sivosh

New member
../images/Emo7.gif

מתגעגעת לאבא, כועסת על עצמי שלא בקרתי אותו כל כך הרבה זמן... לא מסוגלת ללכת פשוט בא לי לדבר איתו שיחבק אותי... כשיש לי ריב עם אמא שהוא יגן עלי... אני פשוט מתגעגעת אליו

eshkolit32

New member
../images/Emo201.gifהיי sivosh

אל תכעסי על עצמך, לא תרוויחי מזה דבר...אם את רוצה לדבר איתו אבל לא רוצה ללכת לבית הקברות אז אולי תנסי לדבר איתו בלי להיות שם, פשוט ככה לדבר איתו? זה יכול מאד לעזור ולתת לך תחושה טובה.

../images/Emo201.gif

אין לי כל כך מה להגיד, חוץ משאת לא צריכה לכעוס על עצמך,את רק בנאדם ולא תמיד יש לנו את הכוחות! ואם זה קשה לך,אז כרגע לא תלכי ,וכשיהיה לך כוח תלכי..

סיון

חמודה, לעניות דעתי לכי לאבא שלך לבד (אם את לא יכולה אז עם מישהו). זה יוריד ממך את הייסורי מצפון ופשוט תוכלי להוציא הכל מה שאת לא יכולה לעשות עם אחרים. אני חושבת שהוא ישמח שתבקרי אותו אפילו שהוא תמיד פה איתך ושומר עליך זה מראה משהו של מעבר לזה שאת זוכרת אותו. אבל שוב, תעשי מה שאת רוצה אני רק מציעה לך מה שאני הייתי עושה

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo201.gif

והגעגוע שוב עולה... ואת מרגישה חסרת הגנה יותר מתמיד... כן, אפילו בדברים הקטנים... דווקא עכשיו, כשהוא לא איתך את מבינה כמה הוא הגן עלייך אז, כמה הוא היה בשבילך... אין לי הרבה איך לעודד או להרגיע. רק רוצה לומר שאני מבינה.

למעלה