אור685

New member
לא בדיוק ככה

זה לשבוע ויש קצת פחמימות גם לי נראה קשה אבל במצבי-נראה לי שכדאי להתאמץ

אה, אז זה משהו אחר בזמנו איזו דיאטנית צעירה ומקסימה בתוכנית של רבקה מיכאלי בבוקר הייתה מדברת על דיאטת חלבונים ליומיים.

אור685

New member
גם לי נראה קשה,אבל שווה(אם יש תוצאות...)

אני אנסה עוד מעט לתת לך את התפריט

התפריט הזה קשה רק מבחינת ההכנה של הדברים

צריך לטרוח לא מעט. אבל הוא שווה. מישהי אצלנו בקבוצה ירדה 3 ק"ג (!) בשבוע עם התפריט הזה. הוא מוגבל לשבוע, יש בו לא מעט אוכל, אפשר לומר אפילו הרבה. הבעיה היחידה היא חוסר הפחמימות. אבל זה בעיקר בראש, כי בסה"כ יש שם מספיק אוכל בשביל לשבוע. עוד לא הצלחתי לעשות אותו כי לא נכנסתי לזה אבל זה לא נראה ממש קשה. ו-אור, אל תתני לקילו הזה שעלית לדרדר אותך כ"כ למטה מבחינת מצב הרוח. זה רק קילו!!! הגוף שלנו עובר כ"כ הרבה שינויים, הצטברות של נוזלים, נפיחות. לא חסר. זה רק קילו. לא חמישה. וזה ירד, בטוח!

jesie12

New member
אור ירדה כל כך הרבה

לא ניתן לקילו בודד לשבור אותה

אני לא יודעת כמה ירדה (אשמח לדעת...)

אבל את צודקת בהחלט. קילו בודד לא צריך לשבור אף אחת!

jesie12

New member
מעדיפה להשאיר את הזכור לאור להשוויץ כאן ../images/Emo13.gif

מגיע לה

אור685

New member
אז ככה (וגם התפריט)

ירדתי 28.5 ג'סי- את צודקת, כיף להשוויץ בזה
ומצרפת את התפריט אני לא עושה בדיוק לפי התפריט, רק לקחתי רעיונות אולי גם אני ארד 3 קילו השבוע....

jesie12

New member
נעשיתי רעבה רק מלקרוא את התפריט

לא נראה לי שאצליח לעמוד בתפריט כזה אפילו רבע יום אני חייבת לחם לפחות בבוקר

אור685

New member
אז תאכלי לחם בבוקר!

יאללה-מצטרפת אליי לניסוי המדעי הזה?

jesie12

New member
3 קילו בשבוע נשמע מפתה

שבועיים כאלה ואני אני אומרת "ביי ביי דיאטה"
עדיין נשמע לי תפריט רעב... אעיין בו שוב לפני שאתחייב
מבינה את הפחד שלי ממסגרות?

אור685

New member
מבינה, אבל מסגרת שהיא רק

ביני לבינך פחות מחייבת/מפחידה , לא?

../images/Emo12.gif 28.5. קילו!!! את מלכה!!!

כל הכבוד לך
ועכשיו אני רוצה לראות חיוך ענקי ממך! למרות אותו קילו בודד וזניח, טוב? (בואי נתערב שאם היית נשקלת היום, סיכוי סביר שהתוצאה היתה שונה???)

לילית462

New member
יאללה אני בפנים - שבוע ניסוי

אולי גם אני ארד שלושה קילו (אמן
) אני משערת שאני אשתמש לא מעט באפשרויות הפחממתיות שיש בתפריט, כי תזונה נטולת פחמימות מכניסה אותי לדיכאון (פשוטו כמשמעו, לא כהלצה)

אסתי301

New member
אור, את מדהימה עם הירידה שלך! (טפו, טפו, טפו)

ואם אפשר להעיר ביחס לדיאטת החלבונים- זה כדי לזעזע את הגוף ולגרום לו להמשיך בירידה.זה מה שאמרה לי אז המדריכה של שומרי המשקל. זה טוב, אבל קחי בחשבון שברגע שאת חוזרת בזהירות לפחמימות את עולה לפחות חצי מירידת החלבונים. אבל, היתרון הוא שהגוף ממשיך בירידה ! מקווה שתצליחו, זה מאוד קשה אבל חובה למי ש"נתקעת" במשקל.

אור685

New member
איריס-

מה את אומרת- מתחילות ללכת היום (זוכרת,כן?) וגם התפריט הזה... נראה לי שבפגישה הבאה המדריכות ייפלו, לא?

היי אורית

אתמול לא הייתי מול המחשב כמעט בערב לא הלכתי הייתי בהראצה של יכל דליות (סופר נני) היא פשוט טובה במה שהיא עושה ההרצאה היתה מלאה בהומור שמשקף את הנעשה... נותן חומר למחשבה היום אני קובעת איתך, שמונה ואחרי שעה דיווחים? קבענו?

אור685

New member
לא....

קודם כל- גם אני לא הלכתי אתמול אבל זה בגלל שניקיתי את הבית עד 11 בלילה. אז החשבתי את זה כספורט... והיום אנחנו נוסעים לטיול- עין יזרעאל, כולל לינה באוהלים ומחר נחל הקיבוצים. ככה שנראה לי שרק בשבת אפשר להתחיל אבל מוקדם כמובן, לפני הגמר הגדול...

למעלה