../images/Emo7.gif

אני רוצה שהפורום הזה יחיה ושיהיו בו אנשים
מצדי תמחזרו את כל נושאי השיחה שהיו פה אי פעם מאז שהוא נפתח, לא אכפת לי
בסופו של דבר יבואו אנשים וכו' אם יהיה מעניין
אז... הנה שרשור סקס אפיל ענקי?

אוקיי,

יש לי עוד כמובן, אבל אני רוצה שתתנו לי מוטיבציה, כי המקום הזה באמת מאוד מאוד שומם ושרשורי תמונות זה לא באמת תמיד הפתרון אם בכלל.
|מת| המ כן.
*בורחת* (האמת שפשוט ממש ממש רציתי להעלות את התמונות האלו למקום שיידע להעריך אותן
)

queen106

New member
תמונה אדירה....../images/Emo99.gif

אני אוהבת שאלן מתחבר לצד המוזיקלי שבו....
בכל מקרה מזל טוב על צפייה בנמל אפל- בלי יותר מדיי ספוילרים (מקווה שיש עוד אנשים שקוראים כאן הודעות) איזה סוף קטלני אה?! אני עדיין זוכרת שבהתחלה לא הבנתי מה נסגר עם הבחור הצעיר? כאילו מה הוא חושב לעצמו ככה להתחיל עם אלן ולסובב את כל הסיפור....בכל מקרה סרט מעולה, מקווה שאהבת (כמעט כמוני
)

אני מנחשת שהתכוונת אליי ../images/Emo9.gif

(כי לא שרשרת להודעה הנכונה
כלומר, כן, בקשר לתמונה אבל לא בקשר לנמל
) הבעייה היא שמישהו מטומטם ביוטיוב ספיילר את כל הסצינה האחרונה ;_; לפני שראיתי את הסרט... ואז... ראיתי את הסרט ובאמת לא הבנתי מה נסגר, איפה שהוא אחרי הכמה סצינות הראשונות קלטתי עד כמה איום ונורא הספויילר שנפלתי עליו והתחלתי לשנוא את ההוא-מיוטיוב בדם. אבל אני יכולה להעריך אותו בצורה היפוטתית, בעיקרון זה סוג הסרטים שאני ~הכי~ אוהבת.
עם הסוף הכי לא צפוי. בלי הספויילר של ההוא הייתי כל כך הרבה יותר ניהנת אבל.
ודייויד דמות מושלמת.

מלאכית16

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

מלאכית16

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifוואו../images/Emo70.gif זה אחד הדברים היפים שראיתי

בחיים
איזה סקסי הוא כשהוא מנגן

meli99

New member
אני רוצה להוסיף תגובה אינטיליגנטית...

קצת קשה כשאני במצב צבירה של שלולית.... הורס, הורס, הורס!

למעלה