פרח צוף

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה עושים ביום עצוב?שהלב עולה על גדותיו איך מעלים תמצב רוח?יש למישהו שמץ של רעיון?????????

R a c h e

New member
למה? מה קרה?

מה אני עושה? בד"כ אני יוצאת לשופינג, מה שיביא לי יום קשה אחר כשיתקשרו מהבנק..... מסעדה? חברים? אינטרנט? מאחלת לך ימים טובים ורצה להמשיך להסתבך עם המצגת למחר....

יש גם ימים כאלה,

מי אמר שזה רע? מה שאני עושה בדר"כ, מסתגרת ומפנקת את עצמי. אם זה להתכרבל בשמיכה עם ספר טוב, או שאני שמה מוסיקה טובה ברקע מסדרת ומנקה )גם ת´ ראש(, והכי טוב למלאות אמבטיה מוקצפת וחמימה ופשוט לשקוע. בהצלחה מתוקה! וזכרי, שימותו הקנאים!!

spag

New member
לשקוע בשלולית מוקצפת וחמימה?../images/Emo23.gif

Le Fay

New member
הולכים על זה

מתקפלים פנימה, מתרחקים במידת האפשר מהרעש בחוץ ובוכים אם רוצים. זה סוג של מנוחה נחוצה.

מחכים שהיום הזה יחלוף

כיוון, שרק עכשיו ראיתי את דברייך, אלו דברי. בינתיים קחי לך איזה פינוק נחמד. ופלה טעים ('פסק זמן'?) או מה שעושה לך את זה.
צאי להריח פרח בגינה. זה תמיד משפיע לטובה.

ותבדקי עם לייזר

האם חשיש יותר טוב מגראס
סתם סתאאאאאאאאאאאאאאאם
לא חייבים כל דבר לקחת ברצינות
סתם סתאאאאאאאאאאאאאאאאם
חייבים חייבים צריכים מוכרחים

299

New member
איך עבר יום אתמול בסופו של דבר?

ואיך את מרגישה היום? הסתדרו הדברים?

פרח צוף

New member
במבט לאחור

אחרי שהתאוששתי מהמצב רוח הגרוע אני חושבת שעם כל הכבוד לכל העצות הנפלאות בסה"כ אני פשוט פירגנתי לעצמי לבכות להוציא להיות בדיכי לכמה שעות וזה עבר בסוף לכל אחד יש את הימים הדפוקים שלו רק צריך לזכור בהם שמחר יגיע יום חדש ורוד ופרחוני

אפרופו ימים חלשים ושירה:

תתעוד תתעודד כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לעצום עיניים לא לאטום אוזנים לא לאבד ידים בימים קשים. דוכין.

למעלה