../images/Emo7.gif

הכרות אהבה חתונה ילדים גרושים... חיים חדשים רצון לפרק שני ו...... הלילה חמותי (האישה שהיתה כמו אימי) נפטרה קשה לי מייד אוספת את עצמי את ילדי ונוסעת אל ביתה התגרשתי מבנה אבל לא ממנה שולחת אותה באהבה לדרכה יודעת שנגאלה כואב

ניצת יקרה- איתך בכאב הקשה

שולחת לך מכאן חיבוק חם, כל כך קשה להפרד מאדם שאוהבים, אין לי יותר מילים, רק הרבה אהבה בשבילך.

amigor

New member
משתתף בכאבך../images/Emo16.gif

היי חזקה, ניצת. ושלא תדעי צער רק אושר עמי

לניצת היקרה

צר לי שאינני מרבה במילים כאן וזאת כיון שאסור לנחמך כי את לא אבלה (כדת ההלכה) בכל אופן משתתפת בצער ובעצב שלך.

עוף כנף

New member
אתך בכאבך../images/Emo16.gif

לניצת, איתך בצערך. ומלים שכתבה מחברת (שאיני זוכרת את שמה) אם נאמר כי דרך היא מחזור חיי אדם לא נחטא לאמת, מן הסתם. לידה ומוות חוברים יחדיו, ומותירים עקבות, כתמים ורבב. הם השמחה והאושר, הם הכל, הם גם העצב , הבכי והשכול. אם לידה מסמלת ראשית הרי המוות הוא סופה של תכלית. כי להוליד ולחיות זו המהות ולהפרד מהדרך- זה למות.

דרך כל בשר

משתתף בצעריך. מאחל לך רק את הטוב והיפה שבחיים. העובדה ששמרת על קשרים טובים עם המשפחה. מצביעה על אופייך האצילי. ביי ניצת

robbi53

New member
../images/Emo24.gifכואב אבל היי חזקה.

אפילו אם זה רק בעבור הילדים.

*יערית

New member
צר לי יקרתי....../images/Emo7.gif

בימים טרופים אלו זה באמת הדבר האחרון שצריך לקרות... שלא תדעו עוד צער ויגון ונכון כתבת..התגרשנו מהבנים לא מהאמהות.... משתתפת בצערכם..

ניצתי יקרה....איתך באבלך....

נפלא לשמוע על קשרים שנשמרו מעבר לנפתולי פרידה.... על אישה שהיא אם הגרוש שלך, ושאספה אותך אל חיקה הלכה היא לעולמה גופה נפרד ממך אך נשמתה תהא תמיד איתך תלווה אותך תמיד תעטוף אותך באהבה איתך באבלך, בצערך יהי זכרה ברוך

תודה לכולכם יקרים

שבנו הביתה לאחר יום קשה, קשה להפרד קשה לומר שלום נסגר מעגל.

כלנית 2

New member
ניצתי..מתוקה שלי....../images/Emo23.gif

כואבת את כאבך קשה להיפרד מכל נפש שהיא באשר היא, ובמיוחד מאדם אוהב..... איתך בצערך
שולחת לך חיבוק לך ולילדים......

למעלה