Woogyman

New member
אנשים עפים זה תמיד מצחיק

יש את הפרק של הסרטי אימה מהעונה השניה, שפרו עפה לחדר ואומרת "הוא לא היה כל כך פתוח לתוכנית" (היא נשלחה להעסיק שד אחד). יש את הפרק מהעונה הראשונה עם מת´יו שמעתיק כוחות, שהאנה עפה למשרד של רקס וצועקת "מצאתי את מת´יו!" (מת´יו הספיק להעתיק את הכוחות של פרו וםיבי, והעיף את האנה עם הטלקינזיס של פרו).

Phoebe again

New member
גם אני חשבתי...

שהם הולכים להתנשק
והאמת שאני חושבת שככה הוא פלרטט אתה והדחיות של פרו היו קשורות לחיים האישים ולא לסדרה
אבל זו תאוריה שניתן להפריך בשנייה... ובקשר לשם של הפרק ידעתי את שמו באנגלית אבל אני אף פעם לא סומכת על התרגום שלי

Woogyman

New member
אם יש משהו אחד ששאנן עושה מעולה

זה להפריד לגמרי בין החיים האישיים שלה לבין הסדרה. בסדרה זה נראה כאילו היא ואליסה החברות הכי טובות בעולם. היא שחקנית מעולה, אין ספק בזה. כך ששום דבר שהיא עושה בסדרה לא קשור לחיים האמיתיים, חוץ מהעובדה שזה לא היא מחליטה אם פרו תאהב את קול או תדחה אותו - זה התסריטאים.

Phoebe again

New member
אני מסכימה אבל

מצד שני התסריטאים גם לא רצו לפתח משהו בין קול ופרו ככה שאין לזה הסבר הגיוני. הרי המגע שקול יצר עם פרו היה מאוד ברור ואפילו יצר רושם שהוא מתחיל איתה. ושוב אני לא רואה שום סיבה שבעולם שהתסריטאים ירצו לתת לנו רושם שקול מתחיל עם פרו. האמת אין לי תשובה לזה אבל אם למישהו אחר יש הוא מוזמן לגאול אותי מבלבולי.

Woogyman

New member
זה סתם היה בשביל הצחוק

אם הם היו מתכוונים באמת להראות אפשרות בין משהו לקול ופרו היו מביאים אותם לעוד מצבים כאלה.

Gilmore Fan

New member
מתח מיני, מתח מיני, מתח מיני ../images/Emo70.gif

זה מה שעושים בטלויזיה... אין לזה קשר לחיים האמיתיים... חלק ממשחק (במיוחד בהוליווד) זה לדעת איך לעשות את ה sexy look זה בטח נשמע טיפשי, אבל זה לא. אין שום סדרה שאין בה מתח מיני (חוץ מאולי סדרות בהופ- אבל גם שם זה לא כל כך תמים). ובקשר למשחק של שאנן- היא בהחלט שחקנית מצויינת, כולם שם שחקנים מעולים

למעלה