boxer86

New member
../images/Emo7.gif

איזה חיים משעממים ומעצבנים יש לי
אין לכם מושג

boxer86

New member
מוזר

שלא קיבלתי הודעה לאימייל שקיבלתי תשובה. חשבתי שלא ענו לי... טוב, אתמול הייתי יותר עצבני, היום פחות סיפרתי שאני בטיפול פסיכולוגי? אז סיימתי אותו כי מאוד כעסתי על המטפלת שלי. היתה לנו שיחה טעונה אתמול. נמאס לי מהביקורתיות הזאת! מהעצות המטופשות האלה, מהדיכאון שהיא מחדירה לי במסווה של "מודעות". יש לי טונות של שיעורי בית לעשות בטכניון, אני כמעט לא נהנה בחיים, אני מנסה לדבר עם אנשים. אני מנסה ליזום. אני כותב ביומן, אני מטפל בעצמי. מה כבר ביקשתי? שמישהו קצת יתמוך בי?? שיתנו לי איזה מלה טובה? הפעם האחרונה שנהנתי ממשהו זה היה......לא זוכר אני מנסה לנהל פאקינג חיים שהקלפים שאני מקבל לא מי יודע מה כנראה שנאי צריך לעשות את זה ממש לבד

פה תמיד יש בית..../images/Emo24.gif

ואתה מוזמן לשתף ולקבל תמיכה מכולם.. ואם תרצה עוד אפשר תמיד להיפגש.. אני בחיפה אור ואהבה

בוא נראה את הקלפים שלך ../images/Emo218.gif

תקן אותי אם אני אטעה. - אתה צעיר => החיים לפניך - אתה כנראה אינטליגנטי
- אתה לא מטאטא דברים מתחת לשטיח - אתה מתמודד עם הקשיים בחייך - אתה פועל כדי להשיג את מה שאתה רוצה ולתקן את הדרוש תיקון - יש לך כושר ביטוי טוב נראים קלפים לא רעים כבסיס להתפתחות. מה אתה אומר? אבל, גם קלפים טובים לא יגרמו לשחקן מתחיל ולא מיומן לנצח. אז אם הייתי שחקן מתחיל עם קלפים טובים והייתי כל הזמן מפסיד, מה היית מציע לי לעשות?

boxer86

New member
תשובה: ללמוד לשחק?

אבל כולם היו פעם צעירים וכולם אינטליגנטים (במידה מסוימת) וכולם מתמודדים. (ואגב, כושר ביטוי זה רק על המקלדת, במציאות יש לי קול מעפן) כנראה שזה לא מה שמשמח באמת...

מי גאון של אמא? ../images/Emo13.gif ../images/Emo218.gif

נכון מאד, ללמוד לשחק. מה פירוש כולם? מה, אתה לא מכיר אהבלים? אתה לא מכיר אנשים שמטאטאים את הבעיות שלהם מתחת לשטיח? לעולם יהיו אנשים יותר טובים ופחות טובים ממך. תפסיק להשוות כל הזמן. זה לא רלוונטי. אגב, גם לי יש קול מעפן. אישתי קוראת לי "עורב"
. אבל זה לא מנע ממני להתנדב לשיר על הבמה בארוע של החברה בה אני עובד לפני 600 איש. לומר לך שהייתי מעיז לעשות את זה לפני כמה שנים? בחיים לא! אפילו המחשבה היתה מצמררת אותי. אז אם אני השתפרתי - תאמין לי שכל אחד יכול. רק עניין של אימון.

שמע...

אומרים :"צרת רבים חצי נחמה" יש אומרים:" צרת רבים נחמת טיפשים" אני לא בוחר כרגע מי צודק אני רק מציין זאת בהקשר הזה מכיוון להראות את האפשרות להסתכל על מצב כלשהו משני נקודות מבט. וזה אפשרי וכדאי. אני מבין אותך באמת. העניין הוא שאין הרבה ברירה, חוץ מאשר לא לוותר ולנסות למצוא את התשובה שמתאימה לך, ללב שלך , לנסות למצוא את המקום המיוחד שלך שיתן לך מענה על השאלות האמתיות, ועל הרצונות האמתיים שלך. ובזה אני מאחל לך מכל הלב שלי, הצלחה גדולה . באהבה.

לנושנוש

New member
אני מציאה שתתחיל לערבב ולחלק בעצמך..../images/Emo8.gif

אתה יכול להכניס לי מכות אם אני לא כל כך מובנת.

לנושנוש

New member
סליחה,חיבוק לאריק ובוקסר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ולכו-ל-ם!

למעלה