• פותח הנושא Flame
  • פורסם בתאריך

Flame

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קצת באיחור... מעבורת החלל "קולומביה" שבה שהה האסטרונאוט הישראלי הראשון אילן רמון התרסקה היום אחה"צ, רוב הסיכויים שלא נותרו ניצולים. במעבורת שהו כ-6 חברי צוות נוספים
.. אם תשאלו אותי, יש לזה משמעות סמלית בהחלט.. ולפי מה ששמעתי היא התרסקה בטקסס ליד עיר ששמה "פלשתין"! לא שזאת משמעות שלילית.. אבל בכל זאת.. אנחנו כבר נדע. הדליקו נר

asaren

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

Gum Cigarettes

New member
אוקיי תראו משהו מוזר.

הם היו בחלל 16 ימים. הם המריאו ב- 16 . הם התרסקו 16 דקות לפני הנחיתה. והיו במעבורת 7 אנשים. תחברו את המספרים של 16 (1+6) יוצא 7... (7 אנשים). לא מוזר..?

kingshimmy

New member
../images/Emo9.gif

מעתיקנית שכזו... מת עלייך. אה, לא מתים בפורום הזה. אני כנראה רוח. מספיק טוב.

Gum Cigarettes

New member
../images/Emo23.gif

אני יודעת שהסכמנו שלא. אבל פה זה ממש דורש, מצטערת....

kingshimmy

New member
../images/Emo23.gif

לפעמים אפשר לחרוג ממה שהסכמנו. אבל רק לפעמים!

Flame

New member
הרשו לי להוסיף...

בשעה 16:00 נותק הקשר עם המעבורת. 16 שעות ארכה הדרך חזרה לכדוה"א. 1+6=7... 7=שבת.. שבת מסמלת מוות/לידה מחדש/סיום והתחלות חדשות. 7 מבחינה נומרולוגית מהוא מספר רוחני ביותר..בהחלט זה לא קרה סתם! הרשו לי להוסיף שכאשר המריאה המעבורת זעקה ביתו הקטנה של אילן רמון ז"ל.. "I LOST MY DADY" בתרגום חופשי, איבדתי את אבא שלי... ילדים יודעים ורואים.. היא ידעה שאבא שלה לא יחזור..
ועם זאת חברים.. אל לנו להיות עצובים יותר מדי... כל זה נקבע, נשמותיהם האמיצות של החברים בצוות לקחו על עצמם את התפקיד הזה, הם לא נודבו.. הם התנדבו.. הם מתו רק מוות פיסי, נשמתם ממשיכה.. הגוף הוא רק קליפה! הם ממשיכים
.. הרימו את ראשכם והביטו, לכל דבר יש סיבה, זמן ומקום
... וסתם לידע כללי.. אם אני לא טועה.. רונה רמון (אישתו של אילן רמון) עוסקת ברפואה הוליסטית והילרית במקצוע.. שמעתי את זה ממישהו, ואני לא בטוחה
.. מישהו יודע על זה משהו? מחבקת אתכם הרבה ושולחת לכם טונה אור ואהבה.. אל תתעצבו יותר מדי הם ידעו כבר מההתחלה...
המשך יום מואר

Gum Cigarettes

New member
וכמו שמישהו אמר פה

המעבורת התפוצצה מעל עיר בשם "פלסטינה"... אני מאוד מקווה שהם לא חיים ביניינו. אלה מאיתנו שעשו סיאנסים יודעים כמה מתוסכלות הרוחות יכולות לההיות.

למעלה