../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום הייתי באורווה והיה לי שיעור נחמד...קפצנו אבל בגלל שלא קפצתי איזה שבועיים היה קצת מעצבן... קיצור אחרי שעלינו לאורווה הוטרינר בא והוא בדק את ש.פ סוסה שעוד שבוע בחודש ה6 קיצור הוא הכניס תיד שלו (כל כך עמוק אלוהים!!) והוא אמר שהיא לא בהריון! כמעט בכיתי אני כבר הייתי בטוחה שתוך חצי שנה יש לנו סייח חמוד כבר המצאנו לו שם וזה... אבא שלו היה יפיוף ועם אופי מצויין הוא היה אפלוסה מנוקד כזה חמוד ויפה............
ועכשיו ראיתי חדשות וכמובן גם תחזית וממחר עד סוף השבוע כולל סוף השבוע הולך להייות גשם... אוףףףףף!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה ששוב תתבטל התחרות אני יהרוטג מישהו!!

אני יודעת

אבל זאת הפעם השנייה שהתחרות הספציפית הזאת תתבטל! חוץ מזה שממש ממש רציתי סייח כי אף פעם לא היה לי סייח באורווה!!! ובייחוד ממנו כי הוא הייה ממש יפה וממה אהבתי אותו!

שלישית...

פעם במעבר מרנצ'ו מניס למשמר העמק וה2 שעכשיו... ובעקרון אני מאושרת!! הכרתי את החברה החדשה של אח שלי וגם היא רכבה ועדיין מאוד אוהבת סוסים וכנראה אנחנו נצא לאיזה טיול ביחד וגם קאיה דורשת ובטח בקרוב יקחו אותה להרבעה... אבל אני ארצח מישהו אם תתבטל התחרות!!

אהה נכון

ואל תזכירי לי הרבעות כי אני אבכה! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל סוסה שדורשת מרביעים אצלכם!?....

לא.. ממש לא

אבל אנחנו מחכים כבר לסייח!!!!! ואנחנו רוצים סייח משלושת הנקבות שלנו..

taos

New member
עוד חודשיים

אני אביא לכם תמונות של מה שיוולד לסוסה שלי בתקווה שיצא נקבה פלמינו

shaililo

New member
אני ארצח מישהו!!!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif

אני נשבעת לכם!!! אני לא סובלת גשם והוא תמיד אבל תמיד הורס לי את התוכניות! אררררררר.... אוף לא! התחרות הזאת לא יכולה להתבטל!!!!! לאאאאא.... |דיכי|

למעלה