../images/Emo7.gif

גילתי עכשיו שאמא עשתה ניתוח בזמנו,עוד משהו שלא שמנו לב אליו..

eshkolit32

New member
מורוש

את מתכוונת שכחלק מההתמודדות עם המחלה אימא שלך עברה ניתוח ואת לא ידעת מזה? מי עוד לא שם לב לזה לא הבנתי, שאר המשפחה? ואיך גילית את זה עכשיו? ברור לי לגמרי שזה מכאיב לך עכשיו לגלות את זה. אני מניחה שבזמנו כשזה קרה ניסו לחסוך ממך התמודדות עם קשיים בגלל שהיית עדיין צעירה מאד, במטרה להגן עלייך ולא לחשוף אותך ליותר מדי כאב.....

כן

כחלק מהמחלה. היום היתה כתבה בטלויזיה על זה שקופות החולים לא מספרים לחולות שעוברות כריתה שאפשר לעשות שיחזור, קמצנים מסריחים.. לא מזיז להם כלום,רק הכסף שלהם. אפילו כששואלים אותם על זה הם מתחמקים המסריחים האלה. בקיצור,שאלתי את אבא אחרי הכתבה והוא אמר לי שגם לה היה ניתוח. מה שעוד יותר קשה זה שכשהיא היתה בניתוח אמא שלה נפטרה. יפה אה? כמה אירוניה יש בעולם. אמא שלי קיבלה את הסרטן כשהייתי בכתה ב או ג, ומאז עד כשהייתי בכתה י לא ידעתי שהיא חולה. ככה שלפאה והכריתה והכל לא שמנו לב. כמה כוח היה לה לשמור את זה בסוד במשך 9 שנים . כואב לי הלב שאני חושבת על זה.

לגלות אחרי הזמן

שלום לכן, יחסית חדשה פה. נמצאת הרבה ב"בנות ללא אם". כי אב יש לי (לפחות רשמית). אפרט בהזדמנות אחרת. רציתי לענות למור - גם אמא שלי הסתירה ממני הרבה. למרות שאצלה היה הכל מאוד מהיר - תוך חצי שנה מאז שגילתה נפטרה. היא אמרה לי שבחרה להסתיר דווקא ממני ודווקא מפני שהיינו קרובות כדי שיהיה מישהו שימשיך להתנהג אליה כרגיל כאילו כלום. אולי תמצאי בדבריי מעט נחמה.

A GIFT OF LOVE

New member
יש דברים

שרק לאחר שנים מתגלים לנו, שרק לאחר שנים אנחנו נזכרים או שמים לב להם.. מכירה את זה... לרוב אצלי זה מלווה בתחושת הפתעה והמחשבה ``איך לא ידעתי את זה``... מה את הרגשת כשגילית את זה?

מוזר

וגם קצת רע,כי לא הייתי הכי נחמדה לאמא בזמן הזה,וכשגדל לה קצת השיער והיא הורידה את הפאה (היא אמרה לי שהיא הסתפרה),אז אמרתי לה שזה לא יפה..

eshkolit32

New member
קרה לי משהו דומה

אני מבינה את ההתייסרות שלך ורוצה שתדעי שגם אצלנו היה משהו דומה. אני ידעתי שאימא שלי חולה ובכל זאת לא יודעת מה חשבתי לעצמי ואמרתי לה משהו לא יפה על איך שהשיער שלה נראה אחרי ההקרנות והנשירה כתוצאה מהן. סבתא שלי היתה צריכה להתקשר אלי ולספר לי שאימא שלי נפגעה מזה... זה היה נורא, פשוט זוועה. שנים אח"כ הדחקתי את זה מרוב שכעסתי על עצמי, ורק לפני איזה שנה וחצי זה פתאם יצא אצל הפסיכולוגית שלי עם הרבה בכי. אני יכולה לומר לך שאחרי הכל, סלחתי לעצמי והשלמתי עם זה שהיתי נערה מתבגרת והתקשתי להתמודד עם ההתמוטטות המוקדמת הזאת של מי שהביאה אותי לעולם, ולכן אני לא צריכה לשפוט את עצמי בכזו חומרה. אני מאד מקווה בשבילך שיום אחד תוכלי להגיע למצב של השלמה וקבלה של ההתנהגות שלך בזמן שאימא שלך היתה חולה, את בסך הכל בן אדם....לא ידעת כלום, זה בכלל נותן לך נקודות זכות. לא ידעת שאת צריכה להיות אולי יותר רגישה בנושא השיער....באמת מקווה שיום אחד תסלחי לעצמך, זה יכול לתת תחושת שחרור וקבלה מאד גדולה של הדברים.

אממ

לכל מקרה יש את הקשיים שלו,אבל זה לא עושה לי הרגשה יותר טובה,אלא להפך.. כי למרות שזאת היתה החלטה של אמא להסתיר את זה, עשיתי לה כואב עוד יותר מכל הסבל והקושי להסתיר את זה. אני מבינה שזאת לא היתה אשמתי ,והכל...אני לא כועסת על עצמי,אלא על המקרה..כי זה עדיין מבאס .

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo201.gif

אני מכירה את יסורי המצפון הללו.. אומנם לא בקשר לאימי אבל עדיין יסורי מצפון... אני דווקא זוכרת את הקרחת של אמא שלי כדבר טבעי יותר ונעים. היא גם חבשה פאה [או כיסוי ראש] אבל היא לא הסתירה את מה שיש מתחת מאיתנו... ככה שהזיכרונות שלי שונים.. מקווה שהמצפון יפסיק לייסר אותך במשך הזמן. קבלי /tapuzforum/images/emo24.gif

תודה גיפטושונית

גם אני זוכרת את אמא עם הקרחת אבל רק בחודש /שתיים אחרונים,שהיא כבר לא היתה היא.. שהיו לה כמה שערות וכשנגעו לה בראש הם נשרו עכשיו יש לי גם נשירה בגלל חוסר בויטמינים או משהו (לא כמו שלה כמובן),וזה קצת מזכיר לי אותה.

A GIFT OF LOVE

New member
בדיוק היום קראתי על נשירה

כי גם אני סובלת מנשירה [מזל שיש לי הרבה שיער אחרת.. :)] ידעת שזה קשור לתזונה נכונה? ועוד משהו שבכלל לא חלמתי שיש קשר אליו- זה קשור גם למצב הנפשי של האדם! מדהים לא? אגב, שלחתי לך מסר.

כן אני יודעת

יש סיכוי שזה גם בגלל הלחץ. חשבתי לעשות עם כל השערות שנושרות לי פאה

eshkolit32

New member
../images/Emo130.gifואז תמכרי אותה בימבה כסף../images/Emo8.gif

יש בשוק פתרונות שונים ומגוונים לנשירה החל במסיכות כדורים ויטמינים וכו'.... גם לי יש אם זה מנחם אתכן, אני חושבת שלהמון אנשים יש.

לפחות

נשאר לך שיער
ולא לדרוך על היבלות,לפחות הייתי יכולה להרוויח מזה כסף,אבל לא אספתי את זה

למעלה