעים פלוס" (לא מקפיא, אבל קריר) וחם לי כאילו סיימתי לרוץ במרתון
אני לא אחת שסובלת בקיץ (אני סובלת בחורף...), מאיפה החום הנוראי הזה נפל עלי
אני דווקא חושבת על הצנימות שלי... מהרגע שהפסקתי גלולות (רגילות, לא ברצף) התחלתי לרדת במשקל דרסטי (יותר מ-10 קילו!!) וכל מחזור שהגיע היה יותר קשה מהקודם... זה כדי שלא יהיה לי משעמם?
והירידה במשקל קשורה באופן ישיר למחזורים, כי הייתי נשקלת כל שבוע, חודש שלם אותו משקל, ובשבוע של סוף הדימום- עוד קילו (או שניים) ירדו תיהי איתי בקשר כשאת באיזור, יהיה נחמד להפגש! (סוף סוף יש פה מישהי שלא נפגשת בתה"ש
)

למעלה