• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

67. 67 מזורגג. חרשתי כמו שלא חרשתי בחיים שלי, למדתי כמו שלא למדתי בחיים שלי - בשביל 67. 67 מזורגג. העיקר יצאתי מהמבחן מאושרת, בטוחה שיש לי לפחות את ה70 ומשהו, שהלך לי טוב, שהלך לי קל. סמסטר שלם חרשתי עם הממ"נים (ה"ש.ב" השטניים) והיה לי ממוצע ממ"נים לא רע - 78. זה נחשב קצת יותר מהממוצע, ובתור קורס ראשון זה היה די בסדר. מה שהפיל אותי היה רק ממ"ן אחד שטני (86, 65, 89, 75). ציפיתי שהממ"נים האלה יוסיפו לי לפחות עוד 5 נקודות. איזה 5 ואיזה נעליים. 69 ציון סופי
חרשתי סמסטר שלם בשביל 69 ציון סופי

אתי ../images/Emo24.gif

אממ.. אני במצב רוח הכי רע שיכול להיות אז אני לא אצליח לעודד אותך במיוחד, אבל.. זה ציון עובר.
ולפחות היית בטוחה שאת יודעת את החומר, ולמדת אותו כמו שצריך, וזה בהחלט דבר שיעזור לך בחיים, גם אם לא בממ"נים הטיפשיים.. את יכולה לעשות מועד ב' או משהו כזה? (אם כן- תעשי) אולי זה קלישאי נורא, אבל- גם זה יעבור. ויהיה טוב.

PopPy

New member
טנקס שניץ../images/Emo25.gif

זה פשוט כ"כ מדכא.. כ"כ הרבה השקעה בשביל כזו תוצאה עלובה.. אני יכולה לעשות מועד ב', אבל הוא יפול לי על אותה תקופה יחד עם הבחינה של הקורס הבא ובמקביל יש גם לימודים של הבצפר אז אין סיכוי שאני אצליח לעשות את הכל יחד ולצאת מזה בחיים או עם ציונים עוברים, והציון שנחשב הוא לא הציון הגבוה אלא ציון מועד ב', וזה רק עלול להכשיל אותי
.

מסקנה: ../images/Emo141.gif

אני לעולם לא אדע....
למה ומדוע? א. המסרים שלך דפוקים... כך למדתי... ב. אין לי את איציקך... ג. אם את לא כותבת פה את לא תכתבי גם בבלוגך... ד. את בכלל לא רוצה לספר לי.... נמנמנמ..... לאנוכי כואבת הלחי... והגבה... והשפה... והשוק... והכל בגלל שניש והעונשים של אלוהים על זה שאני רוצה שיכעסו על אח שלי..

ketty the sheep

New member
אתי ../images/Emo24.gif

אוף, אם רק הייתי יודעת איך, הייתי מעודדת אותך. אע, יכול היה להיות יותר גרוע?
וחוץ מזה, הציון זה לא הכל. את השקעת, ואני בטוחה שזה יעזור לך בעתיד, גם אם בפועל הוצאת ציון כזה או אחר.

../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif|יעל|

לא נורא!
אני מסכימה לגמרי עם שניץ וקטי. עברת, וחוץ מזה את בטח יודעת את החומר ממש טוב אם השקעת כל-כך הרבה, וזה מה שחשוב בעיקר. אל תהיי עצובה בכלל זה!

Me 4eVer

New member
../images/Emo24.gif

אבל כדי להשאר את צריכה עובר, נכון? אז עברת! יש לך אפילו הזדמנות לשפר.. נדמה לי.. אני לא יודעת מה בדיוק הולך שם..
וכמו שאמרו (זה המשפט שלי..
): יהיה טוב!

../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif

אני מבינה למה זה מעצבן אותך..
אין דבר, אנחנו יודעים כמה מגיע לך.

אממ...../images/Emo141.gif

קודם כל
והייתי מנסה לנחם אותך אם הייתי מבינה על מה את מדברת

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ברוך הבא לעולמי. *משתחווה* הייתי בשני קורסי פתיחה מזורגגים> שניהם ציון מבחן: 60. בראשון סופי: 62 והשני 64... לא רוצים לתת לי להמשיך מפאת ציונים נמוכים
ייאי
אלב אם אני משמ ארצה, כלומר אבא שלי יתעקש ככל האפשר, אני אמשיך... אבל זה יהיה קורס הרבה יותר קשה מאלה שעשיתי וכמובן אני אכשל, מועד ב' עניינים... אל תדאגי אתיל'ה
אם אני יכול להמשיך גם את
69 זה ממש טוב
ואת יכולה ללכת למועד ב', שהוא פי 7 קל ממועד א'... למשל בקורס הראשון שהלכתי המבחן שעשיתי היה משמ קשה וכשראיתי את מועד ב' בכיתי. אפילו אניהייתי יכול לעשות אותו
התעודדי, סמסטר הבא קורס חדש, מנחה חדש (או קודם), ממנים חדשים, לחץ חדש, זיבולי מוח חדשים... הכל טוף ויפע... *גאה בך*

PopPy

New member
לא מצחיק../images/Emo10.gif

זה לא קורס פתיחה, זה ברמה רגילה. הזהירו אותי שהקורס קשה והמבחן עוד יותר כי לא מיקדו אותנו בכלל על מה להתכונן אבל לא חשבתי שיהיה לי כזה ציון דפוק..
הכי ביאס אותי זה ההשקעה העצומה בממ"נים ובסוף לקבל עליהם 2 נקודות
אותך מכריחים אז זה בטח פחות חשוב לך, אבל אני עושה את זה מרצוני החופשי אחרי שפנו אלי מהתוכנית וזה יכול להיות ממש נחמד לפעמים (דגש על לפעמים - כשאין ממ"ן שטני שאני לא מבינה בו כלום או כשלא צריך לחרוש לבחינה ולגמור עם חרא ציון
.) אני מזכירה לך שאני ניגשתי מלכתחילה למועד ב' של הסמסטר שלי כי לא היה לי זמן לעשות את הבחינה בסוף יוני (טוב, כן היה לי זמן - היה לי בערך תשעה ימים וזה צריך להספיק, אבל הייתי כ"כ עייפה מהשנה שלא היה לי כח..), אז אם אני רוצה מועד ב' זה לעשות אותו בערך בינואר (כמו מועד א' של הסמסטר הבא) ואז זה יתנגש לי גם עם הבחינה של הקורס הבא וגם עם הבצפר, אז אין ממש מצב במיוחד כשקיים הסיכון שאני אכשל בו וזה הציון הסופי בהחלט שאני אקבל..
הדבר היחיד שבאמת מנחם אותי זה שהקורס הבא נראה הרבה הרבה יותר מעניין מהקודם.. קולנוע
וקבל

למעלה