Sweet Fantasy

New member
כתבנו יחד ../images/Emo24.gif

מחכה לתשובה במסר בנוגע למה שכתבתי. (או שאין תשובה?)

Sweet Fantasy

New member
בקשר ל1.

מה רצית שהיא תעשה עם הגופה של מזל? תשים במקפיא?
היא ראתה אותה וקברה אותה, ממילא זה קשה לראות את החיה שלך ככה מול העיניים, אז להתעכב עם זה?.. בקשר ל2. את צודקת, אבל אני לא חושבת שצריך להתעסק בזה יותר מדיי.. רק ללמוד מטעויות, אני חושבת שזה רק יכביד עליהם להתחיל לתבוע, זאת טירחה ענקית.

WTR

New member
אבל זו ממש חוסר אחריות

ולדעתי הוא צריך לשלם על זה מה אם הוא עשה את זה לעוד חמוסות? או כלבות? לא חסרים ויטרינרים "קצבים" בקשר לקבורה.. לא ידעתי שהבת הגיעה מאוחר ברור שלא התכוונתי לשמר אותה

Sweet Fantasy

New member
אז צריך להזהיר

תביעה זה לא הפתרון, זה לא צ'יק צ'אק וזה סבל נפשי. תביעה יכולה לקחת כמה שנים טובות, והוצאות כספיות על עו"ד ומשפטים.. ומי ישלם אח"כ במידה והיא לא תזכה במשפט? זה לא קל כמו שזה נשמע.

Twinsen2005

New member
מסכים עם מיכל...

אין טעם בתביעה. מאוד חשוב כן להשתמש במקרה הזה כאן בפורום כדוגמא טובה. חשוב גם לדבר עם הוטרינר הזה ולהבין ממנו איפה נפלה הטעות. במידה והטעות היא בכך שלא עשה תפרים חיצוניים, מנהסתם שצריך להפיץ את המקרה הזה בצורה כזאת שוטרינרים אחרים לא יחזרו על הטעות שלו. אין טעם לקפוץ על הוטרינר, אחרי הכל הוא מתעסק בלהציל חיים. מה שכן צריך לעשות זה לדאוג ללמוד לקחים ולהעביר את זה הלאה. שוב ל-"סוף עונה", צר לי על האבדה, אני מסכין שאתם צריכים לקחת זמן קצת גם כדי להירגע וגם כדי אולי אפילו לשפר את חווית הרכישה שלכם עכשיו וליישם לקחים שלמדתם מהפעם שעברה. אולי לקחת הפעם זכר ולא נקבה (סתם בתור דוגמא...).

../images/Emo186.gifאוי וואבוי איזה סיפור מזוויעעעע

היתי מתעלפת אם היתי רואה את זה יש לי פחד מדם.. עשיתי לחמוסה שלי עיקור יום שישי בבלינסון אצל דר קמינסקי ועכשיו מה זה הפחדת אותי , אני גם ככה לא מסתכלת על התפרים שלה שהם מברזל..מרוב פחד..יש לזה סיבה? משו? משתתפת בצערך...תהיי חזקה...

ואיי מיסכנה (הצעות)../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בתך לבת שלך יהיה הכי קשה. כי אני הייחידה שאוהבת כל כך את החמוסה שלי. עד כדי כך שיש לה 2 חגורות ספר ניקיון יסודי בקלוב ונרבה שטויות שאני נותנת לה. אני הייתי מכינה לה עציץ וישר מדווחת ''לווטרינר'' שעשה את הניתוח. בפעם הבאה יש לי המלצה בישבילך על וטרינר. אבא שלי עם את רוצה אני יביא לך אותו. הוא כבר הציל לפחות 100 כלבים ואת הכלבה האהובה עלי ממוות כשה% שלהם היה ליחיות הוא היה רק 2 % מיתוך 100%. הוא גם ניתח את החמוסה והיא הייתה חולה אז הייה לה די הרבה סיכוי למות אבל היא עדיין חייה. כידי לך חמוס חדש כי בלי חמוס אין חיים!!! בעיקר עם החמוס האהוב והמסכן. אז כדי לכם להתחיל מחדש אומנם לא לישכוח את העצב אבל גם להתחיל משימחה (שזה ממש ממש קשה.) כדי לך לקבל רק חמוסים בעט צאה או ממסירה ולא כדי לך ליקנות. כד לך לעשות מיסביב לשים מיסביב לקבר משהו שייגן על כל מיני דברים של החמוסה מפעם. אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עצובה אבל חייבים להמשיך הלאה. לא לישכוח אבל להמשיך. אני מקווה שתצליחו להיתגבר על זה (אני לא הייתי מצליחה) אבל תישתדלו ותמשיכו הלאה. בלי חמוס איין חיים!!!!(טוב יש אבל קשה קשה קשה קשה קשה קשה קשה.

למעלה