../images/Emo7.gif

כואב לי הלב, כואב לי הראש, כואב לי השכל, כואב לי כבר לחשוב על כל דבר. זה התחיל לי מסתם הקאות פה ושם, חוסר תיאבון ועייפות, חוץ מזה, הרגשתי טוב עם עצמי (מלבד ההיבט הפיזיולוגי). עכשיו אני לא יכולה, אני כל כך מוטרדת מהכל. מאיך הגענו לעולם, ואיך בורא עולם, אם יש גהינום, אני בפחדים נוראיים (אני לא מבינה את עצמי, פעם לא חשבתי על זה אפילו). אני חושבת על כל דבר קטן שאני רואה, כל שניה ושניה. אין לי מושג איך להמשיך, כל שניה שאני חושבת על לקבל עזרה, אני גם חושבת על זה שלא נראה לי שיבינו אותי בכלל, בחיים לא ראיתי שמישהו היה במצב שכזה. אני מוטרדת מכל דבר, אני חושבת על משהו ואז חושבת על המשהו הנגדי שלא ואז חושבת שאני לא חושבת ככה. (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון). נגיד אני מסתכלת על מישהי וחושבת, וואי היא ממש יפה, אז בשכל שלי בגלל שחשבתי שהיא יפה, פתאום תצוץ מחשבה שהיא לא יפה, אבל אני באמת חושבת שהיא יפה. נמאס לי כבר, זה בחיים לא קרה לי, אני רואה אנשים רגילים, אני רוצה להיות כמוהם, אני רוצה להיות רגועה. מחר יש לי פרחי באך ורפלקסוגוליה. אני מקווה שזה יעזור. רפואה משלימה יכולה לעזור במצבים כאלה? סליחה על כל החפירות, אני במצב כל כך מבאס:(. תודה על העזרה

freearth10

New member
את רואה את התמונה השלמה../images/Emo24.gif

אין אדם שהוא רק יפה/חכם/טוב לב/... בכל אדם שכזה אם תחפשי - בטוח תמצאי גם את ההפך המוחלט. הקאות, חוסר תיאבון ועייפות, הם לא סימפטומים שניתן לטאטא אותם מתחת לשטיח. אז זה התחיל בסימנים פיזיולוגים שאת העדפת להתעלם מהם, כי זה לא היה כל כך נורא. הגופנפש זועק לטיפול ואכן אני מבינה שאת מתחילה טיפול שכזה. שיהיה בהצלחה,
מאיה.

ella bella1

New member
את נשמעת לי מאוד מבולבלת

ונסערת. את מה יודעת מתי התחיל כל הבלאגן? או מה גרם לזה להתחיל? הרפואה המשלימה בהחלט יכולה לעזור למצבים כמו שאת מתארת ואפילו לעזור מאוד. חשוב שתתחילי טיפול וכמה שיותר מהר יותר טוב. שיהיה המון בהצלחה ואת מוזמנת לחזור ולעדכן אותנו איך מתקדם...
אלה

בהלט!

פרחי באך אמורים לעזור, הם מצויינים למצבים כאלה. הטיפול כבר החל, לא? דברי על מה שעולך עם המטפלת, אולי היא נתנה לך תמצית שאמורה לפתור את זה, ועכשיו הכל פשוט עולה, בדרך החוצה...
ושיהיה בהצלחה!

הי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

איזון גופני דרך טיפול הילינג יכול לעזור. לאזן את הגוף והנפש וגם להרגיע את המחשבות.

למעלה