• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך
אתי'לה, את השנייםה ראשונים רציתי

לעשות, את זה *לא* אבא שלי דיבר עם הרכז מחשבים שלנו, שמסדר את הנעיין עם ה"ופ היום ומעניין אותי לדעת המ אבא שלי החליט... אויל סוף סוף ירד מהעניין. את יכולה לעושת מועד ב' בלושת הסמסטרים הבאים כל מועד שתבחרי ייחשב כב' אם אני זוכר נכון.

ייאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא הולך לקורס

איזו שנה טובה

Gimmie, Gimmie, Gimmie a man after mid night (אני חושב שזה זה)​

Night line

New member
באיזה מקצוע? ../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

ומה זה ממ"נים
אני דורשת הסברים! עד אז... תנחומי, אני יודעת מה זה לקבל 67, זה עצוב נורא כל כך נורא, שזה נורע. אבל בסוף זה עובר

PopPy

New member
ממ"נים זה לעתים לא מאוד רחוקות,השטן

מקצוע? זה קורס באונ' הפתוחה (ממשל ופוליטיקה o-O) שלקחתי (לא הייתה לי הרבה בחירה סמסטר שעבר..).

Night line

New member
oh poor thing...

University sucks!
ואני עוד רציתי לקחת את הקורס השה כשהמיעו לנו [כן בבחירה] אך לא יכולתי... התעודדי, יש לך עוד מספיק שנים עד שתצטרכי לשקול ללכת לשם שוב מה שאומר הרבה זמן לעשות |חומה| לאוניברסיטאות בישראל

PopPy

New member
טנקס../images/Emo25.gif אבל זה לא ממש מדויק..

שנים לא כ"כ מדויק, יותר בכיוון של ימים כי אני מתחילה את הקורס הבא שלי ביום שני הבא (לא הקרוב).. אז זה משאיר אותי עם שבוע ורבע לעשות |חומה| לאוניברסיטאות בישראל
לא רגע, אני גם רוצה להספיק לקרוא את היחידה הראשונה לפני השיעור הראשון. אז זה משאיר לי פחות משבוע..

שניש

New member
אתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo56.gif

אל תהיי
יש בהרבה יותר בחיים חוץ ממבחנים. מבחנים מזורגגים. את בטח נורא מאוכזבת אבל הציון הזה לא אומר עלייך כלום
מבחנים בכלל לא אומרים כלום. ו-69 הוא מספר נחמד בסיטואציות אחרות...

PopPy

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה לא עניין של אומר עלי משהו, זה סתם הבאה מהחרישה ואחריה הכישלון.. ואכן 69 הוא מספר מעניין.. קלטתי את זה אחרי שקראתי לו ציון מזדיין ומזורגג וקלטתי שאני מדברת על 69.. תמיד משהו בחיים שלי חייב להיות קשור במין ויש לי ראש כחול (לא מבחינת חרמנות, סתם מבחינת של לקשר יותר מדי דברים בזמן האחרון למשהו מיני..) שהדביק את כל החברים שלי. אמרה זו שאפילו להתנשק עוד לא התנשקה..

PopPy

New member
../images/Emo6.gif(ואיפה האייקון של הקונדום כשצריך

אותו...
)

שניש

New member
../images/Emo6.gif....אתי,האם את מציעה לי../images/Emo56.gif

הצעות מגונות

למעלה