skarlet ohara

New member
בבקשה תהיי חזקה...

אנחנו כאן איתך, אוהבים אותך מאד, ואת יודעת כמה אנחנו מעריכים אותך ומעריצים אותך ושאת מיוחדת בעיני כולנו... תהיי חזקה, אנחנו כאן בשבילך..

הייתי רוצה להאמין ש...

שזו עוד אחת מהבדיחות הטובות שלך.. אני יודעת שהמילים שלנו לא יעזרו.. פשוט תבכי זה יעזור..

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo34.gif אני לגמרי עצובה

פףףף אני הייתי כל כך בשוק ועכשיו ממש עצוב לי
כאילו שהיא הייתה חלק מהמשפחה
אני לא רוצה לחשוב איך זה בשבילך, שהיא באמת הייתה חלק מהמשפחה
בעע תהיי חזקה, יהי זכרה ברוך, ואם את חושבת שאת יכולה, תקחי עוד חמוס... זה נורא חסר שפתאום אין.

התייעצות ../images/Emo10.gif

הכלוב של מזל נמצא באזור הסלון, ואני לא יודעת אם אני צריכה להוציא אותו החוצה, או לחכות לבת שלי ונעשה את זה יחד. מה כדאי???

mikonww

New member
לדעתי תמתיני לבת שלך.

היא גם צריכה להיות חלק מהמסע פרידה הזה, ולא משנה כמה כואב. והאמיני לי ילדים הרבה יותר חזקים ממה שאת או כל אחד חושב. בזה שהיא תיהיה חלק מהמסע פרידה, היא תסגור את המעגל, ויהיה לה ברור יותר מה קרה ואך קרה ופחות שאלות לא פתורות.

mikonww

New member
כואב לי לשמוע ../images/Emo201.gif

מצטער מאוד אני מקווה שאת וביחוד הבת שלך תיהיה מספיק חזקה ומבינה. באמת כואב

תודה ../images/Emo201.gif

ועכשיו אני בדילמה אם לקבל 2 חמוסים הביתה זכר ונקבה, כנראה מעוקרים ומסורסים,והוט' הבטיח שאם הם צריכים חיסונים כל שהם "זה עליו" אבל יותר מזה, צריכה לדעת, אם כדאי כבר להביא חמוסים במקום מזל, או להשאיר את המצב כמו שהוא, כדי שגם אני וגם הבת שלי נוכל להפנים את זה שמזל מתה

WTR

New member
לדעתי צריך זמן-מה להתאבל

ורק אחרי כמה זמן להביא חמוס אחר..

לימור26

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרהשל מזל

לכל מי ששלח לי מסרים ../images/Emo201.gif

לא יכולה לענות לכם, יש בעיה בתיבת המסרים שלי, וגם בכניסה לפורומים. מקווה שמחר זה יתאפשר ואז אענה לכל אחד ואחת תודה לכם שוב,,,,,,,, על התמיכה, האהבה וההקשבה. ו..... הילדה חזרה, הסברתי לה בעדינות שמזל כבר לא תהיה איתנו, שאלה היכן היא קבורה והסברתי לה, רצתה לצאת לשם באותו הרגע, אבל אמרתי לה שחשוך שם ובבוקר נלך ביחד. כששאלתי אותה אם רוצה חמוס אחר במקום אמרה "לא" די התפלאתי האמת, ועזבתי אותה. נראה במהלך השבוע, יכול להיות שהיא צריכה עוד להפנים את זה שמזל מתה, ניתן לה את הזמן שלה. ואם תחליט סופית שלא רוצה חמוס, אני אעלה בלוח המודעות, את הכלוב והאביזרים למכירה, כי זה עושה לי רע לראות את הכלוב ריק, ובלי חיים.

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני כל כך מצטערת לגלות על מזל!
לדעתי אל תמכרי את כלוב ואל תיקחי בינתיים חמוסים חדשים תיקחו שתיכן זמן וכשתהיו מוכנות תיקחו חמוס חדש

blackfeline

New member
../images/Emo14.gif

אוי...:/ הלב שלי ממש נשבר. מצטערת נורא לשמוע, תהיי חזקה...

../images/Emo201.gif

אז דיברתי עם הילדה אתמול, שרק שאלה איפה היא קבורה, ואם נוריד את האדמה,נראה את מזל כמו שהיא. בבוקר קמנו והלכנו לקבר הקטן של מזל, ושוב הקטנה שלי שאלה את אותה שאלה. שאלתי אותה אם היא רוצה חמוס אחר, אמרה שלא, לא אמרה לה, פשוט "לא" עוד מעט, שתינו נוציא את הכלוב וננקה אותו יחד. בינתיים לא מוכרת אותו, נותנת לה "להתבשל" עם האופציה שאם רוצה חמוס אחר, זה אפשרי. אם אראה שעדיין מתעקשת, אני אמכור את הכלוב אתמול בלילה היה לי קשה, הילדה הלכה לישון, ואני רגילה שפתאם אני שומעת שקית מרעישה, את הטיפוס של מזל לכלוב,ואת קולות האכילה שלה, או שהיא נכנסת לארגז הצרכים שלה ואתמול בלילה, היה שקט בבית
ממש שקט. קשה להתרגל לזה. עכשיו הוט' התקשר שוב, לשאול מה שלומנו, ואמר שאם יש משהו שיכול לעזור או לסייע, ישמח. אז זהו בינתיים מה אני אגיד לכם? מידי פעם אני אכנס לכאן ואגיד לכם שלום. ואני חושבת שזה הזמן שתכירו את הנסיכה שלי
, זאת שטיפלה ושיחקה ודאגה למזל מהרגע שהבאתי אותה הביתה. אז קבלו את הילדה הכי יפה בגן

WTR

New member
לסופעונה..

אני משתתפת בצערך
ממש הייתי בהלם שקראתי את הכל.. לקח לי זמן להגיב (מאתמול), ניסיתי לחשוב מה לכתוב, אבל אין ממש משהו שינחם.. אני מאחלת לך ולבתך שתדעו רק טוב מעכשיו ומדליקה
לזכרה של מזל המקסימה מקווה שהיא לא סבלה הרבה.. רק לא הבנתי שני דברים 1. הבת שלך לא הייתה מעדיפה לקבור אותה יחד איתך?
2. את מתכוונת לתבוע את הויטרינר? זו ממש רשלנות.. איזה מן ויטרינר לא עושה תפרים חיצוניים!? ילד בן 12 יודע שצריך, ההגיון הבריא אומר את זה לבד. אני חושבת שאם הייתי במקומך הייתי חושבת על לתבוע.. מעבר לכסף ודברים שטחיים כאלו, זו ממש טעות שאי אפשר לתקן.. אבדה שאי אפשר להחזיר אשמח לשמוע מה חשבת.. איילת

איילת

אי אפשר היה להשאיר את מזל עד שהבת שלי תחזור מאבא שלה במוצאי שבת, מזל לא היתה במצב של שימור עד הערב. 2. אני לא מתכוונת לתבוע את הוט' משתי סיבות: אין לי כוחות לזה עכשיו, והסיבה השניה, לא מבינה בניתוחים האלה, אז זאת מילה שלי מול מילה שלו. וממש אין לי את הכח להוכיח שאין לי אחות. תודה על הדאגה. נשאר לי רק לקבל את רוע הגזירה. בינתיים החלטתי להמתין עם הכנסה של חמוס חדש הביתה, כדי שנוכל אני והבת שלי לעבד את המוות והחוסר של מזל

למעלה