the dream is over

../images/Emo7.gifthe dream is over

היי רציתי לבקש אם מישהו יכול אולי לספר לי קצת יותר בפירוט על האירוע שהרג את החלום..שהביא את החלום ההיפי לסיומו.. עכשיו אני יודעת שזה קשור ברולינג סטונס ולפי מה שהבנתי בחבורה של גרמנים עצבניים לובשי מעילי עור... אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר!!! תנקס!!!

חחח..סתם קטע מוזר..

בדיוק כשלחתי את ההודעה שמו ברדיו את i miss u של הרולינג סטון..זה סתם שיעשע אותי...

גלי®

New member
טוב , הסיפור הוא כזה : להופעה ב1969

הרולינג סטונז שכרו לשומרי ראש שלהם , כמה חבר'ה "חביבים" מאד מהHell's angels ... בזמן שהם ניגנו את "Sympathy for the devil"(או "Under My Thumb" - המקורות שלי חלוקים בדעתם בעניין) , ה"מלאכים" המתוקים העבירו את אחד המעריצים לעולם שכולו טוב , בטענה שהיה לו רובה , אותו כיוון אל מיק ג'אגר ... הטענה התגלתה כנכונה , לפחות בחלקה ... המעריץ , Meridith Hunter , התגלה כנושא נשק ... כל המהומה התחוללה בקידמת הבמה , מה שלא הפריע ל"אבנים" לטעון שלא ראו דבר ...

הכל נכון

רק רציתי להזכיר שמדובר היה בפסיטבל אולטמונט, שאמור היה להיות גדול ויפה יותר מוודסטוק, רשימת המופיעים אכן הייתה מרשימה להפליא, וגם הקהל נהר בהמוניו, אלא שהבחירה ב Hell's angels כחברת אבטחה הוכחיה עצמה כטעות מצערת, חוץ מההרוג, Hell's angels הרביצו באופן אקראי לצופים, וגם פצועים רבים היו בקהל. יחד עם זה, לא הייתי אומר שבאולטמונט הסתיימו שנות השישים, אבל זה כבר סיבה למשהו ארוך בהרבה.

דובושכ

New member
jukebox

קראתי בכמה אתרים את הסיפור המדהים (והשנוי במחלוקת) על פסטיבל הרוק באלטמונט (ALTAMOUNT). הגעתי (למעשה אין שום קשר) לאתר נוסטלגי של שירים ומוסיקה משנות ה-50 , (וגם מה-60) מתוך "תיבת נגינה"- JUKEBOX.

למעלה