• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שוב פעם אין לנו ארוחה משפחתית.... בדיוק כפי שקרה בפסח לפני שנה.... נ מ א ס לי כבר מהברוגזים.... מהצ'ילבות..... ובכלל, נמאס לי!!! הרמתי ידיים! וחתימתי שוב זועקת לשמיים

סטארית11

New member
כל כך חבל אה...../images/Emo201.gif

לבזבז את החיים האלו על שטויות ומריבות וטינות.... העיצה שלי ..תחגגי עם האהובים שלך....איכות...לא כמות.....

../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif תמיד יש תקווה ../images/Emo23.gif

אל תתייאשי, האמיני, תקווי לזמנים טובים יותר שיגיעו לחגים יש נטייה לקרב לבבות, אולי כשיגיע החג עצמו זה יבוא לידי ביטוי כל פעם שאני קוראת הודע שלך אני נעצבת מחתימתך. אולי, רק אולי, היא דווקא תורמת לקיבוע המצב, אחרי הכל שינוי מתחיל קודם כל במחשבה

clcl

New member
אני זו שתמיד מזמינה, אני זו שמבשלת

וטורחת שהכל יהיה מוקפד, יפה, טעים ונעים.... אני זו שגם קונה את המתנות....במחשבה תחילה רק כדי להעלות חיוך על-פני המקבל מבלי להתחשב במחר.... אני זו שתמיד מפשרת..... אך אם הנפשות האחרות אינן משתפות פעולה ביניהן ועתה הגיעו לקרע אין שום דבר בחתימתי אשר מקבע את המצב ביניהן....

bigjack

New member
חנל'ה את מוזמנת אלי ../images/Emo24.gif

גם אצלי זה ככה, מאז שאימי חלתה לפני כעשר שנים והפסיקה לבשל רק אני הוא זה שמארח ומכין ומתאמץ. לצערי זה אותו הדבר גם מהצד של אישתי. אבל למדתי להנות ולחגוג לבד וזה בכלל לא מפריע לי
ומתי שיש חברים שנותרו בודדים הם מוזמנים אלי.

חנלה../images/Emo201.gif

חייבת להגיד לך שכל פעם שאני רואה את החתימה שלך ליבי מתכווץ אילו הייתי חושבת לעשות חתימה בסגנון שלך אז דבר אחד היה שונה אבא .....ואמא.................. כשהחגים מגיעים זה קשה ....הכול מתחיל לצוף.... חבל שיש מריבות ושנאת חינם וחבל שלא מנסים להנות ממה שיש את מוזמנת לחגוג איתנו

effyba

New member
../images/Emo24.gifחנהל'ה, אתם מוזמנים אלי,ואני

רצינית. דברי איתי על זה....

adigreen

New member
חנהלה,צר לי לשמוע שוב את אותו סיפור

למרות שלא באת אלינו כשהיזמנו אתכם בשנה שעברה השנה לא נוכל להזמין אתכם. זו פעם ראשונה שנחגוג בחוג מצומצם נוסעים לילד בארה"ב. שנה טובה ומאושרת רותי ואלעד

חנה יקרה!

כמה עצוב שאנשים קטנים ועלובים אינם מסוגלים להתעלות על קטנוניות וצרות עין, ולא יודעים להעריך את אחד הדברים החשובים והמקודשים ביותר שקיימים - המשפחה, במיוחד כשקיימת בה אישה כמוך, שכל כולה נתינה. אני במקומך הייתי מוצאת לעצמי אפיק אחר להביא בו את עצמי ואת כישוריי הקולינאריים והאישיים לידי ביטוי - הייתי מזמינה אלי הביתה חיילים בודדים או משפחה שקשה לה. האמיני לי, האושר בו תתמלאי מהעשייה שלך והכרת התודה הענקית לה תזכי גדולים עשרות מונים. שתהיה לך שנה מתוקה ומקסימה, את ראוייה לה!

מיכל63

New member
אני שולחת לך הרבה../images/Emo24.gifוגם../images/Emo25.gif

מקווה שיהיה יותר טוב

למעלה