MILD . . .

amit469

New member
../images/Emo7.gifMILD . . .

טוב אז כמו שאמרתם לי עשיתי מילד . ב9:30 הלכתי לישון .. (ממש מוזר אני בד"כ ישן ב12-2 :|) ולמזלי מאתמול נרדמתי ב10:30 בערך .. באממ 20 ל 4 (אופס נראלי מצאתי את הטעות חחח) התעוררתי ולא היה לי כלום בראש אז שכבתי במיטה זרקתי אסוסיאציות : מטוס חזיר חרא כרס עצב ערס וכ"ו .. שום דבר =[ אז דמיינתי לעצמי ילדה מהכיתה אומרת לי שאני חולם בתוך חדר מרובע ואני עושה בדיקת מציאות בכובע שלה ומגלה שאני חולם ואחרי זה כל 3 פעמים אמרתי בראש "בפעם הבאה שאחלום אדע שאני חולם" טוב , לא נרדמתי ולא בטיח =[ .. למרות שאני תופס את זה שכל פעם שאני כמעט כמעט כמעט נרדם בום המודעות חוזרת אלי , זה מן הסתם קשור לכל הMILD =] אבל בסוף נרדמתי אני חושב ב7 עד 8:20 וכרגע אני הולך שעה מאוחר יותר לבצפר חחח ועוד ישנתי ב9:30 לא יאומן :p . אגב אני זוכר קטע שראיתי מין שער כזה וכל מיני גלגלי שיניים , אבל , זה היה מעייפות כי פתחתי עיניים ועצמתי שוב וזה עוד פעם היה וזה פשוט היה שחור אם תנסו בליילה אחרי הרבה זמן של שינה זה יקרה לכם גם עד שתגלו שהעיניים שלכם פתוחות . . הנה השאלות : 1. אם אין לי חלום לא לעשות MILD ? זה נראלי משבש את הכל .. 2. יש לכם עצות אולי אם אני לא מצליח לישון אחרי זה ? 3. נראה לי ישנתי לא מספיק זמן 4:40 שעות :\ תודה עמית

silverhawk

New member
אוקי

קודם כל, לא נשמע שישנת מעט מידי, אלא שישנת יותר מידי ולכן לא הצלחה להרדם. ההמלצה הכללית היא לישון כארבע וחצי שעות ואז להתעוררות, אבל הזמנים המדוייקים משתנים, כמובן, מאדם לאדם. אתה אומר שלא זכרת שום חלום. האם בד"כ אתה כן זוכר? האם אתה עובד על יומן חלומות? יומן חלומות ובדיקות מיצאות הן הבסיס להכל. רק אחרי שאתה שולט בהן אתה יכול לעבור לשיטות המתקדמות, אחרת זה די חסר טעם.

amit469

New member
בערך .

אני לא עושה בדיקות מציאות . יומן חלומות אני רושם בבוקר אבל לא תמיד זוכר :( וזה גם עכשוי החלומות ממש קצרים איך אני משפר את זה עוד פעם ?

silverhawk

New member
אני ממליץ שתעבוד ע"פ השיטה

מהשאלות הנפוצות לכתיבת יומן חלומות. תשקיע את הרבע שעה הזו בבוקר זמן מה, אתה תראה שזה ישתלם לך.

amit469

New member
זאת לא טכניקה :p:p:p

זה פשוט שאתה קם בשביל לזכור תחלום אז אתה מקשקש כמה אסוסיאציות שזה יעלה את החלום במוח :p אגב אם מישהו יכול .. קראתי פה על שיטה פשוטה מאוד : הולכים לישון ועושים בדיקת מציאות כל X זמן (אין לי מושג כמה :S) עם הידיים ככה .. אם למישהו יש את הטכניקה והוא יכול להביא לינק בבקשה . אני רוצה לנסות את זה היום , תודה .

למעלה