MeWithoutU

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום חבר שלי חזר משמירות בצבא אחרי 7 ימים שלא ניפגשנו... ובערב תיכננו לנסוע לחברים בעיר... לפני שיצאתי אבא שלי אמר לי שהוא רוצה להביא לי משהו... דחיתי את זה לאחר כך... כשחזרתי...הוא התחיל להראות לי תכשיטים שהיו של אימי...ונתן לי אותם שיהיו שלי אם אני רוצה... חלקם היו שלה...וחלקם היא קנתה וקיוותה לתת לי אותם בבוא היום... לפני כמה שנים אבא שלי נתן לי חלק מהתכשיטים שלה... היו לה כל כך הרבה...שפשוט לא ידעתי מה לעשות איתם... האובססיה הכי גדולה שלה הייתה טבעות...זאת גם האובססיה שלי! אני הולכת קבוע עם 2 טבעות שלה תמיד... כל פעם מחליפה...אבל תמיד משהו שהיה שלה...זה נותן לי הרגשה טובה... היום בין התכשיטים גיליתי 2 שרשראות עם האות M שמסמלות את השם שלה... אחת כזאת יפה...ויקרה...שאני פשוט פוחדת לאבד אותה אז שמרתי אותה...והשניה שמתי על עצמי... למרות שהשם שלי מתחיל באות J...האות M...מסמלת חוץ מאת שמה...את המילה אימא גם באנגלית וגם בספרדית! בין התכשיטים גם גיליתי כמה טבעות של נחשים...דברים ממש יפים...התחברתי אליהם מאוד...לא רק כי הם היו שלה... פשוט מהעובדה שאני מאמינה באסטרולוגיה הסינית...ובאסטרולוגיה הסינית אני מזל נחש! אחרי שאבא שלי נתן לי את התכשיטים ישבתי בחדר ובכיתי...
קשה לי עם העובדה שהם היו דברים שלה פעם...ועכשיו לא...שהיא פשוט איננה... קשה לי לשמוע את אבא שלי אומר: "אמא שלך הייתה רוצה שזה יהיה שלך" במקום שהיא פשוט תבוא ותביא לי אותם! אני כל כך זקוקה לה עכשיו... קשה לי עם העובדה שהגעגועים אליה לא עברו אחרי 11 שנים בלעדיה ולא יעברו גם בעוד 50 שנה! לא רוצה להיתגעגע!רוצה שהיא תיהיה כאן! ולדעת שאני כל כך דומה לה בהתנהגות ובדברים שהיא אהבה... זאת האובססיה שיש לי לטבעות...ושרק לפני כמה שנים גיליתי שגם לה הייתה אובססיה לטבעות... וזאת העובדה שהיא אהבה דברים של נחשים...ואני מזל נחש! וזה שאני מאוד אוהבת חתולים...וגם היא מאוד אהבה... וזה שלמדתי צילום 3 שנים...ורק כשסיימתי את הלימודים גיליתי שאמא שלי אהבה מאוד לצלם... ויש כל כך הרבה דברים שמקשרים בינינו... אילו הייתה בחיים...אני בטוחה שהיינו יכולות להיות ממש קרובות... אבל המחלה הארורה הזאת לקחה אותה ממני ומנעה ממני את ההזדמנות לקבל את האמא הכי נפלאה בעולם... האמא שהייתי רוצה שתראה לי את הדרך...
אמא אני אוהבת אותך ומתגעגעת אליך כל כך... אני מצטערת שלא הספקתי להיפרד ממך... הכול עבר כל כך מהר...וביום אחד פשוט נעלמת מחיי...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לצערנו הגעגועים אף פעם לא ממש חולפים... אני שמחה שיש לך את החפצים של אימך להאחז בהם וזה יפה בעיני איך שאמך בעצם חיה בתוכך...בתכונות שלך, בתחביבים שלך... שולחת לך המון

חמודה... ../images/Emo25.gif

זה ממש חזק, מה שאת עוברת... אני חושבת שזה נפלא להתחבר כך לאמא, גם אם זה דרך החפצים שהיו שלה... אני חושבת שזה נהדר שיש לך את זה.. ואביך כנראה לא סתם בחר לתת לך את זה כעת.. שאלת אותו למה הוא החליט לתת לך את זה כעת? יש משהו נחמד מאוד בשם של אמא שלך שמזכיר לי את אמי.. הרבה אנשים במיוחד מארגנטינה ובארגנטינה היו קוראים לה מרטיטה או מרתה ריטה, שזה קצת דומה למרגריטה. אגב, שם ממש נפלא. איתך במחשבותיי קחי את מה שקיבלת לכיוון חיובי היא מחבקת אותך דרך תכשיטים אלה.. יעל

MeWithoutU

New member
זה טוב להיתחבר...

רוצה אותה תמיד איתי... להיתחבר בכל דרך אפשרית... אני עכשיו אוספת כסף לעשות קעקוע של הפרח מרגריטה...
אני רוצה לעשות אותו צהוב...הרי יש גם בלבן... אבל צהוב מזכיר את השמש...
ואמא שלי תמיד קראה לי שמש - סול(((= אס שני משמעויות בקעקוע אחד(= תודה רבה לך על התמיכה...

למעלה