Bufreak

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני מבין שלאף אחד פה לא אכפת מהפאנפיק שכתבתי... חבל. השקעתי בו די הרבה. אם במקרה לא שמתם לב לקיומו,הוא נמצא במאמרים של הפורום. בינתיים רק החלק הראשון פורסם,אבל שאר הסיפור יפורסם בהמשך(הוא היה אמור להיות סיפור בהמשכים. אבל אם לאף אחד לא אכפת ממנו,אני לא אפרסם אותו). אם אתם מתכוונים לקרוא אותו סמנו
. את שאר הסיפור אני כבר כתבתי(הגעתי כבר ל-70 עמודים אם תהיתם). אז בבקשה,זה מאוד חשוב לי.

קרדיט אנשים..

אם אתם קוראים משהו ואתם נהנים, או אפילו לא נהנים, תגיבו, כי אם אתם לא קוראים אין שום סיבה להרחיב את פינת המאמרים בפורום. ואל.

tvfreak

New member
אני חושב שהמילה "פידבק" יותר מתאימה

המילה קרדיט מזוהה בדרך כלל עם השייכות של חפץ או כל דבר אחר למישהו, או במשמעות של הקפה.

WillowFreak

New member
אופס... סליחה... ../images/Emo9.gif

קראתי את הפאנפיק שלך ומאוד נהניתי ממנו !!! יש לך כתיבה נפלאה והסיפור ממש מותח!! נורא התבאסתי שזה היה כזה קצר וכבר השתוקקתי שתפרסמו את ההמשך..! בכל מקרה מצטערת שלא הודעתי קודם... אבל היי - מקלדת...
בכל מקרה אני מקווה שתפרסמו את ההמשך כמה שיותר מהר ואם לא (למרות שאני לא רואה סיבה למה לא) אז תשלחי לי את זה !!! YOU GO GIRL!!! באמת אנשים קצת קרדיט !!

WillowFreak

New member
שוב סליחה...YOU GO BOY!!

לא יודעת למה לעזאזל חשבתי שאתה בחורה... כנאה ש-12 שעות שינה לא הספיקו לי....

Idomania

New member
מצטער שלא הגבתי..

אבל קראתי ונורא נהנתי!! אתה באמת כותב יפה.. והסיפור נראה מעניין ובכלל שאתה מביא את כל אלה מאנג´ל לסאנידייל.... תמשיך כך!

btvs

New member
קראתי אותו ישר כשהוא פורסם!

הוא ממש טוב וממש נהנתי... אבל קצת ברח לי מהראש לכתוב קרדיט למי שכתב אותו... SORRY

Bufreak

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

תודה רבה לכולכם! אני חייב להודות שקצת התאכזבתי שחשבתי שאף אחד לא קרא את זה,אבל עכשיו אני
את החלקים הבאים אני מיד שולח(פשוט חיכיתי שיהיו תגובות). שוב תודה!

Bufreak

New member
ועוד משהו:

החלק הבא הוא מאוד קצר וגם זה שאחריו. אבל אלה שיבואו אחריו הם *מאוד* ארוכים. תיהנו ואל תשכחו להגיב!

למעלה