../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מזל מתה
קמתי הבוקר מהשינה ומצאתי את מזל מתה ליד המיטה שלי, כשכל הניתוח שלה פתוח והכל בחוץ
קברתי אותה
בבית יש סימנים של הדימום שלה, איפה לא??? בקושי הרמתי אותה ובקושי ניקיתי בגלל הבעיה שלי עם הדם, אבל הצלחתי,ועכשיו אני מרגישה את הסחרחורות. איך אני הולכת לספר את זה לבת שלי???????????
יואוווווווווו איזה יום מבעס ועצוב, כל כך אהבתי אותה

אווי.... ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סוף עונה אני משתתף בצערך הייתי בשוק שקראתי את ההודעה אבל עכשיו היא במקום טוב יותר.... תחזיקי מעמד!!! בקשר לבת שלך תגידי לה שהיא לא שרדה ועברה למקום טוב יותר.

יואוווו ממש עצוב לי ../images/Emo7.gif

לא יודעת איך הבת שלי תתגבר על זה,יהיה לה קשה היא כל כך אהבה אותה

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif אוי ואבוי ../images/Emo10.gif

וואו, הייתי ממש בשוק כשקראתי את ההודעה. ממה זה נגרם? מכך שהיא נברה לעצמה בתפרים? וואי זה מזעזע. אני עדיין בשוק. תהיי חזקה, אני בטוחה שזה ממש קשה, אמנם לא איבדתי חמוס, אבל איבדתי תוכי שהיה אצלי 4 שנים והיינו קשורים, ולא ידעתי מה אני עושה עם עצמי.

Lovable Stray

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה
הוטרינר לא תפר לה גם בתפר פנימי? איך זה יכול לקרות?
משתתפת בצערכם, אני לא חושבת שיש כאן מישהו שלא יודע מה זה לאבד חיה אהובה
תיהיו חזקים

הוא תפר בתפרים פנימיים

לא היו תפרים חיצוניים ובאמת שאלתי אותו אם זה בסדר, וזה מספיק התפרים הפנימיים, אמר שכן. אין טעם להתקשר אליו ולהודיע לו,או לשאול אותו, נכון? זה כבר לא יעזור חוסכת מכם את התיאור של ניתוח כזה כשהוא נפתח אלוהים יעזור לי, איך אני אשתחרר מהמראה של זה

Lovable Stray

New member
אני חושבת שחובה להודיע לו

אולי למזל זה לא יעזור אבל אם הוא עשה טעות זה יכול להציל חמוסות אחרות. אישית לא שמעתי מעולם שלא עושים תפרים חיצוניים אבל אני לא מומחית בעיקור חמוסות

skarlet ohara

New member
אני מסכימה- צריך וחשוב להודיע לו

שיישמר לו לפעמים הבאות. אוהבים אותך!!

N a d a v 1 6

New member
ואיי אני בשווווווק

משתתף בצערך:( נורא עצוב לי לקרוא על זה:( יהיה טוב.. אני יודע שזה קצת לא במקום..ואין לזה תחליף אבל הילדה הקטנה שלך תוכל איכשהו בצורה כלשהי להתחנם מחמוס\ה אחר\ת ברגע שתרגישו מוכנים תאמצו אוו משהו.....\=.... אולי זה בגלל הוטרינר? שלא עשה את העבודה בצורה טובה? אולי זה בגלל שחיכיתם והזריקה לא עזרה?, והיא פיתחה אנמיה איבדה דם וכתוצאה מהאיבוד דם..היא לא יכלה לההחלים....נורא יהיה טוב לברר את העניין....=\ :( לזכרה של מזלללללללללללל:( שאפילו אני אהבתי מרחוק!:( תיהיו חזקות שםםםםםםםםם!

נדב ../images/Emo10.gif

זה לא בגלל הזריקה נגד היחום הניתוח נפתח!!!!!! הכל היה בחוץ, הכל!!!! חוסכת מכם את התיאור

N a d a v 1 6

New member
מממש עצוב לי:(

אבל כלום לא יחזיר אותה זיכרון מתוק היא לכולנו!!! במיוחד לכם.... לדעתי תנסי לשבת עם ביתך ולהסביר לה מה קרה..את האמת רק בלי פרטים כמו מה קרה בידיוק:(..ו..את יודעת תאמצו\תרכשו חמוס\ה חדש..אשר מזכיר במקצת את מזל זה הדבר היחיד שיכול לעודד אתכם.....

skarlet ohara

New member
אני הרוסה!!!

היא היתה החמוסה הכי מדוברת שלי, תמיד סיםרתי עליה לחברים, חברות, כל המסעות של מזל- ממזל, לעזרא, ובחזרה, ומקור השם שלה, וכמה שהיא מחבלת, ועל הבת שלך, וכל ההודעות המצחיקות שלך, יווו אני כל כך מצטערת בשבילך!!! חיבוק לך, ולבת שלך, והרבה אהבה, אם היה לי איך להגיע הייתי באה עכשיו לבית שמש להחזיק לכן את היד אוייייי

דיברתי עכשיו עם הוט'

היה מזועזע. אמר שיש זוג חמוסים למסירה,אבל בעל החמוסים רוצה למסור את שניהם יחד לאותו אחד ולא להפריד אותם. זכר ונקבה אחרי סירוס וכנראה גם אחרי עיקור. לא יודעת אם יכולה לטפל ב-2 חמוסים, זה לא פשוט עבורי גם מבחינת הוצ' עתידיות, כרגע אין סיכוי שיכולה להוציא כספים נוספים על שניים. הוט' מתקשר עכשיו לבעלים, תכף יחזור אלי יאללההההההההההההההה כמה עצוב לי

zulli

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifנר../images/Emo16.gifנר../images/Emo16.gifנר|../images/Emo7.gif

אין מילים נר|

מעייניT

New member
אני בהלם!../images/Emo2.gif

מזל היפיופה... הערצתי אותה מרחוק
היא הייתה הכוכבת שלי!
קבלי חיבוק וניחומים....
אני גם איבדתי חיות וזה עדיין חקוק בליבי...

מההההההההההההה

יא אני בהלםםםםםםםם אני רועדת אמא ואי אני לא יודעת מה לומר לך אני כל כך מצטערת ומבינה את כאבך... אבל מה קרה? איך זה קרה? היא פתחה את התפרים!!?!?! וואי אין לי מילים.. אני רק מקווה שהבת שלך תעבור את זה ותתמודד עם זה, אני ממש מצטערת...

../images/Emo7.gif

אני נזכרת שאתמול בצהרים, ישבתי בחוץ כשמזל עלי, ליטפתי אותה, והשקתי אותה עם המזרק,כי היתה חלשה קצת,ואז היא הרימה את הראש והסתכלה עלי, ממש פנים מול פנים, ו"דיברתי" איתה,והיא המשיכה להסתכל עלי הרבה זמן, משהו שממש לא אופייני לה, כי היתה קצת סנובית והיפרית, וכאילו שרצתה להגיד לי משהו, אבל מן הסתם לא הבנתי כלום. היום אני מבינה
אבל מאוחר מידי

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

תודה תודה לכולכם על התמיכה והאמפטיה מקווה שעד הערב, אצליח להרגע עכשיו הפחד שלי, זה מה אני הולכת לראות מתחת למיטה שלי, איפה שמזל היתה אוהבת לישון כשהיתה משוחררת בבית. ארגז המצעים מתחת למיטה שלי.

למעלה