כל כך
נ נמייה מקפצת New member 22/9/08 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
נ נמייה מקפצת New member 22/9/08 #18 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
נ נמייה מקפצת New member 22/9/08 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
נ נמייה מקפצת New member 22/9/08 #20 ובשביל עוד תצטרכו להמשיך להגיב. ../images/Emo3.gif אגב, ראיתי את נמל אפל סוףסוף
A Angel Of The Silence New member 28/9/08 #26 אהעהעה../images/Emo15.gif חיים בפורום! איזה תמונות יפות, אפילו חלק שאני לא הכרתי נחמד לראות אנשים חדשים... יאללה בלגן
אהעהעה../images/Emo15.gif חיים בפורום! איזה תמונות יפות, אפילו חלק שאני לא הכרתי נחמד לראות אנשים חדשים... יאללה בלגן
A Angel Of The Silence New member 28/9/08 #29 ../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo15.gif
S Slightly Bizarre New member 30/9/08 #30 ../images/Emo121.gifסג היד שלו עולה באש~ סתם, נו. אני כל כך אוהבת את סנייפ כאילו, את סנייפ הדמות בה"פ. ואלן פשוט עושה אותו בצורה כל כך מדהימה תאכלס אלן [והלנה, החל מהסרט ה5] הוא הסיבה היחידה שאני ממשיכה לראות את הסרטים הגרועים האלה. ><
../images/Emo121.gifסג היד שלו עולה באש~ סתם, נו. אני כל כך אוהבת את סנייפ כאילו, את סנייפ הדמות בה"פ. ואלן פשוט עושה אותו בצורה כל כך מדהימה תאכלס אלן [והלנה, החל מהסרט ה5] הוא הסיבה היחידה שאני ממשיכה לראות את הסרטים הגרועים האלה. ><
נ נמייה מקפצת New member 1/10/08 #31 ההבעה הזו ../images/Emo6.gif המשחק שלו. אני לא יודעת מאיזו סצינה התמונה הזו, אבל הבנאדם הזה כל כך מסור לעבודה שלו שכל סקרינשוט (שכחתי זמנית איך קוראים לתמונות שצילמו מתוך סרטים. ) מהסוג הזה גורם לי לבהות בהערצה~ such a ריקמן בפעולה
ההבעה הזו ../images/Emo6.gif המשחק שלו. אני לא יודעת מאיזו סצינה התמונה הזו, אבל הבנאדם הזה כל כך מסור לעבודה שלו שכל סקרינשוט (שכחתי זמנית איך קוראים לתמונות שצילמו מתוך סרטים. ) מהסוג הזה גורם לי לבהות בהערצה~ such a ריקמן בפעולה