../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

טוב נראה לי שאני מצטרפת למועדון השלילים החודש... גם הסמנים שלי לא מעודדים בכלל. כנראה שהביטחון של הרופא שלי שטבעי זה מה שיצליח אצלנו לא כול כך תופס.... לא פספסנו יום אחד קטן (הרופא אמר שלפי הבדיקת זרע של האיש אפשר לקיים יחסים כמה שרוצים) ואני לא לקחתי סיכון מיותר כל יום יכול להיות היום. וכלום הבטן שלי זועקת לילד הכול מצויין וכלום. נשבעתי לעצמי שהפעם אני לא נשברת הרגשתי את הסמנים למכשפה כל השבוע הכנתי את עצמי נפשית שזה לא. אבל אתמול שנכנסתי לשרותים והיה נראה לי כאילו שזה מתחיל שוב בלי שליטה נפלו עלי השמיים. אז החודש זה החודש ה18 פעם 18 של שלילי אני יודעת שאני רק בהתחלה שעוד לא התחלתי שום טיפול אז איך זה שכבר אין לי כוח?????? מצטערת בשביל כל השליליות של הימים האחרונים מחבקת אתכם ובוכה שחר

אולה *

New member
שחריקו, סורי ../images/Emo4.gif

אבל זה לא אומר שהכל אבוד. אז תצטרכו קצת עזרה רפואית, אבל תצליחו. מחזיקה לך את היד ומוכנה לענות על כל השאלות.
אולה

dandushx

New member
שחר מתוקה../images/Emo24.gif

אין לך מה להצטער על השליליות , זה לא אשמתך , ובשביל זה אנחנו פה. אני רק מאחלת לך שיהיו לך בשורות חיוביות בעתיד ,בשבילך , לא בשבילנו , את פה החשובה
, טוב מתוקה ? תתעודדי ותתחזקי אבל אחר כך ,בינתיים תוציאי הכל , אם בא לך לבכות תבכי , תוציאי את זה , אחר כך תרגישי יותר טוב.

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif שחר ../images/Emo24.gif

שלילי זה שלילי, והוא כואב גם אם לא קדם לו שום טיפול. שלילי זה אין-ילד, וזה טבעי שהשמים נופלים בגללו. מי אמר שאין לך כוח? בגלל שכואב לך? בגלל שאת בוכה? שחר יקירתי, אין לך מושג כמה כוח יש לך. יש לך כוח להלחם כדי להרות וללדת ילד. יש לך גם כוח כדי לגדל אותו ואת אחיו ואחיותיו. בכי לא סותר כוח. בכי רק מנקה את כל הג´יפה שבנשמה כדי לפנות מקום לסיבוב הבא. ובסיבוב הבא חייבים להצליח
שיהיה לך שבוע טוב יותר נועם

תוליק

New member
אוך שחר!! התחלתי לבכות בגללך

קשה, קשה כל כך לשמור על אופטימיות. איך לשלוח לך כוח? תעשי את הדברים שאת אוהבת, תקחי יום חופש ותשקעי בעצמך - ותקומי מעודדת או לפחות עם כוחות חדשים. עוד יגיע היום שלך שחר!

באאבו

New member
היי שחר, ../images/Emo10.gif

נורא מצטערת על השלילי הנוסף שלך.. אני בעצמי לא נמצאת היום במצב של כח, כך שגם אין לי הרבה מה לתת, ומצטערת.. אבל, הייתי חייבת להגיב להודעה שלך, לא יודעת למה.. אולי לפחות כדי לתת לך
- (לזה לא צריך הרבה כח) שיהיה לכולנו שבוע טוב, לפחות טוב יותר מאיך שהוא התחיל באאבו

שחר - כל כך מבינה אותך...

אמנם עברתי טיפולי הזרעה לאחר איקקלומין (כתבתי טוב?) וזריקות מטרודין וכוריגון... אבל קצת לפני העליה לשלב הבא, "ברחתי" לא יכולתי יותר גם לי לא היה כוח! וזה היה בדיוק לפני העליה לשלב הבא... (מעבר לשנה "נאלמתי") וכשראיתי שלא קורה כלום ב"טבעי", כל חודש התאכזתי מחדש ולכן חזרתי בדצמבר אבל אני עדיין ללא שום טיפול, כי אני מחכה לניתוח פרוסקופיה שצריכים לעשות לי ב- 09/04 ואז אמשיך הטיפולים. אבל כנראה שאם הייתי מכירה פורום זה קודם, רק בינואר הכרתי את הפורום, לא הייתי מפסיקה את הטיפולים, כי העידוד הקיים כאן בפורום הוא רב!! ונותן קצת כוח.. לכן מקווה בשבילך, שתצליחי להחזיק מעמד עוד קצת ותראי שעוד יבוא (ומקווה שבלי שום טיפול) ובינתיים תתחזקי בפורום זה, שאכן עוזר כל כך לשרוד... וממני
גדול עבורך שלפחות קצת תמיכה יתן.. ד.

למעלה