../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בגלל שאתם יקרים לי, אני רוצה לשתף אתכם בכאב שלי.. לפני רבע שעה אמא שלי הודיעה לי שסבתא רבא שלי נפטרה היום אחה"צ.

מצטערת...

מה ששרון אמרה- אם תרצה לדבר , כולנו פה בשבילך. אני כמעט מזדהה איתך בנושא הזה... אז אתה מוזמן לשתף בכל זמן שתרצה - אם תרצה.

p i n g o

New member
../images/Emo16.gif משתתף בצערך ../images/Emo7.gif

אתה יודע שאנחנו פה בשבילך

Torn

New member
אוי אני מכיר את ההרגשה הזאת../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

רק לפני שנה סבא שלי, נפטר בתאריך של היומלדת שלי
...וזה היה היום הכי גרוע בחיים שלי. יהי זכרה ברוך
וכמו שאמרו לך פה, אם תרצה לדבר אנחנו כאן...

חזרתי עכשיו מהלוויה

יצאנו לפני אחת וחצי... היתה לה הלוויה כמעט ממלכתית... מאות בני משפחה שלא היה לי בכלל מושג על קיומם היו שם!!! רק ההספדים נמשכו כמעט חצי שעה!! חחח, בגיל 104 היא הלכה בגלל שבר ארור ברגל.. כסא שלא הונח טוב...
אבל מה שכן.. האישה הזאת הייתה גדולה מהחיים..! ביום שבת באתי עם המשפחה לבקר אותה.. אישה בת 104 עם רגל שבורה שוכבת במיטה ומחייכת!! וצוחקת!! ושמחה!! אני כשסדקתי את הזרת של הרגל שלי קיטרתי יותר ממנה..! פתאום היא רואה שאני קצת עייף, אז היא זזה לפנות לי מקום במיטה (מיטה ליחיד, שלא יהיו אי הבנות) ואומרת לי "בוא תשכב"..! אח של סבתא שלי, שבבית שלו היא התגוררה.. היא הזהירה אותו שלא יעלה על דעתו שלא לקחת אותה לחתונה של קרוב משפחה שהייתה בשבת..!!! הוא לקח אותה על הידיים, והביא אותה עם רגל שבורה לעזרת נשים ואח"כ החזיר אותה הביתה.. לפחות היא נפטרה בגיל 104 במיתת נשיקה אחרי שהיא סיימה את כל התכניות שלה ואפילו זכתה לראות את הצאצא הראשון שלה (צאצא מוגדר כבן של הנין).

AndreaCorr ©

New member
יו זה ממש מרגש..

ובאמת העובדה שהיא נפטרה בגיל כ"כ מאוחר אומר שהיו לה חיים בריאים ומאושרים!

ועוד איזה...

את יודעת איזה קטעים היא עשתה לי בכיתה ז' כשעשיתי את העבודת שורשים? היא לא נתנה לאף אחד להוציא הגה!! יענו "אף אחד לא יספר לי יותר טוב ממנה!!"

למעלה