קצת הגזמת לא????????
M mazy New member 1/6/04 #19 אתם לא קצת גולשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אגב, גם את בשביתה?? לא עונה למסרים??
א אלונה אמא של גיא New member 1/6/04 #25 היי תלמד לכתוב, זה אלונה ולא אלנה מי שמדבר על לענות למסרים. תאמין לי הבת שלי נועם כבר יותר בוגרת ממך. שים את האגו בצד כרגע ותראה למה אתה גורם, אם יש לך מה לאמר תאמר לי במסרים לא צריך לערב את כולם.
היי תלמד לכתוב, זה אלונה ולא אלנה מי שמדבר על לענות למסרים. תאמין לי הבת שלי נועם כבר יותר בוגרת ממך. שים את האגו בצד כרגע ותראה למה אתה גורם, אם יש לך מה לאמר תאמר לי במסרים לא צריך לערב את כולם.
א איש החידות New member 1/6/04 #32 עבר ../images/Emo13.gif ואגב, כל מי שתהה ../images/Emo26.gif אני ואלונה סתם היינו משועממים אז החלטנו לריב מת עליך אלונה
עבר ../images/Emo13.gif ואגב, כל מי שתהה ../images/Emo26.gif אני ואלונה סתם היינו משועממים אז החלטנו לריב מת עליך אלונה
א אלונה אמא של גיא New member 1/6/04 #33 אפילו נהניתי, אהבתי להיות רעה קצת. גילוש מתוק, נהניתי מהשטויות, קצת עזרו למצב רוח. אוהבת אותך
P p i l p e l e t 8 5 New member 1/6/04 #34 אוווווווווו.. איזה מסכן..../images/Emo7.gif שים פלסטר וקבל ממני והכל יעבור!!
א אלין ש ל ה י ם New member 1/6/04 #35 חחחחחחחחחחח גיל יא חננה! מילא אם הית חותך ורידים מילא. מבינה כולה שריטה אז דיי להשתנקז וקדימה תוכיח מגי הגבר בבית. חולים עליך גרמת לי לחייך באמא שלי.! יא ערס,.
חחחחחחחחחחח גיל יא חננה! מילא אם הית חותך ורידים מילא. מבינה כולה שריטה אז דיי להשתנקז וקדימה תוכיח מגי הגבר בבית. חולים עליך גרמת לי לחייך באמא שלי.! יא ערס,.