shellyland

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זוכרים את זה? קיבלתי תשובה שלילית. מאז שיחת הטלפון, אני יושבת ובוהה באויר ולא מצליחה לעכל את התשובה. הייתי בטוחה שהיא תהיה חיובית. נורא רציתי.

אז כנראה שהם מטורפים לא רציונליים

זו בטח לא את!
גלידה. הרבה גלידה. משפר מצברוח!

אטיוד5

Active member
לא יותר טובה

יותר מתאימה להם. ככה הם חושבים, לפחות. אם הם חושבים בכלל.

shellyland

New member
הם חושבים.

יותר טובה, יותר מתאימה - מה ההבדל? השורה התחתונה היא ששוב אני תקועה במקום השני. כל הדרכים שלי הולכות תמיד על-יד, תמיד על-יד.

אטיוד5

Active member
ההבדל הוא ...

שלא בהכרח מה שהם חושבים שיותר מתאים להם הוא גם יותר טוב. יעזור לנדנד להם? זה נראה רע וגם, כאילו, לא מכובד. אבל במינון לא גדול מדי זה עובד טוב.

../images/Emo11.gifיש אנשים שיש להם דרכים לדאוג

שפתאום לא יהיו שום מועמדים אחרים
רוצה מספר?

האגס 1

New member
../images/Emo24.gif

לדאבוני זה מוכר מדי. ומה עכשיו - תמשיכי להתנדב שם? ובכלל - בהחלט יכול להיות שהסיבה היא לא באשמתך - בטח יש להם מכלול של שיקולים, אבל כשאנחנו כל כך מחכים לתשובה בקשר לעבודה (למשל), זה טבעי שנחשוב רק על המשמעות שיש לזה לגבינו אנו.

D o r o t h y

New member
יותר טובה, יותר מתאימה..מה זה משנה?

מה שחשוב הוא שלמרות האכזבה לא תפסיקי לנסות. כשתמצאי את המקום המעולה ההוא לעבוד בו (וברור שתמצאי!) תגידי לעצמך "איזה מזל שלא קיבלו אותי במקום ההוא, אחרת לא הייתי עובדת כאן" מותר להזיל כמה דמעות, מותר להיות מאוכזבת, אבל לא להפסיק לחפש. חיבוק ענקי ענקי.

מצוין!

למי יש כוח להתחיל עכשיו לקום בבוקר, ללכת לעבודה, להשתעמם מהם ויש אחד ממחלקת שכר שיש לו ריח רע מהפה וגם לבוסית שם יש מצבי רוח והיא קצת בוסה רעה לפעמים ובכלל זו עבודה משעממת, מרגיזה ובכלל לא בשבילך. אני נורא מרוצה מהתשובה שלהם. אבל זה יפה שגרמת להם לחשוב שאולי יש סיכוי שתסכימי לעבוד איתם קצת, בכל זאת, לא נעים, הזמינו אותך לראיון עבודה, מה תגידי להם? שלא מעניין אותך? שלא בא לך לבוא? אני חושב שזה מאוד יפה מצדך שאת מתייחסת בהבנה ובסלחנות לכל מיני בוסים שמראיינים, בטח נורא עצוב להם בחיים, בעיקר כי את לא חלק מהחיים שלהם. מסכנים. רוצה להיות המנהלת האישית שלי ולעשות על חשבוני מלא כסף?

n k

New member
מה הכתובת שלהם? ../images/Emo11.gif

נשלח לשם את אפי.

למעלה