kiti4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לעשות כלום עם החרוזים כי אין לי תרשימים או הסבר למשהו. למישהו כאן יש תרשים/הסבר קל ומובן להכנה

y0y02

New member
שלום! אשמח לעזור לך..

רק כווני יותר,כלומר: אילו חרוזים? ונציות? קריסטלים וכו... תרשים של מה.? מחזיקי מפתחות,שרשאות וכו... שיהיה ערב טוב סתיו

wildspirit

New member
קיטי מצרפת לך כמה אתרים

מקווה שיעזור לך בתרשים הראשון יש כמה דברים די קלים באתר הזה - תנסי ואת גם יכולה לשלב את החרוזים שיש לך ולא חייבת להשתמש בחרוזים שלהם באתר השני יש גם כמה דברים שאת יכולה לעשות - כמו השרשרת שיש שם שעשויה מונציות ובאגלים

lady blak

New member
מיכל../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

מיכל, דבר ראשון אני וטליה פותחות את שרשורי האוף בלבד
וגם במקום לשאול יכולת להכנס לקישורים יש שמה די הרבה קישורים לונצייות. ובכלל למה לפתוח אוף עם את לא פותחת אותו
|?
!|ברצינות
אולי אף אחת לא תסכים איתי אבל יש את עמוד הקישורים וגם מחר יפתח עד"ש עם הרבה תרשימים ואתרים אז זה דיי מכ[י]עס אותי שאת לא מתחשבת
וזהו.

kiti4

New member
../images/Emo35.gif

טליה כתבה לי לפתוח את שרשורי האוף בימי חמישי
ככה שאת לא צריכה ישר לכעוס עלי,כאילו מה כבר עשיתי
וזהו.

lady blak

New member
וגם מיכל....

תפסיקי כבר לקלל אותי באיסיקיו דייכבר תפסיקי להגיד לי שאת יותר טובה ממני בחרוזים ולשלוח לי דברים מאתרים כאילו זה שלך זה ממש לא נעים לי ממש

kiti4

New member
../images/Emo4.gif

מה
אני בכלל לא נכנסת לאייסיקיו.. וחוץ מזה שפרצו לי אותו מזמן... אז אני לא נכנסת אליו..

kiti4

New member
אהה.. ועוד משהו..

את יותר טובה ממני בחרוזים
אני לא יודעת להכין טבעות...ואת כן. בסך-הכל אני לארוצה לריב איתך.

את בסך הכל בת 11 עוד הדרך ארוכה

עוד תלמדי הרבה דברים ואנחנו לא בבית ספר אז השתדלו לשמור על רגיעה.

Lilach434

New member
איזה תינוקות!!

אלוהים ישמור לאיזה ריב מטומטם הגעתן? מה זה משנה מי תפתח את האוף? תפסיקו עם זה!! זה ממש לא המקום.

יש פה משהו לא יפה תעשו את זה

במיסרים ותידעו את טליה לא נעים לשמוע אנחנו לא מתחרות באף אחת.

wildspirit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

על מה ולמה המהומה? מה זה משנה מי פותחת שירשור אוף?? מבחינתי תפתחו כל יום כל פעם מישהי אחרת זה ממש לא משנה... בעיקר שיהיה שירשור אוף
שתיכן מבחינתי פותחות או כל מי שעוד רוצה ולא נפתח - חופשי רק להשתדל לא לפתוח פעמיים באותו היום ושאלות ובקשות חופשי - אם צריך כל דבר אפילו שקיים קישורים אפשר לשאול - אנחנו כאן כדי לעזור לכל מי שצריך ולכל מי שרוצה

kiti4

New member
תודה,טליה../images/Emo13.gif

אל תדאגי
הכל הסתדר
תודה בכל זאת..

למעלה