...

אהההההההההה

דייייייייייייייייייייייייייייייייייי שלמוווווווות את והואאאאאאאאאאאא אני ימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת [טוב להתעשת!!! פורום מאיה בוסקילה! לא בלו ולא דנקן!!! ל-ה-ר-ג-ע לשאוף לנשוף לשאוף לנשוף... נרגענו
יופי
הדר
הסמיילי הזה נוצר רק בגללך
ורק בגללי... ורק בגללל האהבה שלי אלייךךךךך
דניאל

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif לא שפוייה ../images/Emo6.gif

מתה עלייך
שלמות שלי
ולא נרגעתי
הוא מדהים מדי
בואי אליי מחר

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif חח יתפוס גם יתפוס../images/Emo3.gif

כמו תמיד...

תגיביי

בבקשה לשרשור הזה שאני פתחתי על השלוש דברים שלא ידענו עלייך.. טוב מושי שלי??? (סה קיצור שלי מושלמת לייק... (למבינים) כאילו שיוווו)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif חח לא

חברה שלי מסיחה את דעתי
חח שנייה כבר מגיבה לך כפרה עלייך
נשמההההה חח

אביבוש7

New member
חחחחח...לא נראה לי ששכחו שאת לאפה

אבל נראה לי שאותי שכחו... אני כבר שבוע אם לא יותר לא פה! אבל לא נראה לי שמישו שם לב! שתהיה לכם שבת שלום!! מושמוש אני אוהבת אותך הכי בעולם...מתגעגעתתת!!

אני שמתי לב........

אבל פשוט חשבתי את לא מגיבה כי לא תמיד את מגיבה בגלל זה אבל בכל זאת סוריי מתוקה

אביבושששששששששששששששששששששששששששששש

לא הייתי פה ואת לא אומרת לי כלום?????????????????????????????.. את יודעת שהתגעגתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא התגעגעת לקריאות העידוד למשחקק יאאלה רמלה יאאלה?????????????.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
אוקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אביבוש7

New member
טלו'ששש מתה עלייךך

חחחח לא הייתי פה אולי שבוע, כאילו אני כן פה אני רואה מה הולך בפורום אבל אין לי זמן להגיב, אני בעומס של מבחנים ובגרויות..וגם זכרונות מהעבר אבל עזבו. אני אשתדל להגיב יותר!..למרות שלא נראה לי שבשבועיים האלה אני יספיק אבל אני אשתדל!! וברור שהתגעגעתיי אלייך לקריאות עידוד שלך..חח!..טלו'ש חולה עלייךך דנדו'ש גמני התגעגעתי!! מושמוש אני מתה עלייךךך

למעלה